PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاشیدن Cryme Tyme / صحبتی در مورد جی بی ال | A & P

KANE
02-12-2009, 09:42 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

وینس مک مهن اعلام کرد که با توجه به مهارتهای خارق العاده JTG از وی برای کشتی گرفتن به عنوان یک کشتی گیر حرفه ای دعوت خواهد کرد . مسلما با انجام این کار و اینکه اعلام شده JTG احتمالا برای درفت امسال به SD میره و برای کمربند US مبارزه میکنه شَد گَســپیر رو به صحبت وادار نموده . شد میگه من نمیخواهم کرایم تایم از هم بپاشه . من و جی تی جی ( جی تی جِزال ) دوست داریم با هم دیگه فعالیت بکنیم . و کمربند تگ تیم رو در دست داشته باشیم . باید منتظر ماند و دید آیا کریام تایم از هم میپاشد یا خیر
-----------------
جان بردشاو لیفیلد اعلام کرد که در صورت باختن روز یکشنیه به شاون مایکِلز حاضر به انجام هر کاری هستم . شاون هم اعلام کرده اولین کاری که خواهم کرد تغییر در اینترنس وی و اسکین وی خواهد بود باید دید آیا شاون روز یکشنبه پیروز میشود یا خیر

AREF TAKER
02-13-2009, 01:00 AM
يعني شاون ميخواد كه اهنگشو عوض كنه؟اين اسكين چيه؟

arman
02-13-2009, 09:59 AM
اسكين به معناي پوست هستش...اميدوارم صورتش رو 6 تيغ كنه بياد ، زياد ريش بهش نمياد.

Ð-i-R-Ť-Y
02-13-2009, 10:04 AM
کاش اقلا یکم اون ریش و پشماش رو بزنه :27:
هر بار ما دیدیمش این ریش و پشما رو داشته !

RATED R EDGE
02-13-2009, 11:12 AM
نه بابا اسکین فکر کنم تو اینجا منظورش ظاهر لباس هستش(منظور ظاهر لباس جی بی ال)

AREF TAKER
02-13-2009, 02:38 PM
شاون بدون ريش جوون تر ديده ميشه.

H H H
02-13-2009, 05:18 PM
کرایم تایم باهم خیلی باحال ترن از هم جدا شن مطمئنن خوب جواب نمیده.