PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطـلاعـاتی دربـاره محل و زمان برگزاری WrestleMania 25 هـمـراه با عـکـس

R . I . P
02-12-2009, 06:43 PM
اطـلاعـاتی دربـاره محل و زمان برگزاری WrestleMania 25 هـمـراه با عـکـس

این رسلمینیا بیست و پنجمین سال برگزاری رسلمینیا است و در تاریخ 25 April در استادیوم Reliant واقع در Houston Texas رأس ساعت 5:30 بعد از ظهر برگزار می شود

چندین عکس از ورزشگاه این پی پی وی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

چندین عکس از شهر برگزار کننده این پی پی وی یعنی تکزاس

این پی پی وی در 3 دی وی دی معمولی اورجینال و دو دی وی دی بلو ری توسط سایت مخصوص خرید دبلیو دبیلو ای به فروش می رسد

هم اکنون 53 روز تا برگزاری این پی پی وی فاصله داریم

SAMAN STIEVE
02-12-2009, 06:55 PM
یه سوال داشتم ایا این ورزشگاه همونی هستش که رستلمنیا 2001 توش برگزار شد؟

The Legacy
02-12-2009, 07:06 PM
به به استیو و آندر تو چه جایی بزرگ شدنا !!!!!!!

H H H
02-12-2009, 07:15 PM

خیر رسلمنیا 21 در :

Venue Madison Square Garden
City New York, New York

برگزار شده.

R . I . P
02-12-2009, 07:18 PM

رسلمینیا 2001 در همین شهر برگزار شد ولی در ورزشگاه Astrodome

MaJiD HetFieLd
02-13-2009, 02:58 PM
ورزشگاه پارسال که خیلی بزرزگ بود و زببا و سر باز؛حالا این بزرگتره یا پارسالی؟اینم سربازه یا این سرپوشیدس؟
ممنون.

H H H
02-13-2009, 05:20 PM
ورزشگاه پارسال که خیلی بزرزگ بود و زببا و سر باز؛حالا این بزرگتره یا پارسالی؟اینم سربازه یا این سرپوشیدس؟
ممنون.

فکر میکنم این سقفش کشویی باشه چون تو اون عکسا که من از این استادیوم گذاشتم یکیش سر باز بود یکی سر بسته.

Hamird
02-18-2009, 05:19 PM
ممنون.

فکر میکنم این سقفش کشویی باشه چون تو اون عکسا که من از این استادیوم گذاشتم یکیش سر باز بود یکی سر بسته.

توی ورزشگاهی که پارسال بازیها بود، قبل از اونشب بیشترین تعداد تماشاچی 70.000 که اونشب رکورد شکسته شد و حدود 74.600 نفر اومدن برای مسابقه...
ولی توی ورزشگاه امسال تاحالا 71.500 نفر هم اومدن.. فکر کنم امسال بیشتر باشه. حالا اگر کسی خبر از فروش بلیط داره می تونه امار دقیق بده که چقدر میان برای بازی امسال..
تا الان فکر کنم رکورد بیشترین حضور برای رسلمنیا3 باشه که حدود 93.000 تا اومده بودن و بعدشم 23 که حدود 80.000 ...