PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : IRanwwe Presents : تاپیک مخصوص WrestleMania 25

R . I . P
02-16-2009, 11:32 AM
سلام

کاربران عزیز میتوانند تمامی اطلاعات این پی پی وی از جمله بازی ها ، آهنگ ، والپیپر و غیره را در این تاپیک مشاهده کنند

-----------------------------------------------------------------------------

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تاریخچه این پی پی وی رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید
تاریخچه رسلمینیا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آهنگ رسمی این پی پی وی را میتونید از لینک زیر دریافت کنید
آهنگ رسمی WrestleMania 25 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

والپیپر رسمی این پی پی وی را میتونید از لینک زیر مشاهده کنید
والپیپر رسمی WrestleMania 25 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پروموی رسمی این پی پی وی را میتوانید از لینک زیز دریافت کنید
پروموی رسمی WrestleMania 25 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اطلاعاتی از ورزشگاه و شهر میزبان این پی پی وی را از لینک زیر میتوانید مشاهده کنید
اطلاعاتی از ورزشگاه و شهر میزبان WrestleMania 25 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

-----------------------------------------------------------------------------

WWE Championship
Triple H (C) vs Randy Orton

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

توضیحات : رندی ارتن با پیروزی در رویال رامبل 2009 توانست جواز بازی بر سر کمربند در رسلمینیا را بدست آورد و او تریپل اچ را برای این کار انتخاب کرد

World Heavy Weight Championship - Triple Threat Match
Edge (c) vs John Cena vs Bigshow

توضیحات : در این بازی سه نفره بیگ شو و جان سینا به مصاف اج می روند بر سر کمربند سنگین وزن

Money In The Bank Ladder Match
CM Punk vs Kane vs Mark Henry vs Finlay vs Shelton Benjamin vs M.V.P vs Christian vs Kofi Kingston

توضیحات : مثل هر سال شاهد بازی مانی این د بنک در رسلمینیا خواهیم بود که تا بدین لحظه کین و سی ام پانک و مارک هنری و فینلی و ام وی پی و شلتن بنجمن به آن راه یافته اند

Undertaker vs Shawn Michaels

توضیحات : در این بازی شان مایکلز به مصاف آندرتیکر می رود تا رکورد قدیمی و 16 ساله ی آندرتیکر را بشکند

Extreme Rules Match
Matt Hardy vs Jeff Hardy

توضیحات : این درگیری از رویال رامبل آغاز شده ، شبی که مت به طور ناگهانی برادرش ، جف را زد و سرانجام این بازی برای رسلمینیا رقم خورد

Legends Handicap Match
Jimmy Snuka, Roddy Piper & Ricky Steamboat vs. Chris Jericho

توضیحات : در این بازی کریس جریکو به مصاف سه نفر از هال آف فیمر های کمپانی می رود و این در حالی است که میکی روک و ریک فلیر در کنار رینگ حضور خواهند داشت

25-Diva Battle Royal

Melina, Maryse, Mickie James, Gail Kim, Michelle McCool, The Bella Twins, Alicia Fox, Kelly Kelly, Maria, Eve Torres, Katie Lea Burchill, Beth Phoenix, Layla El, Rosa Mendes, Candice Michelle, Natalya Neidhart, Jillian Hall, Tiffany

در این بازی بیست و پنج نفر از دیــواهای کمپانی به مصاف هم خواهند رفت و برنده عنوان Ms. WrestleMania را از آن خود خواهد کرد

WWE Tag Team Champions vs. World Tag Team Champions

در این بازی دارندگان کمربند تگ تیم اسمک دَون یعنی کارلیتو و پریمو به مصاف کمربند داران تگ تیم راء یعنی جان موریسون و میز می روند و برنده بازی صاحب هر دو کمربند تگ تیم می شود

Intercontinental Championship Match
JBL vs. Rey Mysterio

در این بازی ری میستریو به مصاف جی بی ال می رود و این بازی بر سر کمربند بین قاره ای است

در صورت آمدن اطلاعات جدیدتر تاپیک به روز می شود

خدانگهدار

WWE_HRN
02-16-2009, 11:37 AM
دستت درد نكنه به موقع بود

احتمال 95 درصد بازي hhh و underatker در wr 25 رو ميبينيم[hr]
فقط بازي whc كه اونم فكر نميكنم بزارند بازي 3 نفره انجام بشه سينا بازي برگشت رو ميگيره وكمربند رو از ادج ميگيره ادج هم ميره براي money in the bank

The Legacy
02-16-2009, 11:53 AM
عجب رستلمنيايي ميشه !!!!!!!!!!
دستتون درد نكونه به موقع بود
به نظرم جالب از آب در مياد !!!!!!!!

Ð-i-R-Ť-Y
02-16-2009, 12:06 PM
عدد 25 همیشه برای کمپانی یک عدد با شکوه بوده ( البته عدد 5 ) و منـتظر یک راستلمنیای بـسیار با شکوه هم باید باشیم .

The Shadow
02-16-2009, 01:26 PM
چرا راستی رسل منیای 24 در فضای باز بود؟

Ħ д † ε Ð
02-16-2009, 01:28 PM
اون مربوط به مکان برگزاری مسابقات میشد و امسال اینجوری نیست.
راسولمنیا 3 هم سر باز بود

Sajjadiran
02-16-2009, 07:37 PM
من که یقین دارم WM25 خیلی داغ تر و جذاب تر از پارسال از آب در بیاد!
با اتفاقاتی که در نو وی آوت افتاد بازی داره خیبی خیلی جالب میشه!

erfan_mysterio
02-19-2009, 05:31 PM
کاش که یه rey vs edge ببینیم:30::30::30:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaJiD HetFieLd
02-20-2009, 12:24 PM
با این اتفاقات اخیر سلطان با رندی بازی داره و رندی رو هم میترکونه:9:

WWE_HRN
02-20-2009, 12:30 PM
من که یقین دارم WM25 خیلی داغ تر و جذاب تر از پارسال از آب در بیاد!
با اتفاقاتی که در نو وی آوت افتاد بازی داره خیبی خیلی جالب میشه!

خدايي با wrestle mania سال پيش اسم اون رو لكه دار كردند[hr]
randy orton vs HHH

john cena vs edge

ميشه گفت اين دو بازي 100 درصد هست

E H S A N
02-22-2009, 01:17 PM
WM24 مذخرف ترین رسلمینیا بود ... امیدوارم WM25 خیلی بهتر باشه

The Legacy
02-22-2009, 01:25 PM
نه خیر رسلمنیا ۲۴ خیلی قشنگ بود ولی قول میدم ۲۵ از ۲۴ بهتر باشه !!!!!!!

amir
02-22-2009, 03:03 PM
خدایی هیچ کدومش عمرا به گرد بای رستلمینیا 23 نمیرسه...

Jeff Hardy M
02-22-2009, 08:08 PM
خدایی هیچ کدومش عمرا به گرد بای رستلمینیا 23 نمیرسه...

اره بابا ... WM23 اصلاً یه چیز دیگه بود ... هنوز هم وقتی دوباره WM23 رو نگاه می کنم کلی حال میده

The Legacy
02-22-2009, 08:32 PM
چه عجب مهران برگشتي !!!!!!!!!!
خوش اومدي !!!!!
آره wm 23 ته خنده بود و آخرين رسلمنيايي كه استيو آستين در اون بود :2:

Ħ д † ε Ð
02-22-2009, 09:07 PM
به دیده کارشناسان راسولمنیا 24 از 23 سر تر بود.
راسولمنیا 23 راسولمنیا ضعیفی بود نمیدونم چرا شما انقدر بهش گیر دادید.
تو این چند سال اخیر راسولمنیا 22 خوب بوده.
راسولمنیا 25 هم اگه برنده هاش جزو محبوبها باشن و هیچ هیلی سر تایتل های اصلی برنده نشه بهترین راسولمنیا میشه.

amir
02-23-2009, 12:04 AM
راسولمنیا 25 هم اگه برنده هاش جزو محبوبها باشن و هیچ هیلی سر تایتل های اصلی برنده نشه بهترین راسولمنیا میشه.

واقعا اینو کارشناسان گفتند...باید بگم که کارشناسان خیلی چرت گفتن...
رسلمینیا 23 سه تا بازی داشت که به کل رسلمینیا 24 میرزید...اندر تیکر با باتیستا جان سینا با شاون مایکلز بابی لشلی با اوماگا...مانی ایندبانک 23 هم که از هم مانی ایندباکا سرتر بود.

cena-champ
02-23-2009, 07:55 AM
عزیز عکسی که واسه پست گذاشتی قدیمی شده من دیروز والپیپر جدید رو گرفتم یه خورده فرق داشت حالا خودت چکش کن .
با اتفاقاتی که این چند وقت افتاده واقعا بازیهای جالبی رو در رسلمنیا خواهیم دید . . . امیدوارم یکی از زیباترین ها بشه

Hamird
02-23-2009, 12:45 PM

رسلمینیا 23 سه تا بازی داشت که به کل رسلمینیا 24 میرزید...اندر تیکر با باتیستا جان سینا با شاون مایکلز بابی لشلی با اوماگا...مانی ایندبانک 23 هم که از هم مانی ایندباکا سرتر بود.

بازی اندرتیکر با اج که خیلی قشنگتر از بازیش با باتیستا بود.. خیلی جذابتر بود..
بازی شاون مایکلز هم با جان سینا واقعا بازی خسته کننده ای بود.
ولی مانی این د بنک 23 بهتر از 24 بود، هرچند بهترینش به نظرم 21 بود.. همون که اج بنوا رو ترکوند.

SASAN
02-23-2009, 01:07 PM
عزیز عکسی که واسه پست گذاشتی قدیمی شده من دیروز والپیپر جدید رو گرفتم یه خورده فرق داشت حالا خودت چکش کن .
با اتفاقاتی که این چند وقت افتاده واقعا بازیهای جالبی رو در رسلمنیا خواهیم دید . . . امیدوارم یکی از زیباترین ها بشه

عکس جدید در تایپیک زیر میتونین ببینین :

--

به نظر منم رسلمنیا 22 و 24 عالی بودن .

رسلمنیا 23 فقط اسم داشت .بازیهاش خوب نبود.

بای ...

cena-champ
02-23-2009, 01:08 PM

چه نظر عجیبی . . .

The Legacy
02-23-2009, 01:48 PM
بی خود به نظرم قشنگ ترین بازی سینا همین بود مگه چی بود بازی به اون خوبی ؟
اصلا این حرف با عقل جور در نمیاد

amir
02-23-2009, 02:04 PM

ولی مانی این د بنک 23 بهتر از 24 بود، هرچند بهترینش به نظرم 21 بود.. همون که اج بنوا رو ترکوند.

بازی ادج و تیکر قشنگتر از بازی تیکر و باتیستا بود...این حرف بدجوری خنده داره...ومن در جواب فقط به شما میگم که برو ببین بهترین بازی سال 2007 چه بازی شد؟و میتونم به یقین بگم که قشنگترین بازی های تیکر با باتیستا بودحداقل تو این شش هفت ساله...بازی تیکر و ادج هم قشنگ بود ولی اصلا در حد و اندازه های مقایسه با بازی تیکر و باتیستا نیست...
در مورد این که بازی سینا و مایکلز خسته کننده بود...این حرف هم کاملا غلطه و بیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی رو ببینی...

Ħ д † ε Ð
02-23-2009, 02:11 PM
درسته بازیهای بعدیشون خیلی قشنگ شد ولی خود WM جذابیتی نداشت و باید قبول کرد که بازی تیکر با ادج قشنگ تر بود.
بازی سینا و مایکل هم خسته کننده نبود.
راسولمنیا 23 به دلیل این که اسطوره های کشتی کج که در چندین سال پیشین بازی کرده بودن ولی تو این شو بازی نداشتن محببوبیتش رو از دست داد.این شو به این دلیل به شما چسبید که استارهای مورد علاقتون برنده شدن و یه حالی بهتون داد.
اگه تو 24 سینا برنده میشد اون بهترین میشد حتما.

amir
02-23-2009, 02:16 PM
ارمین جان جالبه که بدونی من اصلا از سینا خوشم نمیاد و اگر اون برنده میشد من اصلا اون رسلمینیا رو نمیدیدم و به نظر من قشنگترین جای رسلمینیا 24 همون برد رندی بود...
ولی در کل بازی باتیستا و تیکر در رسلمینیا فوقالعاده بود...و با اینکه فقط 16 دقیقه طول کشید مچ اف دیر 2007 شد.
ولی این حرفتو قبول دارم که اسطوره های زیادی تو این بی بی وی نبودن...ولی در عوض تیکر و مایکلز سر کمربند بازی داشتن...

WWE_HRN
02-23-2009, 02:18 PM

بازی ادج و تیکر قشنگتر از بازی تیکر و باتیستا بود...این حرف بدجوری خنده داره...ومن در جواب فقط به شما میگم که برو ببین بهترین بازی سال 2007 چه بازی شد؟و میتونم به یقین بگم که قشنگترین بازی های تیکر با باتیستا بودحداقل تو این شش هفت ساله...بازی تیکر و ادج هم قشنگ بود ولی اصلا در حد و اندازه های مقایسه با بازی تیکر و باتیستا نیست...
در مورد این که بازی سینا و مایکلز خسته کننده بود...این حرف هم کاملا غلطه و بیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی رو ببینی...

دوستان عزيز چطور حاضر هستيد wr 24 و 23 را با هم مقايسه كنيد

مذخرفترين wrestle mania تاريخ همين 24 بود يكي از بهترين اونا هم 23 بود خدمت اوتن دوستي هم كه بازي edge va taker و batista va taker رو باهم مقايسه ميكرد عرض كنم واقعا چطور ميگي اون بازي ادج بهتر از باتيستا بود واقعا ادم تعجب ميكنه از اين حرف
بازي باتيستا و تيكر بهترين بازي سال 2007 انتخاب شد دوست عزيز و واقعا هم درست بود
بازي سينا و شان هم يكي از بهترين بازي هايي بود كه تا به حال در wr برگذار شده بود

amir
02-23-2009, 02:20 PM
و شایدم برای این رسلمینیا 23 به شما نچسبید ارمین جان چون سوبر استار مورد علاقت توش شو نداشت.

salar_cena
02-24-2009, 02:07 PM
سلام.من اون موقع طرفدار لشلی بودم(درود بر مجید لشلی عزیز:4:)و چون لشلی برد اون پی پی وی را گرفتم(رسلمنیا ی 23)
اون موقع زیاد نمیدونستم چیه دوستم بهم گفت منم گرفتم واقعا" یک از بازی هایی که منو به کشتی کج آورد بازی باتیستا و تیکر بود و سینا و مایکل .
نگاه کنید باتیستا واقعا" از معدود کسانی است که در مقابل تیکر شجاعت نشون داد و بازی خودش را کرد واقعا" هم عالی کار کرد. ولی ادج مثل سگ می ترسید و واقعا" بازی لوسی بود. ولی قشنگ بود چون با تمستون هم نباخت.
در مورد سینا : ببینید بازی که در رسلمنیا 23 با شون بازی کرد واقعا" بینظیر بود ولی بازی با ارتن و تریپل اچ کاملا" کسل کننده بود !!!!!!!

Orton-Legendkiller
02-24-2009, 02:34 PM
بابا WM 23 خیلی خیلی سر بود آخه 24 که مسخره بازی بود مین اونت ها 23 خیلی به تر وسر بو د
مانی این د بانک 23 اصلا قابل مقایسه با تمام مانی این د بانک ها بود

Ħ д † ε Ð
02-24-2009, 02:42 PM
شما فقط بازی رو میبینید.(در حالی که به نظر من بازیهاش بهتر بود ولی این موضوع شخصیه ولی پایینیهاش امتیازاتی هست که از دید همه یکی هست)

شما آرنا راسولمنیا 24 رو با 23 مقایسه کن.
کیفیت ورودی استارها و کلی برنامه های حاشیه ای.
تبلیغات چه قدر زیاد بود.
همه استارهای wwe تو اون پی پی وی نقش داشتن.

در اون صحبت که میگید سوپراستار شما نبود درست ولی حتی اگه ادج هم نباشه به نظر من به WM صدمه میزنه.
همین الآن هم که باتیستا تو راسولمنیا 25 نیست یه سری هوادار میپره.
هر استار باسابقه ای برای این شو ها لازمه چون هوادار خودش رو داره.

کمپانی در راسولمنیا 2004 که بیستمین سالگرد راسولمنیا بود کلی تبلیغ کرد و استارهای عهد عتیقش رو هم پس از مدتها دعوت کرد.(مثل راک و فولی و...).بازیهای جذابی ترتیب داد.

در wm 23 کدوم این اتفاقاتی که گفتم به خوبی رعایت شده بود؟
در wm 24 سعی شد تا کمی این کمبود ها جبران بشه.

در جواب آقای سالار سینا:
ادج توی بازیش در راولمنیا به هیچ وجه از تیکر نترسید و هر چی تیکر میزد بلاک میکرد.
این تنها بازی ادج از 2006 به اینور بود که توش ترسی در ادج دیده نمیشد.

salar_cena
02-24-2009, 04:26 PM
در جواب آقای سالار سینا:
ادج توی بازیش در راولمنیا به هیچ وجه از تیکر نترسید و هر چی تیکر میزد بلاک میکرد.

درست میگید شما ترسش کمتر بود .مثلا" تمستونی که تیکر به ادج زد را ادج رد کرد.برای اینکه 10 دقیقه داور تو زمین نبود.بعدم شما ببین تو بازی تیکر با باتییستا باتیستا میتونست حتی بازیرم ببره و کلی فن زد ولی انصافا" اگر ادج اون 2 تا اسپیر رو هم نمیزد که دیگه بازی کاملا" یکطرفه بود.

SASAN
02-24-2009, 04:31 PM
اقا وقتی که میدونیم بازیها نمایشی است . و از قبل به ادج گفتن باید بترسی یا نترسی . چرا بحث و کل کل میکنیم ؟

--------------

KANE
02-24-2009, 05:17 PM
تاپیک رو خواهشا از بحث اصلیش دور نکنید.
اگر ادامه پیدا کنه پست ها پاک میشه.

DatiS
02-25-2009, 03:13 PM
به نظر من بازی تیکر دو حالت داره
1-تیکر با کزلو بازی میکنه میبازه
2-تیکر با شان بازی میکنه با دخالت جی بی ال میبره

amir
02-25-2009, 06:04 PM
به نظر من بازی تیکر دو حالت داره
1-تیکر با کزلو بازی میکنه میبازه
2-تیکر با شان بازی میکنه با دخالت جی بی ال میبره

سومیشم من میگم...
3- تیکر با جیمی نوبل بازی میکنه و به کمک کین بازی رو میبره...
حالا خوبه نام کاربریت هم یک از اسم های تیکره...[hr]

شما فقط بازی رو میبینید.(در حالی که به نظر من بازیهاش بهتر بود ولی این موضوع شخصیه ولی پایینیهاش امتیازاتی هست که از دید همه یکی هست)

شما آرنا راسولمنیا 24 رو با 23 مقایسه کن.
کیفیت ورودی استارها و کلی برنامه های حاشیه ای.
تبلیغات چه قدر زیاد بود.
همه استارهای wwe تو اون پی پی وی نقش داشتن.

در اون صحبت که میگید سوپراستار شما نبود درست ولی حتی اگه ادج هم نباشه به نظر من به WM صدمه میزنه.
همین الآن هم که باتیستا تو راسولمنیا 25 نیست یه سری هوادار میپره.
هر استار باسابقه ای برای این شو ها لازمه چون هوادار خودش رو داره.

کمپانی در راسولمنیا 2004 که بیستمین سالگرد راسولمنیا بود کلی تبلیغ کرد و استارهای عهد عتیقش رو هم پس از مدتها دعوت کرد.(مثل راک و فولی و...).بازیهای جذابی ترتیب داد.

در wm 23 کدوم این اتفاقاتی که گفتم به خوبی رعایت شده بود؟
در wm 24 سعی شد تا کمی این کمبود ها جبران بشه.

در جواب آقای سالار سینا:

واقعا غذر میخوام ولی این اخرین چیزیه که در رابطه با این مسئله میگم:
حرف شما درسته اقا ارمین ولی اگه شما دقت کنی میبینی رسلمینیا 23 سوبراستارهایی مثل لشلی"بنوا"استن کلد"شین مکمن و خود وینس مکمن رو داشت...همچنین دونالد ترامب که هیچکدوم از این افراد تو رسلمینیا 24 حضور نداشتند...

Hamird
02-26-2009, 02:25 AM
اندرتیکر با کوزلاو بازی می کنه به نظر من.. و شرط می بندم اگر اینطوری بشه جیمی راس 2000بار می ** streak vs streak .. اندرتیکر که 16-0 هست و کوزلاو هم تاحالا نباخته در بازیهای انفرادی.. من بیشتر دوست دارم بازی با شاون مایکلز باشه ولی به احتمال زیاد همین کوزلاو بازنده بعدی مقابل اندرتیکر در رسلمنیا خواهد بود..

DatiS
02-26-2009, 04:00 PM
سومیشم من میگم...
3- تیکر با جیمی نوبل بازی میکنه و به کمک کین بازی رو میبره...
حالا خوبه نام کاربریت هم یک از اسم های تیکره...

آره درسته من خیلی طرفدار تیکرم ولی چیزی که هست اوون دیگه پیر شده و باید با یه برد یا باخت تو رسلمنیا خداحافظی کنه

salar_cena
02-26-2009, 04:32 PM
من فکر میکنم کوزلو با تیکر بازی کنه که تیکر برنده ی اون بازی میشه و 17_0 و اولین باختش رو کوزلو میبینه
راستی کسی اطلاعاتی از رسلمنیا نمیذاره :پوستر جدید .مانی این د بانک ...

S.H.A.Y.A.N
02-26-2009, 04:44 PM
به نظر من رسلمینیا 20 بهترین رسلمینیا بوده !
واقعا مسابقات فوق العاده ای داشت خیلی خیلی قشنگ و جذاب بود !
ورزشگاهش هم بسیار عالی بود !
تقریبا بسیاری از سوپراستاران سرشناس و قدرتمند در رسلمینیا 20 حضور داشتند !

Shawn Michaels
02-27-2009, 09:12 PM
من میگم بهترین Wm ها 12 و 23 و 20 بود مخصوصا 12

KANE
02-27-2009, 10:13 PM
به نظرم این بازی ها در رسلمنیا 25 انجام میشه البته اونهایی که یکم بوش میاد :

میکی راک و کریس جریکُ که با حضور تعداد زیادی از HOF ها به نفع میکی تمام میشه

تیکر و شاون هست که تیکر بازی رو میبره و 17 - 0 میکنه

جف هاردی و مت هاردی هست

و برنده بازی مانی این بنک هم اوان بورن هست

البته از بقیه هنوز اطمینان ندارم !

amir
02-27-2009, 11:40 PM
میشه گفت که بازی رندی و تریبل ایچ هم قطعیه...که من شخصا از این بازی خوشم نمیاد...

Hamird
03-01-2009, 07:05 PM
من مطمئنم با این وضعیت که داره پیش میره کزلاو با اندرتیکر بازی می کنه در رسلمنیا.. جمعه که اندرتیکر رو برد. فردا هم با شاون بازی داره تو راو.. من شخصا دوست دارم مایکلز ببره.. چون اگر کزلاو ببره خیلی تابلو میشه بازیه.. همونطور که صفحه قبل گفتم کزلاو و تیکر بازی می کنند که تیکر اونجا رکورد 17-0 رو نگه می داره و اولین باخت در بازیهای تک به تک کزلاو رقم میخوره..
ولی اگه مایکلز ببره داستانهای بسیار جالب احتمال داره رخ بده.

بازی تریپل ایچ و رندی ارتن هم جالب نیست.. ولی بازی جان سینا و اج باید جالب باشه. جف هاردی و مت هاردی هم جالب میشه..

Ħ д † ε Ð
03-01-2009, 07:11 PM
اتفاقا حمرید جون بازی رندی اورتون با تریپل ایچ خیلی قشنگ میشه چون چندین استوری لاین پشت این دعوا هست و یه بازی معمولی نیست.
ولی بازی ادج و جان سینا یک بازی هست و استوری لاین خاصی در اون دخیل نسیت.جذابیتی هم نخواهد داشت.

amir
03-01-2009, 09:02 PM
خدمت دوستان عرض کنم که هر دو بازی ادج و سینا و تریبل ایچ و رندی کاملا تکراری و کسل کننده است.و صرفا برای اینکه بازی رندی و تریبل ایچ داستان قشنگی داره نمیتونیم بگیم بازی قشنگیه...

Ħ д † ε Ð
03-01-2009, 09:26 PM
میتونیم بگیم به خاطر یک استوری لاین بازی قشنگیه.
اولا رندی کاملا فرق کرده و دیگه ترسو نیست.
اگه استوری لاین مک من ها و استون کلد در این بازی دخیل بشه قشنگ نمیشه؟
جواب این سوال رو پیدا کنی به حرف من میرسی.

amir
03-02-2009, 12:21 AM
بس طبق حرف شما اگر کمبانی برای بازی گرت خالی و فینلی استوری لاین قشنگ بنویسه و استون کلد هم بشه داور مخصوص بازی این دو این بازی خیلی قشنگی میشه...
ولی باید خدمت شما بگم که اصلا چنین چیزی نیست...و یک بازی قشنگ فقط در خود بازی معلوم میشه...

Ali Bahmanyar
03-02-2009, 12:24 AM
نه ببينيد همه ميگفتند مثلا بازي 3 نفره رستل منيا 24 قشنگترين بازي ميشه(سينا و تريپل و رندي) اما در عمل ديديم اينگونه نيست.
من متعقدم بازي ادج و سينا و اچ و رندي فوقوالعاده قشنگه چون قابل پيش بيني نيست!!

اين مهمترين فاكتورش هست.

KANE
03-02-2009, 12:54 AM
بعضی سایتها اعلام کردند این بازی برگزار میشه

HHH and Shane Mc Mahon and Vince Mc Mahon vs Randy and Ted Dibiasie and Cody Rhods

گفته میشه این نقطه پایان کار لگسی خواهد بود

Hamird
03-02-2009, 01:50 AM
اتفاقا حمرید جون بازی رندی اورتون با تریپل ایچ خیلی قشنگ میشه چون چندین استوری لاین پشت این دعوا هست و یه بازی معمولی نیست.
ولی بازی ادج و جان سینا یک بازی هست و استوری لاین خاصی در اون دخیل نسیت.جذابیتی هم نخواهد داشت.

نه.. من کاری به استوری لاین ندارم.. من از استیل بازی های تریپل ایچ خوشم نمیاد.. با اینکه از خودش و شخصیتش خیلی خوشم میاد.. تازه باز تریپل ایچ رو رندی ارتن ترجیح میدم.. رندی ارتن بازیهای کسل کننده ای داره. بهترین بازیش به نظرم توی رسلمنیا 21 بود، دیگه بازی جالبی از نظر من نداشته به اون صورت..

amir
03-02-2009, 08:33 AM
من فکر کنم شین مکمن و وینس مکمن به عنوان منیجر به تریبل ایچ کمک میکنند.همینطور دیباسی و کودی ردز به رندی

Mr Heel
03-02-2009, 09:34 AM
فکر نکنم چون مثل اینکه قراره بازی به صورت Special Guest Refree باشه

Ð-i-R-Ť-Y
03-02-2009, 11:30 AM
رندی ارتن بازیهای کسل کننده ای داره. بهترین بازیش به نظرم توی رسلمنیا 21 بود، دیگه بازی جالبی از نظر من نداشته به اون صورت..

:23:

نگو دایی , قـشنگترین بازی های اخیر رو ارتن انجام داده !
همه کاراش غیر قابل پیشبینی هستش ... ! ولی تریپل اچ چی ؟
یه اسپاین باستر .. یه پدیگیری ... برنده ی بازی !
ارتن تو بازی هاش هر لحظه ممکنه آر کی او بزنه ... !
حـتی سطح بازی های تو راء ش هم به نظر من هم سطح پی پی وی هستش !

Ħ д † ε Ð
03-02-2009, 12:51 PM
بله اگه بین بازی گریت کالی و فینلی هم استوری لاین قشنگ بذارن قشنگ میشه.
کالی فینلی با رندی اورتون و تریپل ایچ قابل مقایسه اند؟
برداشتت رو به حرف من نسبت نده.
اولا که این بازی بین استار جوان و آینده دار کمپانی هست و اونور هم پرافتخار ترین سوپراستار کشتی کج.
اینور هم استون کلد و وینس مک من که دعواشون سال 98 کل جهان رو سرگزم کرد و ریتینگ هفتگی ها از 6 پایین تر نمیومد.
تو اگه میگی تمام اینا تو یه بازی باشن بازی جذابی نمیشه معلومه کجای کاری.
نیش و کنایه هم نزن.کار درستی نیست.

بازی ادج و سینا هم تکراریه و هیچ نکته جدیدی هم در دو سوپراستار از 2006 به اینور ندیدیم.
صرفا به دلیل این که نتیجشو نمیدونیم نمیتونیم بگیم قشنگه.

بازیهای تریپل ایچ هم تا قبل 2008 یه خورده تکراری بود که اون موقع هم پتک به کمکش اومد و کسلی بازیهاش رو رفع کرد.
از 2008 به بعد هم بازیهاش جذاب شده و تکراری نیست.ولی خوب دیگه مثل اون موقع ها از پتک زیاد استفاده نمیکنه.

amir
03-02-2009, 01:05 PM
من تو هیچ کدوم از بستام نیش و کنایه نزدم...شاید شما اشتباه برداشت کردی...
ولی اگه بخوایم فقط به خود بازی نگاه کنیم میبینیم که رندی و تریبل ایچ بازیهای جذابی نداشتند.نه اینکه بازیهاشون شون بد باشه ولی سطح بازیهاشون متوسط بود...
هر جای کار هم که باشم میتونم بعد از 5 سال کشتی کج دیدن فرق بین یک بازی زیبا و یک بازی متوسط رو بفهمم...

Ħ д † ε Ð
03-02-2009, 01:15 PM
بازی سال 2004 شون فوق العاده بود این حرف رو نزن.
بازی سال 2007 شون کسل کننده بود حالم هم از دیدن اون بازیها به هم میخوره.
رندی پس از مصدومیتش عالی کرد و اگه خواسته کمپانی هیل کردن رندی اورتون نبود الآن محبوبترین تاریخ کشتی کج میشد.
با تشکیل گروه لگسی هم که بازیهاش به یک بازیهای تیمی تبدیل شد وبازیهای خوبی از آب درمیاد.
تریپل ایچ هم که نشون داد که مثل قدیماش هست وبعد مدتها آندرتیکر رو تو یه بازی تک به تک و بدون نامردی برد.
هزار دفعه هم گفتم حضور مک من ها و استون کلد این بازی رو زیبا میکنه.
بازی بابی لشلی و اوماگا رو یادت رفته؟(اینم همون قضیه فینلی و گریت کالی هست)
بعد از 5 سال دیدن کشتی کج که سهله بعد از 100 سالش هم نمیتونی یه بازی رو ارزیابی کنی.
سابقه ات هم به رخ نکش من صحبت و نیش و کنایه دار رو خوب متوجه میشم.
من به جز تاریخچه و واقعیات سوپراستارها چیز دیگه ای نمیگم ولی شما با مثالهای مسخرتون قصد تیکه انداختن دارید.

amir
03-02-2009, 01:29 PM
نه دوست عزیز شما دنبال شر میگردی...من هیچ تیکه ای ننداختم...
سابقم هم به رخت نکشیدم چون اگه من 5 سال کشتی کج میبینم خیلی ها تو همین انجمن دو برابر مدتی که من گفتم دارن کشتی کج میبینن...فکر هم نمیکنم ارزیابی یک بازی کشتی کج نیاز به این همه سال کشتی کج دیدن داشته باشه...و شما این حرفات رو فقط از روی احساس میزنی...
بازی لشلی و اوماگا هم درسته با حضور استون کلد و مکمن زیباتر شد...ولی خود بازی هم قشنگ بود...

Ħ д † ε Ð
03-02-2009, 01:36 PM
نترس اینم قشنگ میشه.
شما میخوای نظر خودت رو به دیگران دیکته کنی ولی نظر 70 درصد انجمن با تو یکی نیست.
از اون مدتی هم که من گفتم بیشتر وقت میخواد.
این همه سایت کشتی کج معتبر دنیا که همشون هم شوها رو از نزدیک دیدن و به مسابقات اشراف کامل دارن ارزیابی غلط میکنن اونوقت شما همچین ادعایی رو میکنی؟
شما نظرت رو برای خودت نگه دار منم برای خودم.
بذار بقیه نظرشون رو بگن نظر ماها که مشخصه.
اصلا هم دنبال شر نیستم حرف نامربوط میشنوم نمیتونم بی پاسخ بذارمش.

amir
03-02-2009, 01:43 PM
بله من هم نظر خودم گفتم...
ما هم خوشحال میشیم رسلمینیا خوبی روببینیم...

KANE
03-02-2009, 01:51 PM
دوستان دیگه بحث رو ادامه ندید وگرنه پست هاتون از اول ماجرا پاک میشه.

Ħ д † ε Ð
03-02-2009, 02:03 PM
ما که دیگه ول کرده بودیم

R . I . P
03-03-2009, 12:14 PM
تاپیک بروز شد

amir
03-03-2009, 02:13 PM
بازی شاون مایکلز و تیکر بهترین بازی این رسلمینیا هست.
مانی این دبانک هم با حضور کسی مثل مارک هنری به نظر نمیاد قشنگ بشه...

Hamird
03-03-2009, 02:23 PM
بازی شاون مایکلز و تیکر بهترین بازی این رسلمینیا هست.
مانی این دبانک هم با حضور کسی مثل مارک هنری به نظر نمیاد قشنگ بشه...

موافقم... بازی خیلی جالبی میشه.. من داشتم دپرس می شدم. بازی تیکر و کزلاو خیلی بد میشد.. ولی حالا فرق می کنه.. امیدوارم توی این 3-4 هفته تا رسلمنیا یه داستان قشنگ صورت بگیره..

مانی این د بنک هم جالبه.. فعلا که کین و سی ام پانک قطعی شدند.. فردا هم یا سانتینو یا مارک هنری قطعی میشن.. که هردو جالب میشن اگه برن.. ولی اگه یک های-فلایر هم باشه خوب میشه.. بنابراین مثلا ری میستریو بره خوب میشه... جمعه هم از اسمکدان معلوم میشه کی میره..

در کل اینطور که داره پیش میره حداقل امیدواریم که یک رسلمنیای قابل قبول رو ببنینیم..

MaJiD HetFieLd
03-04-2009, 12:13 AM
پس شان با تیکر قطعی شد و ادامه کل کلهای بابک با طرفدارهای تیکر:4:

مارک هنری و کین هم به نظر من میتونه به MIB بیفزایند:5:

Mr.Carter
03-04-2009, 01:05 PM
شاون با تیکر در رسل منیا عالی شده اما من هنوز در حسرت یک دونه تایتل هستم بدن به شاون :10::10:
ولی خوب بازم خوبه حداقل امیدوارم شاون ببره :30:
1-16
-------
کین هم به قشنگی MIB اضافه می کنه. کین فقط یک سال اونم سال 2005 تو MIB شرکت کرد.

amir
03-04-2009, 01:34 PM
مانی این دبانک داره چرت میشه...یه سوبر استار توش نیست که بتونه با حرکات نمایشی بازی رو قشنگ کنه...به جز بنجامین...

MaJiD HetFieLd
03-04-2009, 04:10 PM
مانی این دبانک داره چرت میشه...یه سوبر استار توش نیست که بتونه با حرکات نمایشی بازی رو قشنگ کنه...به جز بنجامین...

انشاالله اوان بورن هم اضافه میشه و شاید هم RVD :5:

Hamird
03-04-2009, 05:19 PM

فکر میکنم که یک اتفاقی بین جف و مت می افته.. چون همینطوری الکی نمیشه با دی-کیو جف از لدرمچ حذف بشه. اونم با دخالت مت که کلی کلکل هم دارند الان. ولی اگر ری میستریو بود خیلی خوب میشد.. کین هم توی اون سری که اج برنده شد جالب کار کرد. میشه بهش امید داشت.. مارک هنری هم باید جالب باشه.. کلا لدرمچ امسال حالت پاورهاوس داره..

1-16 یک تصور باطل و کذب محضه :24:

mmmm
03-04-2009, 06:27 PM
قیر از بازی شان و تیکر فعلا دیکه بازی زیاد خوبی نداریم بازی های سره کمربندم که مشابه شو سالهای قبل دیدیم فقط امیدوارم مانی این دبانک خوب بشه

Shawn Michaels
03-04-2009, 06:51 PM
آخه این بیگ شو رو چرا با ادج انداختند بیگ شو هیچ وقت نمیتونه یه هدلاینر خوب واسه رسلمنیا باشه و همیشه مسابقه هاش از سرعت کمی برخوردار بوده
مسابقه ی HHH و Orton هم جدی جدی داره قشتگ میشه با این استوریلاینی که چیدن
و اصل قضیه و بهترین مسابقه ی این Wrestlemania
این مسابقه رو هم به احتمال زیاد میزارن مین اونت
مجید جان ما قرار گذاشتیم چیزی نگیم تا رسلمنیا ولی حالا که قطعی شد من یه چیز فقط میگم ===> 1-16 :24:

amir
03-04-2009, 07:18 PM
موافق نیستم باهات بابک جان...درسته رندی و تریبل ایچ بازیشون قشنگه(یکم تغییر نظر دادم)و استوری لاین خیلی قشنگی دارن ولی بازم بازی تیکر و شاون قشنگترین بازی این رسلمینیاست...البته تا اینجا...

Shawn Michaels
03-04-2009, 08:02 PM
دقیقا بهترین بازی رستلمنیا مسابقه ی تیکر و شان هست درش شکی نیست ولی مسابقه ی هانتر و رندی هم زیبا شده ولی بازم یک مسابقه ی تکراری است فقط با استوریلاین متفاوت
سینا و ادج و بیگ شو که کاملا مسابقه ی کسل کننده ای است چون سینا و ادج رو که بار ها با هم دثیدیم و بیگ شو هم که اصلا سبک کشتی گرفتنش جوریه که هیچ وقت نمیتونه به مسابقه سرعت و جذابیت ببخشه
حالا با توجه به اینکه 25 سالگرد رستلمنیا است و میخوان تایمو زاد تر کنن و یکسری برنامه های اضافه بریزن رستلمنیای خوبی رو ببینیم ولی درکل بهترین مسابقه همون تیکر و شان هست
امیر جان منظورم از اصل قضیه رستلمنیا و مین اونت مسابقه ی شان با تیکر بود نه تریپل با اورتون البته بازیه هانتر و اورتن هم در نوع خود جالبه ولی نه به حد تیکر با شان
------
خدا کنه او شایعه ای هم که مبنی بر مسابقه ی استون کلد در برابر جریکو بود عملی بشه چون واقعا میتونه یک مسابقه ی زیبا و پایانی عالی بر استوریلاین جریکو در برابر لجندز باشه

R . I . P
03-04-2009, 09:41 PM
تاپیک بروز شد و بازی های مانی این د بنک اضافه شد

از حامد عزیز هم تشکر میکنم به خاطر ساخت عکس های فوق العاده زیباش برای این تاپیک

bret-hitman-hart
03-04-2009, 10:32 PM
اگه شاون ببره تحول عظیمی در رستلمنیا به وجود میاد و این رستلمنیا با بقیه ی رستلمنیا ها فرق میکنه
خدا کنه سلطان بتونه کمربندش رو نگهداره که نمیذارنش.:10:

amir
03-04-2009, 10:45 PM
فقط خدانکنه بزنه به کله ی وینس و اندر رو ببازونه تا رسلمینیا 25 تاریخی بشه...اگه این کار رو بکنه میرم اونجا هم خودشو میزنم.هم دخترشو هم دامادشو(تریبل ایچ):9:

MaJiD HetFieLd
03-04-2009, 11:53 PM
بازی آندر و شان بسیار بازی زیبایی میشه و اگه شان ببره زیباتر هم میشه:5:
خداوکیلی خسته شدیم از بس که آندر برد؛یه بار هم تو رسلمنیا ببازه باباجون:4:پارسال شان مایکل ریک فیلرو .... امسال دیگه نوبت آندره:4:

بازی سلطان با این رندی هم واسه من زیباترین بازی رسلمنیاست:5:کلا زیباترین بازی واسه هرکسی بازی سوپراستار مورد علاقشه:24:

Jeff Hardy M
03-08-2009, 08:07 PM
به نظرتون جف اخر حاضر میشه با مت تو رسلمینیا بازی کنه یا نه ؟

The Pincode
03-08-2009, 08:55 PM
دست خودش که نیست ... باید بازی کنه دیگه !!! :4:
اگر هم بازی نکنه با مت درگیر میشه !!!

Alireza Dx
03-09-2009, 05:22 PM
ميشه يكي آهنگ رسلمنيا 25 رو بذاره چون اون كه توي پست اوله دانلود نميشه.

DatiS
03-09-2009, 05:25 PM
صد ر صد برنده مانی این د بنک کین میشه

H H H
03-09-2009, 05:26 PM
ميشه يكي آهنگ رسلمنيا 25 رو بذاره چون اون كه توي پست اوله دانلود نميشه.

Omid.Taker
03-13-2009, 03:08 PM
اينم عروسك رسلمنيا و ماني اين د بانك به صورت فايل پي ان جي
-------------
عروسك
------------
ماني اين د بانك

Sarkesh
03-18-2009, 07:17 AM
بالاخره یک بازی دیگه هم ثبت شد که سر کمربند تگ تیم و بین تیم میز و موریسون و تیم کولونزهستش

R . I . P
03-24-2009, 05:30 PM
تاپیک با بازی های جدید بروز شــــد .

Goldberg The Man
03-24-2009, 07:28 PM
من موندم الان كازلاو و گريت كالي و جك سوئگر بوق هستن ديگه تو رسلمنيا؟

R . I . P
03-24-2009, 11:24 PM
نگران نباش علی جان ، صد در صد یه بازی برای کمربند سنگین وزن ای سی دبلیو خواهیم داشت

MaJiD HetFieLd
03-25-2009, 01:57 PM
اينم عروسك رسلمنيا و ماني اين د بانك به صورت فايل پي ان جي
-------------
عروسك
------------
ماني اين د بانك

دیگه عروسک خرس هم میزنه کمپانی:4:
فردا کان*دوم رسلمنیا هم میاد:11:

Capitan Cena
03-27-2009, 04:12 AM
امیدوارم که از بهترین راسل منیا ها بشه.....

Hamid
03-31-2009, 01:28 PM
مثل مسابقه های جام جهانی کردنش که برای هر جام یک عروسک انتخاب می کنند برای رسلمینیا هم عروسک انتخاب کردند!!

R . I . P
04-04-2009, 12:35 PM
دوستان بازی های رسلمینیا تمام شد و دیگر بازی ای مشخص نشده مگر اینکه دبلیو دبلیو ای سوپرایزی ناگهانی در خود پی پی وی انجام بده

تاپیک بسته می شود