PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت هاي بسيار جالب گريت گالي در برنامه تلويزيوني هندوستان(اختصاص

Ali Bahmanyar
02-19-2009, 03:43 PM
گريت گالي صحبتهاي جالبي در برنامه تلويزيوني ورزش هندوستان zee cenama و چند مجله دنياي هند

كرده كه بنده ترجمه كردم و براتون ميزارم و چون يكي از اعضاي خانواده امان به زبان هندي مسلط بود

بهم كمك كرده:

*كشتي كج براي من جذابيت زيادي دارد !!من از عاشقه كج هستم!!

*چند كارگردان مطرحه هند با من در مورده فيلم هندي صحبت كردند كه من اعلام كردم كه چندان علاقه

مند به بازي در فيلم هندي نيستم!!

*برنامه كيس كام براي من بسيار خوشايند بود !واقعا لذت بخش بود و اينكه به محبوبيت رسيدم واقعا برام

حيرت انگيزه!!!

*سال 2008 از نظر فعاليتي كمتر در مين اونتها و مسابقات مهم شركت كردم و خوب اين به دليل بود كه

شخصيت من در wwe تغيير كرد!!

*قصد دارم به ادامه فعاليت خود در كمپاني ادامه دهم !!از شرايطي كه در كمپاني دارم در حال حاضر

كاملا راضي هستم!!!

*مواقع كه در هندوستان هستم هميشه مورده لف مردم هستم و اين بسيار برايم جالب است!!اينكه

باعث شدم مردم هند به wwe و كشتي كج علاقه مند بشوند برايم جالب است!!!

undertaker
02-19-2009, 04:05 PM
کالی کج کاره خوبی هستش به شرطی که کمپانی بیشتر بهش اهمیت بده

Ð-i-R-Ť-Y
02-19-2009, 04:12 PM
خاک تو سرش , این همه حقش رو خوردن میگه من راضیم ! البته عمه ی منم اینطوری کیس کم میگرفت حاظر بود مجانی برای کمپانی کار کنه !

Goldberg The Man
02-19-2009, 07:08 PM
واقعا خاك تو سرش...استاري كه تو اولين مسابقه رسميش آندرتيكر رو در 5 دقيقه با اون وضع شكست داد حالا به اين روز افتاده ميگه راضيم..:26:

AREF TAKER
02-19-2009, 09:19 PM
اصل همه چیز پوله و مشهوریت.

MaJiD HetFieLd
02-20-2009, 11:57 PM
بابا چرا فوشش میدید؟همه دارن تو لیگهای دیگه خودشون رو جر میدن برن WWE خوب بایدم راضی باشه اون همه کیس و پیس فک میکنید کمه:4:دیدید میکی جیمز رو چه کیسی ازش گرفت؟واسه همین میگه راضیم:4:
بهش پیشنهاد بازی تو فیلم هم دادن:11:مثلا عاشق بشه تو فیلمش و دنبال یه دختر بذاره تو جنگل و باهم برقصن:12: