PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منیجر WCW در بستر بیماری / صحبت های ناتالــــیا

KANE
02-23-2009, 06:53 PM
منیجر سابق WWE/WCW و اعلام کننده سابق رین یا همون Bobby "The Brain" Heenan دچار بیماری سرطان شده . گفته میشود که Bobby "The Brain" Heenan یک عمل جراحی سخت رو پشت سر گزاشته و الان کاملا آماده میباشد تا فعالیت حرفه ای رو دنبال کنه . گزارش شده وی تمرینات بیس بال رو شروع کرده و در حال انجام ورزش های سخت تر میباشد

000000000000000

ناتالیا دیــوا ECW در سایت WWE مصاحبه ای انجام داد که به نکاتی مهمی در این مصاحبه اشاره میکنیم :
هیچ علاقه ای به روبرویی با تریش استراتوس در رسلمنیا 25 ندارم . اصلا جالب نیست که دو دیـــوا از کانادا مقابل هم قرار بگیرند

امیدوارم که بث با تریش بازی بکنه . خیلی دوست دارم که با نوک کفشهایم چشم گلامازُن رو کور بکنم . اگر بازی صورت بگیره به هر قیمتی که باشه دخالت میکنم

Tyson Kidd بهترین دوست من هست . من دوست دارم به سکوهای بالایی برسه . ما دوتا دوباره داریم هارت فاوندیشن رو احیا میکنیم . منتظر نفر سوم این فاوندیشن هستیم