PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه جدید اِلایژا بُرک

KANE
02-23-2009, 11:35 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

الیژا بورک ستاره سابق کمپانی WWE در طی مصاحبه ای با Jack E. Jones و رادیو In Your Head Online به نکات جالبی اشاره کرد که چند نکته از این مصاحبه رو بیان میکنیم :

بورک میگه من به علت شلوغ بودن سرم از WWE رفتم . من به شو ها نمیرسیدم و مدام تلفنم زنگ میخورد و باعث استرس من میشد

الیژا میگه این اولین باری بود که در پورتو ریکو کشتی گرفتم

حضور در کمپانی WWC باعث افتخار بود . همچنین حضور در مراسم بزرگداشت Abdullah the Butchers هم برای من بسیار جالب بود

وی میگه Armando Estrada دوست صمیمی من هست و شو WWC رو Armando Estrada میچرخونه . خیلی خوشحالم که با اِستــرادا کار میکنم

وی میگه در اولین بازی من ، بازی کردن در مقابل Sabu و Steve Corino دو ستاره قدیمی ECW خونی وحشتناک بود . فراموش نکنید بازی به صورت Extreme Rules match برگزار میشد

یکی از سوالاتی که از بورک پرسیده شده بود این هست که آیا بورک به OVW بازمیگرده ؟ آیا دوست داره به اُهایُ بره ؟ الیژا جواب میده من عاشق اهایو هستم و دوست دارم در این سرزمین کشتی بگیرم صاحب کمپانی و دوست من Danny Davis میتونه به من کمک بکنه تا دوباره به OVW بازگردم . اونجا مانند خانه من هست

الیژا میگه من بازیگری رو دوست دارم و شاید موقعی شاهد حضور من در فیلم های متعددی بودید

وی میگه بازی رویا های من مقابل ریک فلیر هست البته بازی مقابل یا کنار تریپل اچ و آندِرتِـــیکر هم میتونه دلچسب و جذاب باشه

undertaker
02-23-2009, 11:54 PM
هر کی هم می رسه می خواهد جلو آندرتیکر بازی کنه:4:
اینجور باشه فکر کنم تیکر باید 20-30 سال دیگه باشه تا با تموم استارا کشتی بگیره