PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه جدید WWE برای ستاره های بیکار !

KANE
02-26-2009, 02:28 PM
خبر میرسه مسئولان WWE طی انتشار بیانیه ای نام ستاره های بیکار و البته کم فعالیت این کمپانی رو درج کردند و برای هر کدام داستانی رو گفتند . گفتند که در آینده چه گونه از آنان استفاده خواهند کرد

Jimm Dugan : گفته میشه از جیم دوگان برای حضور در ریواری میان جریکٌ و HOF های WWE استفاده خواهد شد و در HOF امسال جیم دوگان هم حضور خواهد داشت

Kung Funaki : کُنگ فوناکی به احتمال بسیار زیاد در دارک مچ رسلمنیا حضور خواهد یافت و در درفت 2009 به برند ECW منتقل خواهد شد

Goldust : به احتمال فراوان آخرین سالش رو با کمپانی و کشتی کج طی میکنه و بعد از اون در HOF امسال از میادین خداحافظی میکنه

Charlie Hass : کار تقلید وی خوب بود اما اون باید خودش باشه . برنامه هست که چارلی هاس با شخصیتی جدید به مسابقات RAW برگزرده

Ryan Bardock : رایان گفته میخواهم در رسلمنیا 27 در مین اونت باشم . اون در چند هفته بعد به ECW منتقل میشود تا بتونه کمی در این برند حضور + داشته باشه

Jamie Noble : گفته شده جیمی در حال حاضر در داخل یک ریواری قرار داره که تا چند هفته آینده ریواری وی مشخص میشه

R – Truth : زمانی چلنجر کمربند US بود اما با پاره شدن نوار شکست های MVP و ریواری شلتون با چاوو و MVP هنوز برنامه ای برای R – Truth طراحی نشده

MaJiD HetFieLd
02-26-2009, 03:35 PM
واقعا آرتروث هیفه که برنامه ای واسش نداشته باشن؛انصافا آرتروث بهتر از MVP کار میکنه و میتونه قهرمان بعدی US باشه:5:

P E E P
02-26-2009, 04:39 PM
Goldust خیلی بدرد میخوره . بنظر من تو درفت بفرستنش ECW به این برند کمک زیادی میکنه . میتونن تو این سال آخر ای سی دابلیو چمپینش کنن (وقتی جان مورسن و چاوو گررو میشن ، پس گلداست هم میتونه بشه :4: ) . تازه سال آخرش هست ، باید یه حالی بهش بدن .

این بنده خدا R-Truth دیگه خیلی خز شده . همش یه جوره ! حتی دیگه ورودش هم حال نمیده (اون اوایل باحال بود) . اینم بفرستنش ECW ، هم به برند ای سی دابلیو کمک میکنه ، هم اونجا میتونه بیشتر بدرخشه . :24:

کلا هر کی رو بگی میگم بفرستنش ای سی دابلیو :4: . آخه راستش دارم به بعد از رسلمینیا فکر میکنم که کریسچن کمربند رو گرفته و حالا حریف نداره . این ها میتونن بدرد بخورن . لااقل تعداد استارای بزرگ ECW بیشتر میشه .