PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات ديگر استاران در مورده قهرماني تريپل اچ ( Breaking News)

Ali Bahmanyar
02-26-2009, 09:06 PM
اينم هديه من به طرفداران اچ بعد قهرمانيش و نظرات ديگر استاران در فروم اختصاصي كينگ اف كينگس

جف هاردي: بازي بسيار مهيجي يود و لحظه به لحظه حساسيت بود چون همه در حال تلاش براي پيروزي

بودند چون شانسها يكي بود و تريپل اچ واقعا استار بزرگيست و به درستي قهرمان شد

جان سينا:به تريپل اچ واقعا تبريك ميگم!او جزوه استاران مورده علاقه من است و قدرتش در فينيشر زدن

بسيار زيبا و پر قدرت است!!

شاون مايكل:من حتم داشتم كه فقط تيكر و تريپل در چمبر ميمانند و به حق تريپل دوست عزيزم برنده

شد و بسيار خوشحالم و بهش تبريك ميگم!!!

جيم راوس:واقعا شگفت انگيز بود!! سر تا سره بازي و البته اندر تيكر هم فوقوالعاده بود و پيروز شدن بر

تيكر فقط از عهده تريپل اچ بر ميامد.

باتيستا:تبريك بسيار ويژه ميگم!!واقعا شگفت انگيز 13 قهرماني و فقط تريپل اچ ميتواند اينقدر بازي رو

داغ بكند!!!

The Pincode
02-26-2009, 09:16 PM
نظر یه استار دیگه ::: پویا ::: بازی مزخرفی بود تیکر هم به ناحق باخت و من قهرمانی رو حق تریپل ایچ نمی دونم ... فقط امیدوارم توی رسلمنیا یه بازی خونی رو بین تریپل ایچ و رندی ببینیم !!! :4:
ممنون علی جان !!!

Ali Bahmanyar
02-27-2009, 01:40 PM
اما دو نفر ديگر هم نظراتي دادند و حالا تاپيك اپديت ميشود.

كريس جريكو: قهرمانيهاي تريپل اچ يك اتفاق و حادثه نيست او استار بزرگيست و قهرمانيهاي او هميشه براي همه جذاب است.

سي ام پانك:واقعا فوقوالعده بود!!بازي لحظات اخرش بين تيكر و تريپل واقعا شگفت انگيز بود و واقعا حساسيت به اوج خود رسيده بود.تبريك ميگم 13 قهرماني رو.

MaJiD HetFieLd
02-27-2009, 03:06 PM
THE KING IS HERE

پویا جان گریه کردن نداره که:4:شما هم یه روز قهرمان میشید؛غصه نخور:7:
احسنت به باتیستا:5:ببینید باتیستا چقدر قشنگ حرف زده:5:

ممنون علی جون:7:بسیار حال دادی با این مطلب زیبات:5: