توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه دوست داری به Edge ایمیل بزنی بیا!
Rated Y2J
04-15-2007, 07:24 PM
البته من خودم چند بار زدم ولی جواب نداد:10: دلیلشم واضحه! چون ایمیل شخصیش نیست.از سایتشم معلومه! یه همچین آدمی ایمیلشو مثل پرچم در دید عموم نمیذاره که!
edge@wwe.com
The Dark Knight
04-15-2007, 09:04 PM
سایت Edge رو می شه بدی؟
سایت هر کج کار دیگه یی که هم داری بده لطفا.
ممنون.
HaMo0n
04-16-2007, 12:57 PM
ادج رو در یه تاپیک آدرس سایتش دیده بودم اما یادم رفت
اما این آدرسها رو دارم:
سایت تراپلی اچ:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سایت استفانی:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سایت آندرتیکر:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سایت سینا:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با تشکر از وبلاگ اقا بهنام
Rated Y2J
04-16-2007, 02:44 PM
من اینها رو دارم:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ادج
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> رندی اورتون
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> جان سینا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> کریس مسترز
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> کارلیتو
The Dark Knight
04-16-2007, 03:37 PM
دست گل جفتتون درد نکنه.
Rated Y2J
04-16-2007, 11:09 PM
در ضمن تو تمام این سایتها معمولا" رو بنرشون چندتا لینک به صورت عکس هست.هر کدوم از اون لینک ها مال سایت یه بازیکن دیگه هستن.مثلا روی بنر سایت کریس مسترز عکس کارلیتو رو داره که اگه روش کلیک کنید میره تو سایت طرفداران کارلیتو
Rated Y2J
04-16-2007, 11:15 PM
ادج رو در یه تاپیک آدرس سایتش دیده بودم اما یادم رفت
در واقع تو هر تاپیکی که من حرف زده بودم دیده بودی چون آدرسش روی عکس پایینی امضام هست!
اگه سایت کس دیگه ای رو هم خواستین بگین.معمولا پیدا میکنم.بازیکن معروف و پرطرفدار باشه چه بهتر.
Rated Y2J
04-17-2007, 03:43 PM
این هم سایت هایی که آقای FGi میخواستن:
جان سینا : فقط همون قبلی رو میدونم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ادج : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ادی : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ری میستریو : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
باتیستا : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بابی لشلی : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
شان مایکل : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> البته این سایتش در حال حاضر چیزی توش نیست.ولی نویسنده گفته دوباره شروع به کار خواهد کرد.
بقیه ی سایت هاش هم ***** شده
Triple H : البته این سایت تخصصیش نیست.همونطور که از آدرسش معلومه. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از آندرتیکر هم غیر از اونایی که هامون گفت چیزی نمیدونم.اما اگر از هر کدوم گیر آوردم باز هم میذارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.