توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهای باتیستا درباره بازگشتش در WM25
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 06:57 AM
باتیستا در یک مصاحبه با PhilStar.com صحبتهایی رو مبنی در آماده بودنش کرد.
او گفت که من از لحاظ بدنی آماده حضور در راسولمنیا 25 هستم.
الته من هنوز نمیدونم که میتونم به رینگ برگردم یا نه.
ولی این مهمترین رویداد ما در سال هست و ما برای اینکه در راسولمنیا مبارزه کنیم ساخته شدیم.
البته در این بخش همه چیز بر دوش مسئولین wwe هست.
wwe استوری لاینهای خودش رو برای راسولمنیا آماده کرده.
من خبری ندارم که در این استوری لاینها باشم یا نه.
امیدوارم من هم جزیی از این راسولمنیا باشم.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 08:06 PM
حضور بایتستا میتونه راسولمنیا رو از اینی که هست جذابتر کنه.
واقعا حضورش لازمه.امیدوارم تو راسولمنیا برگرده.
AmiRi
03-06-2009, 08:29 PM
اگر برگرده وای خدا اگر برگرده تا رسلمینیا ببینین من توی این انجمن چیکار میکنم :24: فعالیتم از اینی که هست بیشتر میکنم :4: اگر عزیز من بیاد وضعیت wwe 180 درجه به سمت بالا حرکت میکنه وضعش بهتر میشه
Under Cage
03-06-2009, 09:20 PM
باتیستا ممکنه تو بازی Big Show Vs Edge بیاد و اجازه نده بیگ شو کمربند بگیره چون بیگ شو این مبارزه رو میبره:30:
The Last Outlaw
03-06-2009, 10:00 PM
بعيد نيست حالا كه باتيستا آماده شده براي رسلمنيا شاهد Batista vs John Cena باشيم!
درسته اگه ریواری باتیستا با بیگ شو بشه واقعا جالبه . یه تنوع خیلی خاصی داره
SASAN
03-06-2009, 10:12 PM
کیو جان با این نظرت منو یاده چیزایی انداختی . که نگم بهتره . :4:
یک لحظه قاط زدیم یک چیزی بگیم :4:
Hamird
03-06-2009, 11:24 PM
من همین الان یک چیزی به ذهنم رسید.. گفتم سریع بیام بگم که نظر شما رو هم بدونم.. این هفته تریپل ایچ خیلی از دورانشون توی اولوشن با اورتون صحبت کرد.. به نظر من احتمال اینکه اگر باتیستا بخواد توی بازی دخالت کنه من فکر می کنم شانس بازی تریپل ایچ و رندی اورتون بیشتر از اج و بیگ شو هست.. تازه توی همون بازی اج و بیگ شو جان سینا هم هست.. شاید اون وارد اون داستان بشه.
only batista
03-06-2009, 11:25 PM
خدا کنه بیاد حالا تو هر مسابقه ای می خواد باشه.
salar_cena
03-06-2009, 11:48 PM
من همین الان یک چیزی به ذهنم رسید.. گفتم سریع بیام بگم که نظر شما رو هم بدونم.. این هفته تریپل ایچ خیلی از دورانشون توی اولوشن با اورتون صحبت کرد.. به نظر من احتمال اینکه اگر باتیستا بخواد توی بازی دخالت کنه من فکر می کنم شانس بازی تریپل ایچ و رندی اورتون بیشتر از اج و بیگ شو هست.. تازه توی همون بازی اج و بیگ شو جان سینا هم هست.. شاید اون وارد اون داستان بشه.
آقا خوب یه زمانی با هم تو این گروه بودن دیگه نمیشه با ارتن درگیر باشه بعد بیاد از دی اکس بگه که تا ما مطمئن شیم نمیاد که.چون قبلنا با هم بودن اونو نشون داده ...
Batista Unlimited
03-07-2009, 10:52 AM
مصدومیت باتیستا که چرت و پرت بود...
خدا کنه تو رستلمینیا باشه حتی شده واسه چند دقیقه...
البته به نظر میاد یه سورپرایز خیلی بزرگ واسه رستلمینیا داشته باشیم..یه چیزی مثل بازگشت گلدبرگ:15:
این رو بگم که مصدومیتش دروغ نبوده و کاملا صحت داره . ویدئو و تصاویر و مصاحبه و ... از اون پخش شده . عمل و ... هم نشون داده شده .
03-07-2009, 12:53 PM
خوبه دلمون واسه باتیستا هم تنگ شده بود :32:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.