توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهای راک درباره فیلم The Wrestler
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 07:09 AM
فیلم The Wrestler در تاریخ 21 آوریل در بلوری و دی وی دی وارد بازار خواهد شد.
راک سوپراستار سابق wwe اخیرا صحبتهایی رو در مورد این فیلم انجام داده.
این یک حقیقتی درباره کشتی کج بود که Darren Aronofsky به همراه این فیلم به همه نشون داد.
عموی من مسئول تمرین دادن به میکی رورک برای آماده شدن برای ایفای نقش بود.
او چیزی رو فهمید که درک آن برای ما بسار سخته.
یک فرد 50 ساله که تا به حال تجربه کشتی گرفتن رو نداشته جوری خودش رو آماده کرد که برای بعضی از کج کاران حرفه ای در این سن بسیار مشکل هست.
این یک فیلم بسیار زیبا برای من بود و به همه دست اندر کاران فیلم به خاطر این فیلم تبریک میگن.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
HesaM
03-06-2009, 07:16 AM
اگه راک توی فیلم نقش داشت مطمعنآ زیبا تر هم میشد
Aida_Kendrick
03-06-2009, 10:35 AM
دیگه هر کی میاد یه نظر برا این فیلم میده . حالا اینگار چی شده :17:
هیچی نشده فقط تو اُسکار جاییزه دومین فیلم سال رو گرفته ! همیـــن
Mr.Carter
03-06-2009, 10:59 AM
دیگه هر کی میاد یه نظر برا این فیلم میده . حالا اینگار چی شده :17:
چی نشده!!!! شما انگار این فیلم رو ندیدین. این فیلم به نظر یکی اززیبا ترین فیلم هایی بود که من در تمام عمرم دیدم. نشون دادن اینکه یک شخص جز کشتی کاری بلد نیست و برای بدست آوردن لقمه شبش دست به هرکاری میزنه(مانند بازی کردن در لیگ فوق خشن CZW ) کار هر کسی نیست و واقعا باید به کارگردان این فیلم احسنت گفت.
:34:
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 11:15 AM
فیلم بسیار زیبایی بود.
مجید لشلی رفته بقیه دارن از این فیلم بد میگن.
در ضمن این فیلم مقام 15 فیلم برتر سال رو کسب کرد و بازیگرش دومین بازیگر برتر نقش اول شد.
توی بتا و گلدن گلاب هم اول شده حقش هم تو اسکار اول بود.
SOLDIER
03-06-2009, 11:23 AM
من هنوز فیلمو ندیدم ولی شنیدم به یه سری افرادی توهین شده تو فیلم ! این درسته ؟! یا کسی که برام تعریف کرده بسته:4:
با این وضعیت الانمون توهین نکردن . چون عبدل بشیر خودمون خیلی کارهایی رکیک تر از اون کردن . فقط در آخرش یه ستاره با نام مــُلا با میکی بازی داره که شخصیتی هِل و - داره
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 11:28 AM
آخرش که با آیت الله(ایرانیه) دعوا میکنه پرچم ایران رو ازش میگیره و میشکونه.
ولی قبلش نشون میده که چه قدر با آیت الله دوست هست و آیت الله برخلاف رفتارش تو رینگ چه آدم متمدنی هست.
در کل فیلم خوبی هست.
یه دکتر ایرانی هم در فیلم هست.
آرنا CZW و ROH هم در دو مسابقه دیده میشه.
قاپ بندی ها رو هم رو میکنه.
Patiot
03-06-2009, 12:09 PM
من دیروزفیلمو دیدم.وقتی آخرش پرچم مارومیشکونه به من وشماداره توهین می کنه...این فیلم زیباست؟؟؟
یااون لباسش که کلمه ی مقدس الله روگذاشته روی باسنش؟؟؟؟
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 01:11 PM
تو همون فیلم هم نشون میده که اینا همه استوری لاین هست و اینا برای جذابتر شدن کار هست.
البته یه خورده هم توهین هست ولی چیز هایی رو در همین زمینه برای مردم روشن کرده که این اشخاص بیرون رینگ آدمهای متمدنی هستن.به حر حال اون شخصیت اون فرد هست و الآن خسرو دیوری همین غلطا رو تو TNA داره انجام میده.
Patiot
03-06-2009, 01:32 PM
آره درسته.خسرودیوری هم یه وطن فروشه خائن که بخاطرپول داره عزت یه ملت که 8000سال قدمت داره رو می ده به...
به هرحال من برای همشون متاسفم...
Orton-Legendkiller
03-06-2009, 01:41 PM
به نظر من چیزی عوض داره گله نداره
ما این همه فحش می دیم وپرچم پاره میکنیم
خوب اون ها هم انجام بدند:15:
The Dark Knight
03-06-2009, 02:20 PM
دست کارگردانش درد نکنه... چرا؟
چه طور وقتی ایران پرچم امریکا و انگلیس رو می بنده رو الاغ و تو شهر می گردونه, توهین به این همه ملت نیست, ولی وقتی چوب پرچم ایران رو می شکنن و 300 می سازن, همه می گن ای به ایران توهین شد, ای به ایران توهین شد...
مرتیکه های بی شعور هنوز هیچی نشده عکس ابوما رو زدن رو سر الاغ و پرچم امریکا تنش کردن... در صورتی که در دوران ابوما, تنها شانسی خواهد بود که ایران با امریکا دوباره روابطشون رو از سر بگیرن و ایران دوباره به جایگاه قبلیش برگرده!
---------------------------------
به جای گیر دادن بی مورد به این چیز ها به فکر مملکت باشین... یه حکایتی بود که این خلاصه شه:
یه کشوری به زیر استعمار یه کشور دیگر رفت... در دوران استعمار, زنان اون کشور توسط این ها مورد تجاوز قرار می گرفتن, پرده ی بکارت تازه عروس ها توسط حاکم بر داشته می شد, خزانه ی کشور رو خالی کردن, منابعشون رو دزدیدن, از تحصیل منع شون کردن, خلاصه هر بلایی سرشون در اوردن...
یه روز حاکم از وزیرش می پرسه من چی کار کنم که این ها دست به شورش نزنن؟
وزیر می ** حق گوزیدن رو ازشون بگیر... هر گی گوزید اعدام بشه!
از اون روز به بعد هیچ کس به این بلاهایی که سرشون می یومد گیر نداد, و فقط گیر داده بودن به گوزید که گوزیدن حق مسلم ماست... بالاخره هر کشورایی که زیر استعمار بره, این بلاها سرش می یاد, ولی گوزیدن دیگه حق ماسن...و هر وقت می رفتن در کوچه ایی خلوت, به یاد حاکم می گوزیدن...
وزیر و حاکم هم با این قانون اخر اون کشور رو چاپیدن و هیچ کس هم اعتراض نمی کرد...
این حکایت دقیقاّ حکم جمهوری اسلامی ایران رو داره... حالا برین گیر بدین به خلیج فارس و 300 و این فیلم...
ممنون.
موفق باشین.
The Main Event
03-06-2009, 02:23 PM
مهم این بود که فیلم واقعیات کشتی کج دا نشان داد و بخاطر اینکه میکی سال ها بوکسور بورد تونست از پس نقشش خوب بر
بیاد بنظر من بهترین فیلم 2008 همین کشتی گیر بود با بازی بسسسیار قشنگ میکی و ....... در کل حقش دومی تو اسکار نبود ..
:34::34::34:
سینا کاملا درست میگه ما خودمون این همه فحش و مرگ بر فلانی میدیم و اسرائیل رو به رسمیت نمیشناسیم ( البته من میشناسم ! ) . اینها حق دارند
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 02:37 PM
بابا فیلم این همه صحنه قشنگ توش هست شما چسبیدید به آخرش.
در ضمن سینا جان پرچم ما صرفا به دلیل داشتن نام الله مقدسه وگرنه یک دستمال ساده هست.
در مورد آتش زدن پرچم آمریکا و مرگ بر آمریکا هم باهات موافقم.این کارها پست فطرطانه هست.
ولی فیلم 300 به ایران توهین بزرگی کرد.
هر چی رومی هست هیکل 6 تیکه ایرانی ها همه زامبی.
در ضمن برای خلیج فارس و مولوی و دیگر افتخارات میهنمون باید دفاع کنیم.ما اینها رو راحت به دست نیوردیم که زود از دست بدیمشون.ولی تمامی تمرکزمون هم نباید رو اینا باشه و باید آینده رو هم بسازیم.
پوریا جان اینا چه حقی دارن؟یه مشت آدم انگل که نمیتونن به ما زور بگن و ما هم حرفشون رو بپذیریم.
وقتی اینا داشتن تو لجن زندگی میکردن ما صاحب تمدن و فرهنگ بودیم.
شاید الآن از لحاظ فرهنگ اونا از ما بالاتر باشن ولی ما نباید بهشون باج بدیم.
اسرائیل هم من عمرا به رسمیت بشناسم.یه شمت آدم انگل که اقتصاد جهان دستشونه.
البته من با فلسطین و اینا هیچ کاری ندارم چون سازنده این مشکل فلسطینیها هستن صرفا به دلیل قوم اسرائیل حام ازشون بهم میخوره.
HAJSAR
03-06-2009, 03:29 PM
در دوران ابوما, تنها شانسی خواهد بود که ایران با امریکا دوباره روابطشون رو از سر بگیرن و ایران دوباره به جایگاه قبلیش برگرده!
اینا همشون سرو ته یه کرباسن.هر کدوم ادامه سیاست های رئیس جمهور قبلی رو دنبال میکنن.به قول یکی از سیاستمدار های امریکایی که اسمش یادم نیست جهان نباید انتظار تغییر رو از اوباما داشته باشه.اصلا اوباما خودش اول شروع کرد تو اولین سوالش که از ایران بود گفت ما در هر صورت قاطعانه با دست یابی ایران به انرژی هسته ای مقابله خواهیم کرد.یکی از دوستان هم درباره به رسمیت شناختن اسرائیل مطلبی نوشته بود که باید گفت اسرائیل خودش هم خودشو به رسمیت نمیشناسه.کشوری که بره اهالی یه سرزمین دیگه رو بیرون کنه و به تمدن و تاریخ اون سرزمین هیچ اهمیتی قائل نشه ایا شایستست که اونو به رسمیت بشناسیم؟خدا وکیلی نه
درسته آرمین جان ولی یه چیزی بگم ناراحت نشید الان اونها فرهنگ دارن و ما تو لجن و بدبختی داریم زندگی میکنیم . بهتره که کمی به فرهنگ و تمدن قبلمون بازگردیم و ایران الانمون رو با تلفیق فرهنگ قدیم خودمون ( نه عربها ) و کمی هم از تمدن و تکنولوژی اروپا تلفیق کرده و ایرانمون رو بازسازی کنیم . الان ما ایران زندگی نمیکنیم من فکر میکنم و البته میبینم که ما داریم ایرانمون رو مثل عربستان میکنیم داریم فرهنگمون رو به یه سری پاپتی میفروشیم که اون عربها هستند .
Ħ д † ε Ð
03-06-2009, 04:15 PM
این واقعیتی هست که ما الآن از لحاظ فرهنگ از اونا پایین تر هستیم.
ما نباید خودمون رو پشت افتخارات گذشته قایم کنیم.
ولی نباید خودمون رو ببازیم چون یک فرهنگ چندین هزارساله داریم و باید از ارزشهاش دفاع کنیم.
عربستان هم یه سری خوبی داره.تو عربستان دزدی نداریم و اونجا اعتماد حرف اول رو میزنه.
عربستان که دیگه داره مثل اروپا میشه.همه چی توش آزاده.
البته باید با مسائلی که افرادی با لباس دین میان میزنن مقابله کرد.یه سری میان و برای رسیدن به مقاصدشون کارهای ایران باستان رو به هر دلیلی نسخ میکنن(تعطیلیهای عید و چارشنبه سوری و...) که اونها هم موفق نیستم.
اصلا کلا ایران یک کشور خاص هست و هیچ معادلی ای نمیشه براش تعیین کرد.غیر قابل پیش بینی ترین کشور هستیم.اروپایی ها تو ما موندن به خدا.
هر چه قدر بدی داشته باشیم ولی منحصر به فرد هستیم و اگه یه سری فرهنگ سازی بشه میتونیم کشور خوبی داشته باشیم.
ژاپن پس از جنگ جهانی در حالی که بمب اتم از آمریکا خورده بود اومد از آمریکا وام گرفت و خودش رو ساخت.
مردم ایران زیر همچین باری نمیرن چون واسه ما که تمدن داریم همچین چیزی افت داره.اگه جوانانمون رو خوب آموزش بدیم میتونیم کشور خوبی درست کنیم و به زودی ایران پیشرفت خواهد کرد مطمئن باشید.
The Dark Knight
03-06-2009, 05:15 PM
اشتباه نکنین... ایران از نظر فرهنگی غنی ترین و بهترین فرهنگ دنیا رو داره! ما از نظر پیشرفت مون هست که از اروپا و امریکا عقب تریم...
ممنون.
موفق باشین.
The Last Outlaw
03-06-2009, 05:47 PM
كدوم تمدن؟ كدوم فرهنگ؟
فرهنگي كه مردمش شب چهارشنبه سوري تو خيابون كو...ن همديگر رو پاره ميكنن!
فرهنگي كه كه تا يه جا خر و تو خر ميشه براي بدست*آوردن هر چيز همديگر و زير و مشت و لگد ميگيرن؟
فرهنگي كه هر چي لات و پي سر و پا دارن تو شهر راس راس ميگردن و قمه كشي ميكنن؟
واقعا شما به اين ميگين فرهنگ؟
بريد تو آمريكا و اروپا يه دوماه بمونيد اون موقع معني فرهنگ رو مي فهميد و مي فهميد كه الان داريم تو چه لجني زندگي ميكنيم.
ايران با فرهنگ بود زمان داريوش و كوروش .... ولي الان يه مشت عرب بي خاصيت ايران رو به لجن كشيدن و مردم رو به خاطره يه تيكه نون به جون هم انداختن!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.