توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : WWE در آستانه یک عقد قرارداد بزرگ
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کمپانی WWE در شرف امضای قرارداد با ستاره با سابقه NWA است . Chris Harris که NWA World Tag Team رو در اختیار داشته و هفته ها به عنوان بهترین کشتی گیر NWA بود احتمالا با توافقات حاصل شده به WWE میپیوندد . World Wrestling Entertainment اعلام کرد که این ستاره تشنه مبارزه است و گفته میشه که وی در چند هفته در FIP هم حضور داشته . خود Chris Harris هم اعلام کرد من هنوز میتوانم بیزینسم و مسابقاتی رو که به من میدهند رو به خوبی اجرا بکنم
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Kofi-Kingston
03-13-2009, 11:31 AM
هیکل زیبایی داره
Mike Tyson
03-13-2009, 11:35 AM
کجای هیکل این فرد زیباست!!!!؟؟؟
The Shadow
03-13-2009, 11:44 AM
بهش که نمیاد قوی باشه.
هیکلش هم خیلی بد ریخته.
The Hitman
03-13-2009, 11:50 AM
حالا تا نیمده چیزی معلوم نیست.
از روی قیافه هم که نمیشه گفت یارو چیکاره هست.:34:
AREF TAKER
03-13-2009, 12:25 PM
اين كه همش پي و چربيه.اين قبلا تو TNA نبوده؟
فکر کنم این پست رو باید یک سال پیش میذاشتی.چون کریس هاریس 29 ژانویه 2008 با WWE قرارداد امضا کرد.و توی ECW با اسم Braden Walker مشغول به کار شد و با shelton benjamin,armando estrada و james curtis مسابقه داد که به بنجامین باخت و اون دوتای دیگرو شکست داد ولی بعد از همین سه تا مسابقه در تاریخ 7 آگوست 2008 قراردادش فسخ شد و از اون موقع فقط چند بار برای NWFکار کرده.
اون توی TNA به همراه james storm یکی از بهترین تاگ تیم ها بودند که یه جورایی با Jeff jarret یه stable(گروه) داشتن و تونستن 6 بار قهرمان تاگ NWA بشن و جایزه بهترین تیم سال 2004 رو از pro wrestling illustrated و 2005 رو از wrestling observer newsletter بگیرن. این هم یه عکس ازش تو ecw که باور کنید.:
دوست عزیز کاملا ماجرا رو اطلاع دارم ولی ایشون بعد از یه مدت دوری از WWE در بخش WWE Post فعالیت میکردند و الان کاملا آماده بازگشت به WWE هستند . امیدوارم متوجه شده باشی
----------
ممنون
شما که این همه به نظر اطلاعات خوبی داری باید بدونی ستاره هایی که در WWE Post فعالیت میکنن میتونن در لیگ های مستغل دیگه هم حضور داشته باشند مثل اسنیتسکی در حال حاضر . در ضمن اینکه حتما میدونی که NWF هم یک لیگ مستغل و ایندپندنت هست
--------------------------------
1 . دوست عزیز من اگر خبر رو میزارم از منبع موثقی میزارم
2 . دلیلی نمیبینم به شما لینک بدم چون اون زمانی که من لینک میدادم برای خبر هام شما تو انجمن عضو نبودید
3 . زیاد واجب نمیبینم کاربری با 7 عدد پست از من معذرت خواهی بکنه . چه عذر بخواهد چه نخواهد برای من مهم نیست
4 . لطفا تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید والا به شما اخطار تعلق خواهد گرفت
ممنون موفق باشید
salar_cena
03-13-2009, 07:05 PM
آقا این بحث را تموم کنید.
آقای noah fan یک نصیحت از من گوش کن.من پوریا رو خیلی خوب میشناسمش.خدا شاهدِ اگه خبر مرگش رو هم بذاره با منبع میذاره. اگه قرار باشه منبعش را به ما ها بده دیگه چه احتیاجی هست به مدیر اخبار و ...
من خودم این خبر رو در یک دونه از سایت ها خوندم و ترجمه کردم کاملا" دقیق بود.حتی لیگاش رو هم خوندم دیدم درست بود.
در ضمن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی. حالا به خاطر بحثت یدونه عذر خواهی هم بده کار شدی.من 50 درصد اخطار تا حالا به خاطر کلکل با مدیران گرفتم.بعدشم قانع شدم چون دیدم حق با اوناست. مطمئن باش اگر شخصی مثل پوریا اشتباه کنه گنده تراش بهش گیر میدن نه امثال من.
عزیزم آخه خودت میگی منطق ، اگر به منطق باشه من روزی بالای 15 تا تاپیک میزنم و اگه بخوام به همه لینک بدم پدرم در میاد فقط شما که نیستید همه از ما انتظار دارند . اگه هم خواستید تحقیق جامع بکنید تو سایت اتیتیود بروید و خبر رو مطالعه بکنید . در ضمن میتونی در ویکی پدیا کمی بیشتر در مورد WWE Post مطالعه کنی . در ضمن دوست عزیز اگه تهدید در میون نباشه اینجا از چاله میدون بدتر میشه . اگه میخواهی بهتر بدونی تعداد اخراجی های انجمن رو نگاه کن
-----------
موفق باشید
The Shadow
03-13-2009, 08:57 PM
من واقعا خوشحالم که این انجمن انقدر مدیر و کاربر (به غیر از من) با پشت کار داره که درمورد یه اطلاعاتی انقدر بحث میکنند تا مطمئن بشن که اطلاعات غلط ندن.
از پوریا جان و Noah Fan عزیز تشکر میکنم.
مخصوصا از پوریا جان که در روز 15 تاپیک میزنه.
واقعا مدیریت برازندته . . .:34:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.