PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سانتینو مارلا اخراج میشود ؟ / خبری از کرایم تایم

KANE
03-14-2009, 09:04 AM
سانتینو مارلا که چند هفته است در راو حضور نداره علت موجهی برای غیبت خود نیاورده همچنین وی در هوس شو ها هم حضور نداشته و WWE که در این چند هفته در پی اخراج های متعددی که داشته اعلام کرده نزدیک بود که سانتینو رو به علت غیبت های بی اندازه اش اخراج بکنیم اما وی به کمپانی اومده و عذر خواهی کرده . گفته میشه WWE برنامه بعدی سانتینو در جریان درفت امسال رو مشخص کرده و احتمالا سانتینو به برند ECW منتقل میشود
----------------
از ابتدای حضور کرایم تایم در کمپانی اونها در جریان تمام تپینگ ها حضور داشتند و این اولین باری بود که کرایم ایم در جریان تپینگ جکسنویل ، فلوریدا حضور نداشته

Kofi-Kingston
03-14-2009, 12:27 PM
کرایم تایم هم بهم خورد

KANE
03-14-2009, 12:49 PM
معلوم نیست با اون کاری که JTG کرد تو بتل رویال ECW همچین بعید هم نیست که کرایم تایم بهم بخوره

Ħ д † ε Ð
03-14-2009, 12:53 PM
جی تی جی خیلی سرتره.
باید هم جدا بشن.

SOLDIER
03-14-2009, 12:54 PM
به نظر من بودن یا نبودن سانتینو واسه کمپانی هیچ فرقی نمیکنه همون بهتر که به ecw منتقل بشه !

H H H
03-14-2009, 01:05 PM
جی تی جی میتونه خیلی پیشرفت کنه اما اگه تکی کار کنه.

Ð-i-R-Ť-Y
03-14-2009, 01:08 PM
SOLDIER جان این حرفو نزن طبق آماری که گرفته شده بیشترین محبوبیت ها تو این 3 ماه اخیر نصیب سانتینو مارلا شده !

تو Santino's Casa این هفته هم نبود و به جاش Galamazon's Casa برگذار شد .

KANE
03-14-2009, 01:41 PM
سانتینو از موقعی که به کمپانی اومده خیلی پیشرفت کرده و کلمه اینترتیمنت رو معنا کرده برای کمپانی

من خودم از شَد بیشتر خوشم میاد ولی خوب اگه اینها هم از هم جدا شن به نظرتون تعداد تگ تیم های واقعی در WWE کم نمیشه ؟