PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین رسلمنیا از نظر هر یک از کشتی گیران

The Shadow
03-15-2009, 10:29 PM
سلام.دراین قسمت میخوام بهترین مسابقه یا صحنه ی رسلمنیا را از نظر برخی از سوپراستارها براتون بنویسم:

TRIPLE H : او میگوید که بهترین مسابقه از نظرش شکست دادن کریس جریکو و گرفتن کمر بند Undisputed Championship در رسلمنیای 18 است.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
BIG SHOW :به نظر من اول بازی هولک هوگن در مقابل آندر جایانت در رسلمنیا 3 بهترین بود .
بعد از اون هم بازی تریپل اچ در برابر میک فولی در برابر من در برابر راک بهترین بود که اولین فتال فر وی بود و بر سر WWE Championship در رسلمنیا ی 2000 بود که تریپلاچ برنده شد.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
Eddie Guerrero :جشن پیروزی در پایان رسلمنیای 20 با کریس بنوا بهترین صحنه بود.
Booker T :به نظر من بازی Savage and Steamboat بهترین بود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
Funaki : به نظر من بازی لدر مچ شان مایکلز و رازر رامون در رسلمنیای 10 بهترین بود.
JOHN CENA : به نظر من بهترین صحنه انداختن آندر جایانت روی زمین توسط هولک هوگن بود.
Scotty 2 Hotty : صحنه ای که پت روس به کین در رسلمنیای 2000 حمله کرد.
Steven Richards : بهترین صحنه OLD SCHOOL آندرتیکر به کین در رسلمنیای 20 بود.
Kurt Angle :بهترین بازی از نظر من بازی من و براک لزنر در رسلمنیا بود.
Orlando Jordan : بازی هالیوود هوگن و Ultimate Warrior در رسلمنیای 4 بهترین بود.
Jim Ross : از نظر من دو بازی استون کلد با برت هارت در رسلمنیای 13وبازی استون کلد و راک در رسلمنیای 17 بهترین ها هستند.
Tajiri :خوردن 619 از ری مستریو در رسلمنیای 20.
Muhammad Hassan :بازی هوگن و راک در رسلمنیای 18.
Chavo Guerrero :بازی 15 سبک وزن وشکست دادن آنها و گرفتن کمربند سبک وزن در رسلمنیای 20.
Paul London:بازی بین جایانت گونزالس و آندرتیکر در رسلمنیای9بهترین بود.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
EDGE :بهترین بازی پیروزی من و کریستین و گرفتن کمر بند تگ تیم برای اولین بار در رسلمنیای 2000 بود.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
Batista : این خوب معلومه.به زمین انداختن آندرجایانت توسط هوگن.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
Chris Jericho :بازی بین Owen Hart و Bret Hart در رسلمنیای 10 بهترین بود.دیگری بازی من با شان مایکلز در رسلمنیای 19 بود.
Christian:زدن کریس جریکو در رسلمنیای 20 بهترین بود.
Gene Snitsky:بازگشت آندرتیکر اصلی(Dead Man ) در رسلمنیای 20 بهترین صحنه بود.
The Hurricane:پیروزی من در مقایلSpike Dudley و گرفتن کمر بند هاردکر در رسلمنیای 18 بهترین مسابقه بود.
Kane :بهترین مسابقه از نظر من اولین بازی من با آندرتیکر در رسلمنیای 14 بود.
Shawn Michaels:مسابقات زیادی از نظر من خوبند مثلا:
لدر مچ من با رازر رامون , آیرون من مچ من با برت هارت , بازی من با استون کلد در رسلمنیای 14
و ... . از بهترین مسابقات من هستند.

بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــا تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــکر :34:

The Godfather
03-16-2009, 05:16 AM
میشه یه کلیپی از پنج دقیقه بازی هوگان و جایانت برای دانلود بذارید که اینقدر ازش تعریف کردن ؟
منظورم همون قسمت زمین خوردن جایانت هستش
ممنون

The Shadow
03-16-2009, 10:44 AM
این هم صحنه ی به یاد ماندنی بازیه هوگن و جایانت :
حتما دانلود کنید حجمش 400 کیلو بایت هست :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

bret-hitman-hart
03-16-2009, 03:23 PM
HBKهم که همش بازی های خودش رو بهترین میدونه
آیرون مچ شاون با برت هارت خیلی خسته کننده بوووووووووووووووود و فقط قسمت اخرش با حال بود.

Shawn Michaels
03-16-2009, 07:43 PM
HBKهم که همش بازی های خودش رو بهترین میدونه
آیرون مچ شاون با برت هارت خیلی خسته کننده بوووووووووووووووود و فقط قسمت اخرش با حال بود.

اینطور که تو یکی از همین راو های اخیر قسمت هایی از این بازیو نشون میداد اونی که پشتش صحبت میکرد گفت The Greatest Match of all Time و دفعات دیگری هم پیش اومده که این بازیو بهترین دونستن و واقعا هم لایق این بازی است شما بهش میگی خسته کننده ولی واسه افرادی که در اون موقع بازیو میدیدن رو دست نداشت اون از ورود شان از سقف آرنا و بعد لحظه به لحظه ی مسابقه هیجان داشت مخصوصا 15 دقیقه آخر.واقعا اصلان نمیشه به اون مچ گفت خسته کننده.

The Shadow
03-16-2009, 07:49 PM
اون بازیه شان مایکلز و برت هارت تو رده بندیه بهترین رسلمنیا ها در رتبه ی 3 یا 4 بود پس نمیشه گفت بازیه بدی بوده ! ! !

rey mestrio
03-16-2009, 08:08 PM
حالا که کلیپ اش را دیدم من هم می گم بازی هوگن با جایانت قشنگه البته من همه اون بازی ها را ندیدم

bret-hitman-hart
03-17-2009, 12:29 PM
درسته اما
بازی های دیگه ی شاون با برت هارت قشنگتر بود
اون بازی ایرون مچ اوایل فقط دارن همدیگه رو submission میکنن و تقریبا آخرا بازی جون میگیره به هر حال این نظر من بودش
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________________________

حالا اگه hbk اندرتیکر رو شکست بده زیبا ترین بازی رستلمنیا خواهد بود البته به نظر خودم .چون اتفاق عجیبی در رستلمنیا به وجود میاد.

The Godfather
03-19-2009, 02:54 AM
این هم صحنه ی به یاد ماندنی بازیه هوگن و جایانت :
حتما دانلود کنید حجمش 400 کیلو بایت هست :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دستتون به خاطر کلیپ درد نکنه
ولی خوب اینقدر ازش تعریف می کنند ، به نظر من چیز خاصی نداشت ، فقط اومد حدود 150 کیلو رو بلند کرد انداخت زمین
در شرایطی که کار مهم ترش رو جان سینا انجام داده و به بیگ شو اف یو زده که به نظر من زدن اف یو سخت تر از این حرکت بود
ولی خوب فکر کنم این فن هم از اون فن های الکی هوگان هستش
مثل فینیشرش که وقتی که به طرف میزنه ، در شرایطی که یک صدم درد یک فینیشر سوپراستار خوب رو نداره ، شخصی که فینیشر خورده یه جوری باید وول بخوره که نشون به چقدر فنش درد داره

The Shadow
03-19-2009, 01:22 PM
دوست عزیز سینا اف یو زده یعنی آسون ترین کار رو کرده چون رو پشتش گذاشته و خیلی راحته ولی وگن با دست بلند کرد و زد زمین.

The Main Event
03-19-2009, 01:40 PM
fu انقدر اسونه که سینا میتونه هنری و بیگ شو دوتایی بلند کنه بزنه :11: کلا اسون ترین :4:فینیشره تاریخ wwe همین fu هست

میگید نه یه نظرسنجی بزارید ...

The Shadow
03-19-2009, 02:00 PM
آقا نگو ضایع ترین چون الآن طرفدارای سینا میان حالتو میگیرن.
نمیگیم ضایع ترین ولی آسون ترینه چون معمولا همه کسایی که میخوان مثلا یه چیز سنگین رو بلند کنند رو پشتشون میزارند ولی این کاری رو که هوگن کرد رو کسی نمیتونست انجام بده به جز گلد برگ که تو WCW بیگ شو که اونجا The Giant نام داشت رو سوپلکس میزد.

mahmoodtaker
03-19-2009, 05:43 PM
عنوان تایپیک با خود تایپیک مغایرت نداره!
بهتر بود عنوان تایپیک رو میزاشتی بهترین لحظه(یا مسابقه) در رستلمنیا از نظر هر یک از کشتی گیران.
__________________________________________________ ______________

fu انقدر اسونه که سینا میتونه هنری و بیگ شو دوتایی بلند کنه بزنه :11: کلا اسون ترین :4:فینیشره تاریخ wwe همین fu هست

نمیدونم این سینا بیچاره چه هیزم تری به شما و امثال شما فروخته که همه جا میخواهید اون رو ضایع کنید!

Ħ д † ε Ð
03-19-2009, 05:51 PM
آقا چرا حرف غیر منطقی میزنید.
من از مخالفان سر سخت سینا هستم ولی نمیام fu رو ضایع بکنم.
همون لیفت کردن و نگه داشتنش خیلی سخته.
شما از اداهاش بدت میاد من و خیلیهای دیگه هم بدمون میاد ولی زور بازوش رو زیر سوال نبر.

------------------------------

یه نکته هم درباره گلدبرگ که آقا پژمان اشاره کردن واقعا شاخ ترین کار از نظر زور اون کار بود.
جکهمر یه فن تعادلی و قدرتی هست و گلدبرگ فوق العاده از پسش براومد.
هیچ کس دیگه ای نمیتونه اون کارو تکرار کنه.

R . I . P
03-19-2009, 09:27 PM
به این هم اشاره کنم که بیگ شو اون زمان 550 پوند وزن داشت و اون کاری که گلدبرگ کرد یک کار تاریخی بود که به قول آرمین تکرار نشدنیه

در ضمن همین اسپیری هم که به بیگ شو زد خیلی سنگین بود ، الان اج مثلاً میتونه این طوری اسپیر بزنه ؟ اما بدترین اسپیری که از گلدبرگ دیدم با نانزیو بود تو رویال رامبل 2004 بدبخت 2 متر پرت شد:4:

SASAN
03-19-2009, 09:34 PM

سلام .

شما میگی FU اسونه و ضایع . پس ری مستریو هم مینتونه این فینیشر را به بیگ شو بزنه دیگه ؟

The Main Event
03-19-2009, 10:00 PM
علیک سلام به حول و قوه الهی چرا نتونه ؟ نه شو خی کردم از حرفم هم کوتاه امدم اگه شما بگید

همین الان می نویسم سخت ترین فینیشر تاریخ wwe خوبه ؟ بابا معذرت ....:34:

The Shadow
03-19-2009, 10:00 PM
ببینید حیف که عکسش بی کیفیت و کوچیکه ولی قدرت گلدبرگ رو ببینید که بیگ شو (جایانت WCW ) رو چطوری بلند کرده !!!!!

قدرت رو دارین ؟؟؟؟؟؟

این هم اسپیری که معین جان بهش اشاره کردند.
این ویدیو را حتما دانلود کنید.34 ثانیه هست و صحنه ی اسپیر گلدبرگ به نانزیو در ROYAL RUMBLE 2004 هست.

این بهترین اسپیر از نظر من و از نظر خیلی از شماست.بهترین اسپیر رو فقط گلدبرگ میزنه.

SASAN
03-19-2009, 10:04 PM
اون اسپیرش که فوق العاده بود.

براک اومد *** تو بازی :4:

اسپیرهایی که گدلبرگ میزد. تکرار نشدنی است.

خدا کنه WM25 برگرده . خیلی حال میده :4:

The Shadow
03-19-2009, 10:17 PM
کسی ویدیو ی این قسمت که گلدبرگ به جایانت داره سوپلکس میزنه رو کسی نداره .