PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه ی کاغذ دیواری ویژه ی نوروز 88 با حایزه(Judgment Day, Backlash و WM25 )

The Dark Knight
03-19-2009, 09:25 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به نام خداوند بخشنده و مهربان

سال نو ی همه گی مبارک, انشالله سال های سال به خوبی و خوشی در زیر سایه ی خداوند متعال و خانواده ی گرامی تون, به سلامتی زندگی کنید.

یکی از برنامه های ویژه ی نوروز انجمن, مسابقه ی ساخت کاغذ دیواری یا همون والپیپر هست.

قوانین مسابقه به شرح زیل است:
1. موضوع اثرات ازاد هست. یعنی کاربران ازادن از هر ستار, چه مرد و چه زن کاغذ دیواری درست کنند.
2. حداقل سایز600x800 و حداکثر 1024x1280 هست.
3. هر کاربر می تونه حداکثر تا 7 طرح ارئه بده.
4. استفاده از نام سایت ها یا نام کاربری بر روی اثرات ممنوع هست.
5. بر روی تمامی اثرات باید ادرس فروم قید شده باشه. در غیر این صورت والپیپر ساخته شده, ندیده محسوب می شود.
6. کاربران تمامی اثرات خودشون رو در پست اولشون در همین تایپیک قرار می دن. در مرور زمان می تونین پست اول رو ویرایش کرده و کار بعدی رو قرار بدین.
7. از زدن سپم در این تایپیک اکیداّ خودداری کنید.
8. در صورت کپی والپیپر از دیگر سایت ها و ارئه به عنوان اثر ساخته شده ی شرکت کننده, تقلب محسوب شده و اون کاربر از مسابقه اخراج خواهد شد.

مسابقه توسط حامد عزیز و بنده داوری می شود.

مسابقه تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت و به برنده سه PPV ی اینده به رسم یادبود ارسال خواهد شد.

تایپیک تا فردا بسته خواهد بود و با باز شدن تایپیک می تونین لینک اثرات خود را قرار دهید.

ممنون.
موفق باشین.

I Am Legend
03-20-2009, 02:16 PM
دوستان تاپیک از همین لحظه باز است و میتونید کارهای خودتون رو ارائه بدید .
با آروزی موفقیت برای تمام شرکت کنندگان

The Dark Knight
03-22-2009, 12:56 PM
چه استقبالی شد... جایزه ی این مسابقه Judgment Day, Backlash و WM25 هست ها... یعنی هیچ کس با این سه پی پی وی وسوسه نشده؟

ممنون.
موفق باشین.

Mr.Green
03-22-2009, 04:16 PM
با سلام :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
&
-------------------------------------------------------------------------
&

legendarp
03-23-2009, 11:58 PM
رقیب ندارم اگر تو و حامد شرکت می کنین یکی دیگه داور بشه من می شرکتم وسوسه چیه
باید رقیب باشه آدم ترقیب شه
باید یه کار جدید بشه کرد یه چیزی باشه آدم رو آنتریک کنه
بذار بقیه بشرکتن تا یه چیزی ببرن من یه سال بردم بسه

The Dark Knight
03-24-2009, 12:07 PM
این رو راست گفتی که رقیب ها باعث ترغیب برای شرکت می شن...

ولی من دیگه این جنگولک بازی ها رو گذاشتم کنار... اصلاّ کشتی کج رو دیگه قاتی ادم حساب نمی کنم که بخوام وقتم رو بزارم از یه مشت دلقک والپیپر درست کنم:4:...

ممنون.
موفق باشین.

H H H
03-24-2009, 12:20 PM
سلام دوستان من یک اسپم بدم خواهشا دعوام نکنین.

ارمان چرا شرکت نکرده؟؟؟؟اگه شرکت کنه همتون سوسکین:4:

The Dark Knight
03-24-2009, 12:24 PM
من موندم, ملت این همه میرن WM25 رو پیش خرید می کنن یا با پیش بینی wm و تشخیص تصویر می خوان پی پی وی رو صاحب بشن, اون وقت این جا که شانسش 60 برابر اون جا ها و جایزش سه برابر هست, رو ول کردن!

ممنون.
موفق باشین.

Sherlock Holmes
03-24-2009, 12:34 PM
من موندم, ملت این همه میرن WM25 رو پیش خرید می کنن یا با پیش بینی wm و تشخیص تصویر می خوان پی پی وی رو صاحب بشن, اون وقت این جا که شانسش 60 برابر اون جا ها و جایزش سه برابر هست, رو ول کردن!

ممنون.
موفق باشین.

شاید خر گازشون گرفته:4:
اما بدون شوخی جایزش نسبت به سالهای قبل خیلی عالیه ولی سینا جان همه که فوتوشاپ در حد شما و حامد بلد نیستن که بیان والپیپر بسازن !

Crazy
03-24-2009, 12:53 PM
اینم کاری ازمنه...والپیپری ازUndertaker
مشاهده تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)[hr]به نام ایزد...
اینم یکی دیگه اینبارازKANE
مشاهده تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Xtreme
03-24-2009, 08:59 PM
سلام به همه دوستان عزیز ... من هم یدونه ساختم و با 1000 سختی آپلودش کردم .
آدرس : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خداحافظ .

legendarp
03-25-2009, 02:02 PM
دوستان داور ها رو دست کم نگیرید اینا تمام سایهای کشتی کجی رو زیر رو دارن عکس از جای دیگه نزارید خودتو رو خراب کنید خودتون بسازید
دقت کنید تابلو کار نکنید اگر هم از جایی می یارید

MaJiD HetFieLd
03-25-2009, 05:42 PM
رقیب ندارم اگر تو و حامد شرکت می کنین یکی دیگه داور بشه من می شرکتم وسوسه چیه
باید رقیب باشه آدم ترقیب شه
باید یه کار جدید بشه کرد یه چیزی باشه آدم رو آنتریک کنه
بذار بقیه بشرکتن تا یه چیزی ببرن من یه سال بردم بسه

حالا میخوای بگی خیلی گنده ای؟:4:
یه وال بساز ببینیم چیکاره ای؟:24:

آریا جون بابا یه چیزی میذاشتی تابلو نباشه:4:
گرچه گمون کنم شماها اغفال شدید:4:

Ð-i-R-Ť-Y
03-25-2009, 06:14 PM
میخواستم همه رو بزارم روز آخر مسابقات بزارم تو تاپیک ولی دلم نیومد .
3 تا هولهُلَکی آماده کردم تا اعلام وجود کنم !

Rated " R " Superstar

LiNK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Wm 25 Match : HBK Vs The Phenom

LiNK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Wm 25 Match : John Cena Vs Big Show Vs EDGE

خوش باشید .

The Dark Knight
03-25-2009, 06:42 PM
شرمنده ارمان جان, ظهر عجله داشتم, سریع داشتم نگاه می کردم, پستThe_HARDYS رو ندیدم.

کاربر The_HARDYS نیز محروم شدند.
شما جداّ با خودت چی فکر کردی که این والپیپر رو کپی کردی؟

ممنون.
موفق باشین.

Shawn Michaels
03-25-2009, 08:00 PM
به جون مادرم راست ميگم . :10:
كاغذ ديواري هارو نگاه كرد و بعد از روش ساخت . :10:
به خدا راست ميگم ....... :10:

شما خودت میدونی داری دروغ میگی و وال ها کپی هست بعد جون مادرتون و قسم خدا میخورید.؟
واقعا دیگه اینجورشو ندیده بودم.

The Legacy
03-25-2009, 08:16 PM
از كجا ميدوني ؟

The Enigma
03-25-2009, 10:04 PM
شما خودت اطلاعاتت شاید کمه ! فکر کردید همه باقالی تشریف دارن ! ؟ :1:

زشته به خدا , این کارارو همه میشناسن معلومه کار شما نیست ! :3:
اومدین با ساده ترین فونت اسمتونو بالاش نوشتین ... فکر کردیم به همین سادگیاست ؟

S.H.A.Y.A.N
03-25-2009, 10:34 PM
عجب حیله ی ناشیانه ای !!!
دوست من اخه خیلی تابلو بود دیگه این والها مال عصر ماموت هاست لااقل میرفتی از این تاپیکی که دادم یکی انتخاب میکردی میزاشتی که کسی نفهمه!که بهت نخندن!کلک هم کلکهای قدیم!

:11:

HaMo0n
03-26-2009, 09:20 AM
متاسفانه خیلی ها فکر میکنن که اینجا جایی هست که میتونن تقلب بازی در بیارن یا با تقلل برنده بشن
آخه عزیز من ما که اولین بارمون نیست مسابقه کاغذ دیواری میزاریم کلی مسابقه بوده تا حالا و این انجمنم خدا رو شکر کاربرانی که خودشون استاد این چیزها هستن و مچ اون دسته از کاربران تقلب کار رو میگیرن
پس فکر این چیزها رو از سرتون خارج کنی
پستهای اضافه حذف شدن
اخطار جدی به کاربر:Arya_Cena
ببین دوست خوب اینجا انجمن عقب افتادگان ایران نیست که آخه برادر من این عکس هایی که شما گزاشتید من 1 سال پیش تو یکی از همین تاپیک های انجمن برداشتم بعد شما میگی این کار پسر عمه من هستش ؟اگر کار پسر عمه ی شما اینطور بود که دیگه اینجا شرکت نمیکرد
در کل خلاصه حرفهام این هست که طبق دستور داوران شما از این بازی اخراج شدید و دیگه حق شرکت در این تاپیک رو ندارید پست لطف کامند اضافه ندید

خداحافظ

SOLDIER
03-26-2009, 02:23 PM
سلام خدمت دوستان
اینم اولین کار من از undertaker :
هر چند در سطح کارهای دوستان نیست ولی خب گفتم زورمو بزنم خدا رو چه دیدی:4:

Omid.Taker
03-28-2009, 11:27 AM
سلام دوستان من پست قبليمو پاك كردم همه كارهامو اين جا ميدم
The Rated R Super Star Edge | Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The King Of Kings Triple H | Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Legend Killer Randy Orton | Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Jeff Hardy | Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Animal Batista | Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Rated R Superstar Edge | Download
The Undertaker | Download
:4: كپي از اين اثرات فقط با ذكر منبع Iranwwe مجاز ميباشد :4:

AmiRi
03-30-2009, 03:36 PM
:34:سلام به همه:34:

با عرض سلام به همه بچه های سایت و مدیرهای انجمن که برای این انجمن زحمت میکشن و با عرض سلام به داورهای عزیز:34: من هم مثل بقیه بچه ها والپیپرهایی رو درست کردم البته من تمام طول عید یعنی از اول عید تا الان روی اینها کار کردم و امیدوارم که داورها این کارهای من قبول کنند.با تشکر از داورهای محترم

Batista :. LINK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Randy Orton :. LINK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

John Cena :. LINK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Triple H :. LINK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The UnderTaker :. LINK (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ممنون از آقا سینا که این اجازه رو دادند دوباره عکس هارو بزاریم .من پستم رو ویرایش کردم.:34:
ممنون amir.ha6

MaJiD HetFieLd
04-01-2009, 10:50 PM
ما هم بیکار بودیم چندتا ساختیم البته میدونم خیلی ضایع شده ولی به بزرگی خودتون ببشقید:4:

KING OF KING (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

THE GAME vs LEGEND KILLER (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MR.WRESTLEMANIA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Ric Flair (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

JOHN CENA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MARYS (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

مادر جان:4:

DEAD MAN
04-02-2009, 03:42 AM
با خيلي عرض پوزش:
من نمي خوام والپيپر ها مو رو كنم واگر نه3تا پي پي وي چيه كل پي پي وي هاي جاري WWE رو بهم جايزه ميداديد.(ولي خارج از شوخي كاش منم از اينا بلد بودم:10:)

Ħ д † ε Ð
04-02-2009, 02:52 PM
اینم کارهای منه که مطمئنا من باهاشون اول میشم.
why? because I Am The Game. Because I Am The Cerebrebral Assassin
ولی واقعا بچه ها آماده نشون دادن ولی خوب من برنه میشم.

HHH1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Batista1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
kane (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
batista2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
HHH2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Trish Stratus (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Shawn Michaels
04-02-2009, 04:18 PM
اینم کارهای منه که مطمئنا من باهاشون اول میشم.
why? because I Am The Game. Because I Am The Cerebrebral Assassin
ولی واقعا بچه ها آماده نشون دادن ولی خوب من برنه میشم.

ماشاالله اعتماد به نفس.
به افتخار برنده ی این مسابقه آرمین کف مرتب:4:
شما برنده هم نشدی بیا پیش خودم نیمزارم دلت بشکنه:4:

Ħ д † ε Ð
04-02-2009, 04:27 PM
احتمالا همون بابک هستی.
حیف سینا گفته اسپک ندید وگرنه یه حالی بهت میدادم:4:

Shawn Michaels
04-02-2009, 04:36 PM
اینم 2 کار از من.
منم که حتما به قول آرمین چمپ میشم
Why? Because Im The ShowStopper The Main Event ............
آرمین جان احتمال نده یقین بده من بابکم یوزر عوض کردم :4:

حالا جدا از شوخی 2 کار آماده کردم.
2 تا کار دیگه هم اضافه کردیمو پرونده ما دیگه بسته با همین 4 کار حاضر میشیم که ببینیم کی برنده میشه

Shawn Michaels (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Shawn Michaels 2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Shawn Michaels 3
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
DX (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

I Am Legend
04-05-2009, 02:36 PM
تاپیک از همین لحظه بسته می شود و نتیجه ی مسابقه امشب یا فردا اعلام می شود .

The Dark Knight
04-08-2009, 09:26 PM
با توجه به خرابیه سرور free 2 upload, تمامی شرکت کنندگان لطف کنن و تمامی کارهاشون رو شسته و رفته در یک سایت دیگر اپلود کرده و در یک پست ارائه دهند.

ممنون.
موفق باشین.

Man On Fire
04-08-2009, 09:46 PM
شما اگه اول یک تاپیک در مورد آموزش فوتوشاپ می زاشتی تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر بود

salar_cena
04-08-2009, 10:19 PM
شما اگه اول یک تاپیک در مورد آموزش فوتوشاپ می زاشتی تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر بود

عزیز اون موقع دیگه کاغذ دیواری نمیشد میشد نقاشی .بعدم این یه فن هست.طبیعیه همه که نباید بلد باشن.

The Dark Knight
04-08-2009, 10:37 PM
حالا همه برا ما کارشناس شدن:4:

برادر رسلمنیا,
فتوشاپ یه چیز تجربی هست... شما اول باید خودت برای خودت این قدر باهاش کار کنی تا یه چیز هایی دستت بیاد, بعد اموزش هایی هم هستن که به شما کمک می کنن.
فتوشاپ مثل قرمه سبزی نیست که اموزشش اون جوری براش بزارن... ایشالله تا سال دیگه یاد می گیرین... تابستون هم فکر کنم از این برنامه ها پیاده شه!

پیشنهاد من به علاقه مندان این هست که سی دیش رو بخرن یا دانلود کنن و یه چند ماهی با هر عکسی که می خوان ور برن تا قلقش دستشون بیاد... باور کنین ما هم این جوری شروع کردیم!

ممنون.
موفق باشین.

The Dark Knight
04-10-2009, 08:40 AM
شرکت کنندگان 48 ساعت وقت دارن تا لینک های سالم رو در پستی جدید ارائه دهند. صبح یک شنبه تایپیک بسته و مسابقه عملاّ تمام خواهد شد. داوری نیز بین لینک های سالم پست های زیر انجام خواهد شد.

لینک های پست های زیر سالم هستند, پس نیازی به اپلود دوباره نیست:

چندتا پست بودن که چند تا از لینک ها خراب بود, برای همین من به کل پست رو حساب نکردم... اگر شرکت کننده فقط به اون یکی دو لینک سالمش رضایت می ده, همون دو لینک رو کپی پیست کنه و با دادن پست جدید در اصل حاضری بزنه. (در غیر این صورت, داوری فقط بین لینک های بالا انجام خواهد شد)

افرادی هم که تا به حال شرکت نکرده بودن و یا شرکت کردن و می خوان کار جدید بزارن, تا یکشنبه صبح وقت دارن!!!

----------------------------

کاربر Mr.WrestleMania
از به حاشیه کشوندن تایپیک خودداری کنید. مثل اینه که وسط مسابقه ی استقلال, پرسپولیس بپری وسط زمین بگی یکی به من روپایی یاد بده!

ممنون.
موفق باشین.

Ħ д † ε Ð
04-10-2009, 08:50 AM
سینا جان حالا یه خورده صبر کن شاید فری 2 آپلود درست شد.

MaJiD HetFieLd
04-11-2009, 04:54 PM
ما از اول آپ کردیم.

KING OF KINGS (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

KING vs LEGEND KILLER (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Mr.WRESTLEMANIA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

JOHN CENA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MARYS (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Dark Knight
04-12-2009, 11:34 AM
مسابقه تمام شد.

با مشورت هایی که با معاون سایت داشتیم, برنده یا به نوعی برنده ها را انتخاب کردیم.
ما دو نفر در مورد برنده به اون صورت با هم, هم نظر نبودیم. ولی هر دو معتقد بودیم که سطح کار ها به حدی زیاد هست که 3 PPV به عنوان جایزه برای نفر اول خیلی کم هست... در نتیجه تصمیم گرفتیم که به نفر اول 2 و به نفر دوم 1 PPV جایزه بدیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب.

نفر اول مسابقه: Dirty
نفر دوم مسابقه: omid.taker

تصمیم گرفتیم با توجه به این که برادر Dirty برنده ی مسابقه ی تشخیص تصویر شد و WM25 رو برده, به عنوان نفر اول دو پی پی وی ی بکلش و جادجمنت دی رو به رسم یاد بود تقدیمشون کنیم.

پی پی وی WM25 هم به رسم یاد بود به کاربر omid.taker تقدیم خواهد شد.

ممنون.
موفق باشین.