PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حضور بابی لشلی در TNA دائمی نیست

Ħ д † ε Ð
04-21-2009, 04:48 PM
در پی پی وی لاکداون TNA بابی لشلی به عنوان استار جدید این لیگ معرفی شد.
حتی برای او استوری لاینهایی هم در نظر گرفته میشد.
امروز خبر رسیده که لشلی حضورش در TNA نمادین بوده و او به صورت تمام وقت در این لیگ حضور نخواهد داشت.
خبرگزاریها اینجور اطلاع میدن که حرفه لشلی MMA خواهد بود و حضور او در TNA بسیار کم و به حضور در چندین شو در سال محدود میشه.
او هم اکنون در حال مذاکره با شاخه Strikeforce برای حضور در این لیگ سطح بالا هست.
او در 27 ژوئن به مصاف Bob Sapp خواهد رفت.
این بازی قطعی نشده ولی به زودی مراحلش طی خواهد شد.

The Hitman
04-21-2009, 06:27 PM
عجیبه!!!!!
مگر میشه به صورت پاره وقت هم قرار داد بست؟:15:

Goldberg The Man
04-21-2009, 07:05 PM
واي خداي من ميدونين باب سپ يك غول بي شاخ و دم به تمام معني خوف و وحشتناكه كه قهرمان سنگين وزن تو كيك بوكسينگ هستش و چندين بار تو تورنمنت معروف K-1 قهرمان شده؟تو فيلم معروف "The Longest Yard" يا همون ماشين مخوف هم بود.
اينم عكسي از اين كرگدن وحشي:28::
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
واقعا كه مبارزه فوق العاده تماشايي ميشه...

Ħ д † ε Ð
04-22-2009, 05:44 PM
امکان بستن قرارداد پاره وقت هم هست.

واقعا سبک این استرایک فورس خیلی بالا هستش.
این یارو چه غولیه.
علی جون ممنون از اطلاعاتت.

MaJiD HetFieLd
04-22-2009, 10:26 PM
چی میگی علیجون؟اینو من با یه مشت میخوابونمش:4:چه برسه به عشقم بابی لشلی جونم:7:
ولی خدا کنه لشلی به TNA نره چون اونجا در شان بابی من نیست:4:

امیدوارم مسابقش بعدیش با هرکی که باشه مثل دو مسابقه قبلی طرف رو بپکونه:5:

ممنون آرمین و علی جون:7:

HaMo0n
04-22-2009, 10:39 PM
به به همین کار بابی میدونید چقدر برای TNA سود آور خواد بود
لشلی کم طرفدار نداره که حضور لشلی حتی به صورت پاره وقت در TNA خیلی میتونه این لیگ رو کمک کنه