PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت Shawn Michaels به تاخیر افتاد

The Hitman
04-25-2009, 03:54 PM
در این چند روزه شایعات بسیار زیادی در مورد Shawn Michaels و بازگشتش بوده ولی مطمئن ترین خبری که به دست ما رسیده ، تاخیر در بازگشت Shawn Michaels می باشد.
گذارش می شه که Shawn Michaels به مدت طولانی تری از تلویزیون و رینگ دور خواهد ماند.
HBK هنوز از آسیب دیدگی زانو که برایش به وجود آمد رنج می بره.
اینطور که خبر می رسه برند راو بعد از درفت به خاطر نبود Shawn Michaels آسیب ندید و دلیل اصلی آن بازگشت ناگهانی باتیستا و درفت شدن بعضی از کشتی گیران بزرگ بود تا کمپانی احساس کنه که در راو فعلا افراد بیبی فیس به اندازه کافی هست و جای خالی برای Shawn Michaels احساس نمیشه.
این بدین معناست که اگر HBK به زمان بیشتری برای استراحت نیاز داره ، کمپانی هم اصراری در بازگشت وی ندارد.
تاریخ دقیق بازگشت شان مایکلز هنوز اعلام نشده ولی خبر می رسه که بازگشتش در July بعد از نایت آف چمپینز خواهد بود تا یک برنامه جدید را برای SummerSlam آغاز کنه.

Orton-Legendkiller
04-25-2009, 04:04 PM
شان مایکل تنها کشتی کج کاری که تاریخ مصرف نداره وهمیشه آماده جنگ است

The Basted
04-25-2009, 05:55 PM
حیف که بهش بها داده نمیشه خیلی!:2:

Capitan Cena
04-25-2009, 07:12 PM
مثل اينكه مشكل زانوش حاده كه اين همه بايد دور از ميادين باشه...
خداكنه كه زودتر برگرده..

I Am Legend
04-25-2009, 08:24 PM
من که هنوز تو کف بازیش با آندرتیکر تو رسل منیا 25 هستم . بازی خیلی عجیبی بود .

The Main Event
04-25-2009, 09:20 PM
باورم نمیشه کمپانی غلط کرده اصراری نداره این همون شاونی که کمپانی را بالا کشید ......

منتظرتیم قهرمان :34:

Shawn Michaels
04-25-2009, 10:29 PM
خوب باید به فکر سلامتی خودشم باشه.
اینطور که من شنیدم مشکل زانوش درسته که هست ولی همه ی دلایل غیبتش مشکل زانوش نیست و بیشتر خواست خودش بخاطر بودن در کنار خوانوادشه.
درسته که خیلی جاها اعلام شده که شان ممکنه تا ماه جولای نباشه ولی من مطمئنم که زود تر برمیگرده.
فعلا بهترین زمانی هست که میتونه استراحت کنه با توجه به پر بودن استوری های راء و برگشت باتیستا راء از نظر داشتن استوری و بیبی فیس ها پره و العان زمانشه که شان استراحتشو بکنه چون جلو تر که بریم دیگه این فرصت رو نداره.
در کل من بهتون قول میدم شان زود تر از جولای برمیگرده.

rey mestrio
04-25-2009, 10:55 PM
به نظر من این تاخیر هم یک استراحت بیشتر برای شان هست و هم احتمالاً برنامه ها و استوری لاین های جدید و جذابی براش در نظر گرفته شده که تاخیر شان را ثابت می کنه.

Awesome
04-26-2009, 06:27 AM
من نمیدونم بعضی موقعا آدم به این وینس نگا میکنه فکر میکنه از این مدیرای ایرانیه که هر کسی که بی ادعا کار کنه و زحمت بکشه بهش کاری ندارن و بهش ظلم میکنن.قضیه hbk هم همینه

Shawn Michaels
05-15-2009, 09:36 PM
معذرت میخوام که تاپیکو بالا آوردم.
ولی یه جایی خوندم که بازگشت شان اینفعه مثل سال 2007 سورپرایزی نیست و مثل بازگشت تریپل اچ در سال 2007 هست.
به طوری که چند ویدئو قبل بازگشتش پخش میشه و برای فروش بیشتر اون پی پی وی که شان درش برمیگرده این ویدئو رو پخش میکنن و شان تو اون پی پی وی برمیگرده که احتمالا همون سامر اسلم هست با این برنامه WWE در آمد خوبی هم از بازگشت شان میتونه به دست بیاره.