توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اندر تيكر به طور جدي مصدوم شد.
در پي بازي بكلش اندر و باتيستا و طي صحنه اي كه اندر تيكر با ضربه ي اسپير باتيستا از فاصله ي دو متري پرت شد رو زمين اندر تيكر دچار مصدوميت شديدي شد.
چند روز پيش وقتي به كلينيك پزشكي رفت دكتر بعد از معاينه به او گفت كه از بند تافت ماهیچه کمر دچار پارگی بسیار شدیدی شده و قادر به ادامه ي كشتي كج در حال حاضر نيست دكتر وي در ادامه به او گفت ضربه ي شديدي به كمرت وارد شده و باعث پارگي شده و بعد از ضربه تو از جات بلند شدي و همين مساله سبب شديد تر شدن مصدوميتت شده و در نتيجه دكتر گفت كه تيكر 7 يا 8 ماه بايد از مسابقات دور باشد.خوب با اين اتفاقي كه افتاد شك جدي به وينس مكمن و سران دبليو دبليو اي وارد شد به هر حال اين اتفاق باعث شد كه تيكر نتونه كمربند خود را حفظ كنه و هفته ي ديگر در اسمك داون كمربند رو به لايق ترين شخص اسمك داون يعني باتيستا ميبازه و اندر تيكر براي عمل جراحي به انگليس ميرود و بعدش هم كه استراحت ميكند تا 8 ماه.
The Dark Knight
05-03-2007, 06:02 PM
منظورت چیه که اندر کمربند رو می بازه؟چرا مثل باتیستا واگذار نمی کنه؟
چرا اندرتو امریکا عمل نمی کنه؟
خیلی بد شد که مصدوم شد....10 ساله که نصف داستان های WWE رو اندر می چرخه...
MRT619RKO
05-03-2007, 07:52 PM
واقعا حيف شد !! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دعا كنيد زود تر خوب بشه بياد حال اين باتيستا رو بگره !!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
HaMo0n
05-03-2007, 08:29 PM
خبر تکان دهنده بود
واقعا اگر اینجوری شده باشه خیلی بد میشه
7 یا 8 ماه(ناراحت)
اندر تيكر خودش گفته كه كمربند رو ببازه و بره ولي قبول نكرده كه به هركسي ببازه اون ميخواد كمربند رو به كسي ببازه كه لايق هست و اون كسي نيست جز باتيستا.
legendarp
05-04-2007, 07:16 AM
آندر بره کشتی کچ یه پاش می لنگه بعد از رفتن اون همه ستاره از استون کلد و گلدبرگ و راک و ...... همه چشمشون به آندر هست . ولی من باز فکر نمی کنم می گم می مونه یا اگر بره هم دیگه رفته چون شاید این سیاستی بوده برای خداحافظی خوب آندر که با یه حادثه بد و مصدومیت از کشتی کچ رفت نه با باخت و سر خوردگی یعنی دوباره آوردنش توی اوج تا افسانه بمونه و حالا می برنش بیرون مثله پله که توی اوج کنار کشید و افسانه شد .
------------------------------
ولی خیلی حیف من دلم می خواد گریه کنم ایخدا حالا بود دیگه چرا بردیش (گریه)
The Game
05-04-2007, 10:41 AM
من فكر كنم شان و تريپلچ آخرين بازيشون تو سامر اسلمه بعدش ميرن بعد wwe بمونه با اين سينا انقدر افراد ضعيف رو ببره تا بتركه
BATISTA
05-04-2007, 02:39 PM
آندر حیف شد
اینا هم به سینا گیر میدن چون سینا همه رو (غیر باتیستا) میترکونه
اقا فرشيد من قصدم از اين زدن اين تاپيك كل كل درباره ي سينا نبود. طرفداران جان سينا لطفا به خاطر حرف اقا فرشيد موضوع رو منحرف نكنند.
Mr.DMN
05-04-2007, 04:08 PM
با کمال احترام به نظر امیر عزیز.ولی من فکر کنم خبر درست نباشه زیرا در لست من استندینگ آندر خودش بلند شد و باتیستا بود که نتونست راحت بلندشه(بعد بازی)واگه آندر واقعا مصدومه چه جوری میخواد با باتیستا بازی کنه؟مطمئن باشید آندر سالمه.بازم میگم این نظر شخصیه منه.درباره اون مسابقه ی حدس بکلش هم باید بگم آقایان هامون و اف جی آی عزیز من فقط یه نام کاربری دارمو بس اینو مطمئن باشید.اگرم کمتر تو این 2 الی 3 ماه عضویتم نظر دادم بخاطر این هست که آدم پرحرفی نیستم.بازم همگی منو ببخشید.
دوست عزيز شما بي احترامي نكردي خوب اين هم نظر شماست ولي اين خبر كاملا درست هست و اتفاقا بلند شدن اندر در اون بازب باعث شد كه مصدوميتش شديد تر شود.
The Game
05-04-2007, 07:47 PM
اقا فرشيد من قصدم از اين زدن اين تاپيك كل كل درباره ي سينا نبود. طرفداران جان سينا لطفا به خاطر حرف اقا فرشيد موضوع رو منحرف نكنند.
عزيز من هم درباره رفتن تيكر گفتم كه اگر بره شان و تريپل چ هم برن فقط WWE ميومنه با سينا . بحث مگه مصدوم شدن تيكر و رفتنش نبود
The Dark Knight
05-05-2007, 12:16 PM
مي گم اندر و باتيستا كه مي خوان تو قفس بازي كنن...مگه اين مصدوم نشده بود؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دوست عزيز دبليو دبليو اي هنوز نگفته اندر مصدوم هست براي همين بعد بازي اين هفته در قفس كه اندر ميبازه ميگن مصدوم شده.
NO FEAR
05-05-2007, 01:55 PM
اول از امیر خان تشکر میکنم بابت خبرش...
بعدش باور کن امیر من بعد از دیدن مسابقه و بعد از زدن فن اسپیر باتیستا خوردن زمین آندر گفتم عجس بگ جونیه این آندر...فکر کنم چشمش زدم...
واقعا اون ضربه رو خیلی بد خورد...ولی حیف شد چون تازه داشت بازی های بین آندر و باتیستا زیبا میشد......
The Dark Knight
05-05-2007, 01:56 PM
اگه مصدوم هست پس چه جوري راه مي ره...تا بخواد مسابقه بده...
مي گي بافت ماهيچش پاره شده...اين كه كمر درد معمولي نيست كه...
اگه واقعا بخوان بگن كه مصدوم شده...مطمعن باشين كه بحونه هست براي خداحافظي...
ولي حيفه كه بره.
batista221
05-11-2007, 09:19 AM
واقعا حیف شد تازه بازیها شون با باتیستا داشت جالب می شد
erfan fcbarca
05-11-2007, 10:28 AM
نه بابا.خبر الکبه.آندر مصدوم نشده.چه جوری پس با باتیستا تو قفس بازی کرد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.