PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغــيير کردن نقــش تــد دبيــاسي به چهـــره مثبــت

R . I . P
04-30-2009, 07:21 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

گفته مي شود که عضو گروه لگسي يعني تد دبياسي به زودي از اين گروه جدا مي شود

تد در بک استيج ها پشت سر ارتن حرف هايي را به کدي ردز مي زند و به نظر مي رسد که علاقه مند به ادامه حضور در لگسي نيست و مسئولين دبليو دبليو اي ميخواهند به شدت او را به يک چهره مثبت تبديل کنند و اين کار را دقيقاً وقتي انجام مي دهند که فيلم Marine 2 روانه بازار شود

گفته مي شود پدر او در يک مصاحبه مطبوعاتي هم که قبلاً انجام داده گفته که وقتي Marine 2 روانه بازار شود خيلي چيز ها براي پسرش تغيير خواهد کرد

The Godfather
04-30-2009, 12:57 PM
هنوز معلوم نیست جانشینش در لگیسی کی هستش ؟
یا این که این گروه تبدیل به تگ تیم میشه ؟:|

Ð-i-R-Ť-Y
04-30-2009, 01:01 PM
من فکر میکنم DH Smith بشه جا نشینش
صد در صد این کارشون درست بوده چون خیلی بده که هیل باشه وقتی فیلمش منتشر میشه و باعث میشه فروششون کم بشه

Goldberg The Man
04-30-2009, 08:39 PM
خيلي استار قدري نيست كه جدا بخواد مقام خاصي كسب كنه،مگه بره براي كمربند آمريكا يا حداكثر اينتركانتيننتال.

Ð-i-R-Ť-Y
04-30-2009, 08:57 PM
خيلي استار قدري نيست كه جدا بخواد مقام خاصي كسب كنه،مگه بره براي كمربند آمريكا يا حداكثر اينتركانتيننتال.

من این حرفت رو قبول ندارم علی ,
واقعا توی بکلش هیچ چیز از باتیستا کمتر نداشت و بعضی موقع ها واقعا عالی کار میکرد و برای حرفم سند دارم که اون هم , بکلش هست .
واقعا پر استعداد هستش تد دی بیاسی !