PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جنــگ خانــواده هوگــن همچــنان ادامـــه دارد - بسیار جالب

R . I . P
04-30-2009, 12:26 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همان طور که پیش تر اطلاع دادیم هلک هوگن طی مصاحبه ای که با Rolling Stone magazine انجام داده بود گفت که من میتوانستم زنم را به قتل برسانم بدون اینکه پشیمان باشم و مثل O.J. Simpson که این کار را با همسرش کرد به یک صحنه جنایت همه چیز را تبدیل کنم

نکته جالب اینجاست که به گزارش TMZ.Com همسر هلک ، به خاطر همین چند جمله او ازش در دادگاه Florida شکایت کرده و درخواست داده که هوگن به او ماهی 8200 دلار پول بدهد چون ممکن است به زودی قربانی او شود و به قتل برسد ، همچنین لیندا هوگن در خواست 24000 دلار را کرده تا بتواند خانه ای در California بخرد و از دست هوگن در امان باشد

Undertaker69
04-30-2009, 01:09 PM
به نظر من خانواده هوگان دست به يه اقدام بزرگ زدن برای بيشتر ديده شدن تو رسانه ها
شايد فکر کنين شخصيتی مثل هوگان که حتی بيشترين سرچ هارو تو ياهو از آن خودش کرده بوده چه احتياجی به شهرت داره
اما واقعيت چيزه ديگيه ،واقعيت اينکه شهرت چه از نوع خوبش چه از نوع بدش پول سازه،و تا زمانی مشهوری که جلوی ديد باشی
آدم های بزرگ اين رو خوب ميدونن و به هر نحوی ميخوان هميشه تيتر روزنامه ها باشن

The Basted
04-30-2009, 04:23 PM
هـوگن هم اومده بگه ما زن ذلیل نیستیم،گند زده!!!:55:
باید بشینه در کوزه آبشو بخوره یه کم آدم شه!:4:

DEAD MAN
04-30-2009, 05:22 PM
اينجاست كه ميگن:
چاه مكن بهر كسي اول خودت دوم كسي (به نظرتون ربط داشت؟؟؟؟؟؟)

عجب زن مفت خوري .:9:

Capitan Cena
04-30-2009, 06:43 PM
واقعا اين كارا رو براي چي انجام ميدن؟؟؟؟
فقط براي شهرت بيشتر؟؟؟؟

R . I . P
04-30-2009, 07:07 PM
دوستان شهرت بیشتر یعنی چی ؟ قضیه واقعیه ، مگه طرف دیوانس از زنش طلاق بگیره و زنش با یه پسر 19 ساله دوست بشه و این همه جنگ و دعوا واسه شهرت بیشتر ؟

Goldberg The Man
04-30-2009, 08:33 PM
نه بابا هوگن كلي معروفه براي خودش ،احمقه مگه اون خونواده صميمي رو كه برنامه زيباي Hogan Knows Best رو تو VH1 اجرا ميكردن،به خاطر شهرت از هم بپاشونه؟

rey mestrio
05-01-2009, 12:25 AM
مسلماً آدم برای شهرت چنین کاری نمی کنه اون هم کسی مثل هالک هوگن . حالا افراد دیگه ممکنه ولی نه هوگن