PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جان سینا درباره حضور در فیلم و روند کاری اش

R . I . P
05-11-2009, 10:10 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جان سینا طی مصاحبه ای که با Vindy.com داشته درباره اینکه آیا به بازیگری در فیلم ادامه میدهد یا خیر صحبت هایی را کرده

" من شاید بتوان گفت تنها استاری هستم که در کمپانی بصورت فول تایم در دو حرفه مشغول هستم ، من هیچوقت دست از کشتی و ترک کمپانی نمی کشم اما فیلم بازی کردن هم برای من جنبه سرگرمی ندارد و به آن درست مثل کشتی گرفتنم توجه میکنم و هر وقت که پروژه فیلمی به من پیشنهاد شود آن را می پذیرم و با تمام توان بصورت حرفه ای در آن سعی میکنم نقش خودم را عالی ایفا کنم "

rey mestrio
05-11-2009, 02:02 PM
خوب به هر حال چندان فرقی نداره چون در دو حالت جلوی دوربینه و طرفدارهاش هم دورش و بهم شباهت داره . ممنون.

Goldberg The Man
05-11-2009, 03:22 PM
خيلي قيافش به فيلم اكشن نميخوره چون خشونت زيادي تو چهره اش نيست به نظر من فيلم خانوادگي بازي كنه بهتره.

The PhenomeNal
05-11-2009, 08:46 PM
منم موافقم فیلم اکشن بهش نمی خوره ولی فیلم های مخاطب خوانواده یه فیلمی مثل فیلم Game Plan با توجه با اینکه بیشتر از 80 % طرفداراش هم بچه های کمتر از 18 سال یا حتی کمتر هستند.

MaJiD HetFieLd
05-11-2009, 10:04 PM
مگه بازیگر فیلمهای اکشن حتما باید خشونت ازشون بباره؟
پیرس برازنان بازیگر سری فیلمهای جیمز باند رو یادتون رفته؟
قیافش خشونت که نداشت هیچی؛کاملا هم قیافه جذابی داشت و از اون خانم بازهای حرفه ای بود:4:
ولی تو فیلمهای جیمزباند بسیار قوی و خوب نقش مامور مخفی رو ایفا میکرد...
اتفاقا بمن هم چندبار پیسنهاد دادن ولی چون فیلماشون صحنه داشت نتونستم بازی کنم:4: