PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اقدام WWE برای پخش زنده PPV ها از وب سایت ها

Man On Fire
05-16-2009, 02:16 AM
کمپانی WWE در جدیدترین اقدام تصمیم گرفه که تا وب سایت هایی که به طور غیر قانونی PPV های زنده پخش می کنند را نابود می کند . همچنین آنها در هنگام پخش زنده جستجو کردن و سایت Justin.TV را پیدا کردند که حدود 500,000 بیننده داشته است .

و الان تیم قانونی WWE موظفند در طی برگزاری PPV زنده اگر وب سایتی را پیدا کردند که در حال نمایش PPV به صورت زنده است آنرا پاک کنند.

The Godfather
05-16-2009, 05:21 AM
چجوری میخوان سایت ها رو پاک کنند ؟
مگه الکیه ؟

The Legacy
05-16-2009, 05:37 AM
چجوری ؟ دولت مگه میزاره ؟

Awesome
05-16-2009, 06:34 AM
بابا تازه دوتا ppv بود یاد گرفته بودم لایو ببینم.فکر نکنم بتونه کاری بکنه

S.H.A.Y.A.N
05-16-2009, 06:50 AM
من فکر نمیکنم Wwe در قبال Justin.TV بتونه کاری انجام بده چون اگر از بین بره در حقیقت به ضرر خودش هست و همچنین به Wwe اعتراضات زیادی میشه !!!
ممنون بابت خبر !

R . I . P
05-16-2009, 10:26 AM
ای بابا فردا جاجمنت دی و پس از کجا بذارم :4:

Man On Fire
05-16-2009, 11:19 AM
چجوری میخوان سایت ها رو پاک کنند ؟
مگه الکیه ؟

هک کردن کار زیاد سختی نیست اونها می تونن سایت ها رو هک کنن و بعد هم پاک کنن .[hr]

چجوری ؟ دولت مگه میزاره ؟

تو آمریکا هر کاری آزاد هست .[hr]

من فکر نمیکنم Wwe در قبال Justin.TV بتونه کاری انجام بده چون اگر از بین بره در حقیقت به ضرر خودش هست و همچنین به Wwe اعتراضات زیادی میشه !!!
ممنون بابت خبر !

اتفاقا این کار برای WWE ضرر خالی است چون با این کار خیلی ها از خریدن و نگاه کردن شبکه های تلوزیونی که بازی ها رو می خره و کسانی هم که به آرنا میرن رو منصرف می کنه و به جای آن به صورت رایگان از اینترنت تماشا می کنن .[hr]

ای بابا فردا جاجمنت دی و پس از کجا بذارم :4:

به این زودی که نمی تونن کاری کنن ولی از بعد از اون حتما کارهایی رو انجام میدن اگه بسته شد که این همه سایت خبری برو ترجمه کن تا جر بخری :4:

Dr Cool
05-16-2009, 01:23 PM
سلام دوستان کسی میتونه نحوه تماشا کردن ppv رو از طریق اینترنت همینجا آموزش بده؟

The Basted
05-16-2009, 02:16 PM
ای بابا!
حالا یه بار خواستیم لایو ببینیما!:4:

Man On Fire
05-16-2009, 03:13 PM
سلام دوستان کسی میتونه نحوه تماشا کردن ppv رو از طریق اینترنت همینجا آموزش بده؟

فکر کنم مثل سایت ******* باشد . و در ضمن باید سرعت ADSL هم بالای 128 باشد تا بشه به آسودگی دید.

بعد من موندم هیچ کی نمی خواست لایو نگاه کنه همین که اینا یک تصمیمی گرفتن تازه بچه ها یادشون اومده بریم لایو نگاه کنیم .

Ð-i-R-Ť-Y
05-16-2009, 03:35 PM
هک کردن کار زیاد سختی نیست اونها می تونن سایت ها رو هک کنن و بعد هم پاک کنن .

عزیز من مگه الکیه ؟ Justin.TV سایت کوچکی نیستش که بخوان هکش کنن , اگه به همین آسودگی که شما میگی بود الآن سایتی از جمله یوتوب و گوگل رو نت نبودن که .. !

از راه قانونی میتونن وارد بشن ,
مثلا به جرم کپی رایت !!

TeZAR
05-16-2009, 05:26 PM
ای بابا بعد از چند ماه مصدومیت خواستیم یه JD ببینیم :27:

Man On Fire
05-16-2009, 06:42 PM
هک کردن کار زیاد سختی نیست اونها می تونن سایت ها رو هک کنن و بعد هم پاک کنن .

عزیز من مگه الکیه ؟ Justin.TV سایت کوچکی نیستش که بخوان هکش کنن , اگه به همین آسودگی که شما میگی بود الآن سایتی از جمله یوتوب و گوگل رو نت نبودن که .. !

از راه قانونی میتونن وارد بشن ,
مثلا به جرم کپی رایت !!

برای چی نمیتونن همین ایران میره سایت های دولتی جاهای دیگه رو هک می کنه بعد به خودشون می فروشه این همه سیستم بانک هک شده دیگه یک سایت رو نمیتونن هک کنن

Ð-i-R-Ť-Y
05-16-2009, 08:33 PM
برای چی نمیتونن همین ایران میره سایت های دولتی جاهای دیگه رو هک می کنه بعد به خودشون می فروشه این همه سیستم بانک هک شده دیگه یک سایت رو نمیتونن هک کنن

ایران چیه که سایت های هکرش باشه ! شما داری با سایت هایی مثل یوتوب و گوگل و یاهو و ... مقایسش میکنی ؟
اگه اینطور که شما میگی بود , سنگ رو سنگ تو نت بند نمیشد !