PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فوری .:.بازگشت ریک فلیر به راء در این هفته.:.

The PhenomeNal
05-21-2009, 10:40 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همونطور که در سایت دابلیو دابلیو ای زده راء این هفته قرار با مسابقه NBA که در یک زمان از تلویزیون پخش می شه (مثل هفته قبل ایمپکت) مقابله کنه واسه همین مین اونت جالبی واسش در نظر گرفتن که به این شکل هست:

???,WWE Champion Randy Orton, Legacy, The Miz & Big Show face U.S. Champion MVP, Batista, John Cena, Jerry Lawler

در این وسط یه نفر که اسمش معلوم نیست و سایت های خبری اعلام نکردند غایب هستش. من همینجا می گم سایت های خبری فقط مین اونت احتمالی رو گفتند اسم آخرین نفر رو هیچ جا ننوشته ولی حدس من این که ریک فلیر اون یک نفر باشه. باز تاکید می کنم سایت های خبری این مین اونت رو احتمالی گفتن و اسم ریک فلیر رو هم هیجا نگفتن.

salar_cena
05-21-2009, 12:42 PM
آقا نظر خودتون رو نگید.گذارید قطعی که شد میتونید در سایت بزارید.ممنون از شما.

The PhenomeNal
05-21-2009, 02:06 PM
آقا نظر خودتون رو نگید.گذارید قطعی که شد میتونید در سایت بزارید.ممنون از شما.

دوست عزیز من همین الان چند تا سایت خبری رو چک کردم که نوشتن اگه بازیکن ها رو بتونند آماده کنند حضور ریک فلیر واسه مین اونت قطعی حتی یه سایت نه چندان معتبر نوشته بود که مین اونت راء با حضور ریک فلیر.