توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر بد TNA برای طرفداران WWE در Colorado
The Main Event
05-23-2009, 10:34 AM
TNA رسما خودش این خبر را منتشر کرده :
TNA قطعا در Colorado شو خواهد داشت .
با $10 دلار DENVER DEBACLE همراه با تخفیف و بلیط های بدرد نخور wwe در شو Colorado
شرکت کنید ...
مثل اینکه تی ان ای برای به خاک مالوندن wwe تمام تلاش خود را بکار می برد .
استاران حاضر در این شو :
“The King of the Mountain” Jeff Jarrett, “The War Machine” Rhino, “The Monster” Abyss, The Beautiful People (Angelina Love and Velvet Sky), Cute Kip, the Motor City Machine Guns, “The Blueprint” Matt Morgan, TNA X Division Champion Suicide, Lethal Consequences, Taylor Wilde, “Showtime” Eric Young, Brutus Magnus, Kiyoshi, and more.
ممنون !
Ð-i-R-Ť-Y
05-23-2009, 10:38 AM
فکر نکنم وینس به همین راحتی ها در مقابل TNA بخواد سر بندازه پایین !
Mr.Carter
05-23-2009, 10:39 AM
تخفیف و بلیط های بدرد نخور wwe
يعني چي؟
The Main Event
05-23-2009, 10:41 AM
یعنی مثلا قیمت بوده 12 $ کردن 10 $ ... این بلیط های بدرد نخور هم تیکه تی ان ای بوده !
The Legacy
05-23-2009, 10:46 AM
وینس پدر این هارو در میاره شک نکنید ......... ( خجالت نمیکشن ) :34: ممنون بابت اخبار :34:
Mr.Carter
05-23-2009, 10:49 AM
وينس هم مي تونه با آوردن استينگ به WWE هم طرفداران رو شاد كنه هم يه دراپ كيك به TNA برنه.
The Basted
05-23-2009, 10:50 AM
وینس بیدی نیست که از این بادا بلرزه!:4:(البته این کار TNA بیشتر گوزیدن شبیه بود تا باد!!!!!:55::11:)
Javid Batista
05-23-2009, 11:35 AM
با این کار فقط خودشون رو کوچیک میکن و نه تنها چیزی از WWE کم نمیشه بلکه به اعتبار و قدرتش اضافه میشه !
S.H.A.Y.A.N
05-23-2009, 12:08 PM
کمپانی TNA در کل خوب کار میکنه اما نباید اینقدر به پر و پای Wwe بپیچه چون نمیتونه به Wwe ضربه بزنه ! Wwe خودش ضد ضربه هست !<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ممنون بابت خبر !
The PhenomeNal
05-23-2009, 02:46 PM
خداییش الان سطح مسابقات تی ان ای نزدیک دابلیو دابلیو ای و جلوه واقعی تر داره. از وقتی که میک فولی رفته تی ان ای این کمپانی راه چند سالرو تو چند ماه رفته و کیفیت استوریلاین ها رفته بالا تا چند سال دیگم تی ان ای می شه لیگ اول تو کشتی کج کسایی که تی ان ای و دابلیو دابلیو ای رو با هم می بینند می دونند من چی میگم.
TeZAR
05-23-2009, 06:27 PM
پدر WWE در میاریم :4: وایسید ببینید !
خداییش الان سطح مسابقات تی ان ای نزدیک دابلیو دابلیو ای و جلوه واقعی تر داره. از وقتی که میک فولی رفته تی ان ای این کمپانی راه چند سالرو تو چند ماه رفته و کیفیت استوریلاین ها رفته بالا تا چند سال دیگم تی ان ای می شه لیگ اول تو کشتی کج کسایی که تی ان ای و دابلیو دابلیو ای رو با هم می بینند می دونند من چی میگم.
منم همینو میگم , میگن برو بابا TNA مسخره بازیه , باید مسابقاتشو دنبال کرد تا بفهمید TNA چیه !
Paul Levesque
05-23-2009, 08:19 PM
با اين كه خودم طرفدار WWE هستم اما يكجورايي فكر كنم TNA مسابقاتش بهتره WWE شده شو واسه بچه هاي زير 13 سال
مردي كه لباس زن ميپوشه و خودشو جاي زن جا ميزنه و Miss WrstleMania ميشه چرا چون بچه ها خوششون مياد مهم نيست اسم اين شو كشتي كچ مهم اينه بچه ها دلقك بازي ببينن به جاي مسابقه Kofi كه چون بچه ها دوسش دارن Kane كه بچه ها ازش ميترسن ميبره چرا چون دل بچه ها نشكنه و اكثر Storyline هاي مسخره WWE اگه الان هنوز با وجود كمپاني هاي ديگه طرفدار داره تنها دليلش نه با سابقه بودش نه Storyline هاي زيبا نه مسابقات خشن و خونين بلكه فقط سوپراستاراي قديميشن كه كمپاني حفظ كردن كه اميدوارم كمپاني هم به اونها اهميت بده و اونها رو دلسرد نكنه و كمي دست بالشون تو مسابقات باز بذاره تا مسابقات بهتري ببينيم امثال Kane امثال Shawn كه با اون سابقه جلوي John باخت و چند سال از كمر دوره و امثال چندين نفر ديگه و خبري كه چند روز پيش تو همين انجمن خوندم كه مسابقات زنان تو هفتگي ها ميخواد زياد بشه Rating هفتگي ها فكر كنم خيلي پايين بياد چون كشتي اكثر ديواهاي WWE مسخرس ديواهاي WWE فقط به درد پلي بوي شدن ميخورن حقيقت قبول كنين Vince فقط دنبال سود بيشتر و به كيفيت شوها اصلا توجه نميكنه. و فكر كنم الان جداي از كشتي كچ توي مسابقات UFC حرف اول ميزنه Lesner كار خوبي كرد رفت UFC
HaMo0n
05-23-2009, 08:31 PM
من به شخصه که طرفدار TNA هستم این لیگ رو در حدی نمیبینم بخواد با WWE رقابت کنه
WWE یه کمپانی هست که خیلی خرش میره
شما ببینید هر سال یک بار تور سفر به عراق رو دارن در کنار سرباز ها دولت آمریکا به هر کسی اجازه انجام این کار رو نمیده
WWE شناخته تر شدس در بین عموم و همچنین کانال های رایگان *******
استار های WWE فعلا بهترن و قوی تر هستن نسبت به TNA
از همه مهمتر استوری لاین های WWE واقعا قشنگ تر از TNA هست تو این مورد شکی نیست
به نظرم زمانی TNA میتونه رقیبی باشه برای WWE که این مشکلاتی که گفتم رو حل کنه
AREF TAKER
05-23-2009, 10:23 PM
وينس حال اين TNA پر رو رو حسابي جا مياره.:33:
MaJiD HetFieLd
05-24-2009, 02:12 PM
ای بابا پس چرا لشلی توی این لیست نیست؟:21:
آقا بنظر من تا وقتی TNA توی این سالنهای مسخره مسابقه برگذار میکنه نمیتونه مثل WWE بشه...
حداییش برید پروموهای WWE رو ببینید چقدر خفنه:5:مثلا پروموی بازی HHH vs ORTON ببینید چقدر زیباست...
خداییش زیباتر از مستبقات TNA هست:4:ولی TNA اصلا نمیدونم چرا اینطوریه؟:4:
The Main Event
05-24-2009, 02:25 PM
اقا مجید شما بجا دیدن بازی پرومو رو میبینی :4:
لشلی هم الان بیشتر تمرکزش در MMA هست .... نمیاد واسه شو colorado که یه شوی 10$ (ريال:15:)
به نظر من هنوز جا داره TNA تو این 2 سال هم خیلی پیش رفت کرده ...
فکر کنم 2-3 سال دیگه کمپانی اول بشه .. اونوباید اسم انجمن را اینجوری کنیم ..... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> :4:
ولی جدایه از TNA ، که داره پیشرفت میکنه ROH هم داره پیشرفت میکنه .
mahmoodtaker
05-24-2009, 04:03 PM
نمیدونم چرا با خوندن این مطلب یاد نامزدی اقای ***** تو انتخابات ریاست جمهوری 4 سال پیش شدم!
یادمه گفته بود به همه ی ایرانی های بالای 18 سال ماهی 50000 تومان حقوق میدم،ولی با این وجود رای نیاورد!
حالا هم حکایت تی ان ای و جلو زدن از دبلیو دبلیو ای.
با این کارا نمیتونه از دبلیو دبلیو ای جلو بزنه.
!!!
mr.secret
06-16-2009, 08:18 PM
ای بابا پس چرا لشلی توی این لیست نیست؟:21:
آقا بنظر من تا وقتی TNA توی این سالنهای مسخره مسابقه برگذار میکنه نمیتونه مثل WWE بشه...
حداییش برید پروموهای WWE رو ببینید چقدر خفنه:5:مثلا پروموی بازی HHH vs ORTON ببینید چقدر زیباست...
خداییش زیباتر از مستبقات TNA هست:4:ولی TNA اصلا نمیدونم چرا اینطوریه؟:4:
کسی باید راجع به تی.ان.ای نظر بده که حداقل یه پی.پر.ویو از تی.ان.ای دیده باشه !!! خدا رو هم الکی قسم نخور !!! من یه هفتگیه تی.ان.ای رو به رسلمنیای WWE ترجیح میدم !!! پی.پر.ویو های تی.ان.ای هم واقعا خیلی سطح بالاتر از WWE هستن !!! پرومو ؟؟؟؟ :11::11::11: برو destinition x 2007 رو نیگا کن !! اونوقت معنی کیفیت مسابقات رو بیشتر درک میکنی !!! :23::34:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.