PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های Tommy Dreamer پیرامون آخرین بازی خود یا برنده شدن عنوان ECW

The Hitman
06-07-2009, 08:46 AM
Tommy Dreamer کشتی گیر فعلی برند ECW در کمپانی WWE در بلاگ خود در WWE Universe صحبت هایی را پیرامون اینکه شاید بازی اکستریم رولز آخرین بازی وی باشد یا شاید برنده کمربند ECW شود کرده است.

قسمتی از گفتار وی :

من در اینجا می خوام از همه به خاطر حمایت های واقعا خوبشون تشکر کنم.
من خیلی حرف هایی زدم و بازم میگم ، مثل Ric Flair که یه هزار بار گفت wooo .
من به همه قول می دم که در این یکشنبه شما یا آخرین بازی من را در ECW مبینید یا من را همراه با کمربند ECW خواهید دید.
هر مسابقه یه حالت خاصی داره ولی برا من اصلا فرق نمی کند.
من به شما قول میدم که با کمربند ECW میام بینتون نه اینکه به عنوان یه کشتی گیر بازنشسته من را ببینید.

The Godfather
06-07-2009, 09:06 AM
فقط خدا کنه که تامی دریمر برنده بشه چون واقعا حیفه که تو این وضعیت یک سوپــــــر استاری که میتونه در سبک هاردکـــــور مسابقات زیبا و با هیجانی رو ارائه بده همین شخص هستش

Mr Heel
06-07-2009, 10:48 AM
برنده مستم اين مسابقه دريمره.مگه ميشه طرف رو با زور تو مسابقه جا بدن بعد كمربند رو بهش ندن؟؟:24:

P E E P
06-07-2009, 12:05 PM
دو حالت هست که به ذهن من اومده ، امکان اینکه یکی از این دو حالت اتفاق بیفته زیاد هست :4: :

1- تامی دریمر مسابقه رو میبره ولی با این حال خداحافظی میکنه و کمربند رو در ای سی دابلیو میده دست GM .
2- کریسچن مسابقه رو میبره (ایشالله :24: ) و آخر مسابقه کمربند رو به احترام دریمر بهش میده و رینگ رو ترک میکنه .

بخاطر این گفتم که دریمر خداحافظی میکنه چون در خبر ها اومده بود که WWE داره با دریمر مذاکره میکنه تا او رو GM ای سی دابلیو بکنه . پس دریمر حتما باید کشتی رو کنار بذاره تا GM بشه .