PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جف هاردی درباره ی تمدید قراردادش سخن می گوید

I Am Legend
06-07-2009, 07:44 PM
روز سه شنبه جف هاردی مصاحبه ایی رو داشته است و صحبت هایی رو در مورد تمدید قراردادش با WWE کرده است .

جف هاردی در این مصاحبه میگه که میدونم شایعه های زیادی در مورد تمدید قرارداد من به گوش میرسه ولی من هنوز تصمیم نگرفتم و به مرور زمان همه چیز مشخص میشه .

همچنین جف به همه اعلام میکنه که چیزهایی رو که درباره ی من میشنون باور نکنن ولی اینو بدونن که موقعیت خیلی خیلی خوبی هستش که من دوباره تمدید قرارداد بکنم .

The LasT MaN
06-07-2009, 08:01 PM
خیلی خوب شد که می مونه حالا حالا ها برای پیشرفت جا داره

Age Of Mehdi
06-08-2009, 06:53 AM
خدا وكيلى بذاره بره خيلى حق داره. اون از پارسال كه جونمونو بالا آوردند تا قهرمانش كردند و اينم از اكستريم رولز. اصلا نميدونم چرا وقتى ميخوان كمربندو از جف بگيرند خلاقيتشون گل ميكنه؟ يا دو تا برادرو به جون هم ميندازن يا يه استارى مثل سى ام پانكو دو بار برنده مانى اين د بنك ميكنند تا دو تا قهرمانى ساده بدست بياره(ميذاره استارها كه داغون شدن اونوقت با كيف مياد و ....)
به هر حال اينو مطمينم كه جف حق خودشو ميگيره ولى با اين وضع دو سه ماه نباشه بهتره چون حتما ميخوان دوباره توى ده تا پى پى وى بذارنش تا يه كمربند بدست بياره و جف بره و برگرده خيلى بهتره.