PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vickie Guerrero در حال ترک کمپانی WWE

The Hitman
06-09-2009, 07:20 AM
اخیرا خبرهایی مبنی بر ترک WWE بوسیله Vickie Guerrero می باشد.

همانطور که در راو دیشب مشاهده شد ، Vickie Guerrero شخصا اعلام کرد که از جنرال منجری راو استعفا می دهد.
او واقعا از برنامه های تلویزیونی کنار رفته است.
علت هم این است که او قصد گذارندن اوقات بیشتری را با دخترانش دارد و می خواهد بیشتر در کنار آن ها باشد.
البته این هم صدرصد نیست که راو مورد علاقه او بوده و ممکن است که در تپینگ اسمکدان حضور یابد.اما فعلا تا چند وقتی او خواستار بودن با فرزندانش است.

The Basted
06-09-2009, 09:11 AM
به به ! :4:
تا درون سلول های بدنمون شاد شدن!:3:

MR.Christian
06-09-2009, 10:04 AM
ايول يادم باشه يك جشن مفصل بگيرم:11:

The LasT MaN
06-09-2009, 10:13 AM
:13:هیچ خبری بهتر از این نیست:13:

DEAD MAN
06-09-2009, 10:39 AM
من به وينس گفتم از كار بركنارش كنه.دختراش رو هم به عنوان بهونه گفتم اعلام كنن.

R . I . P
06-09-2009, 11:23 AM
البته من نظرم اینه که اگه جی ام هایی مثل ویکی نباشن تا درتی بازی در بیارن هیچ میزه ای نداره اون برند ... من مطئنم ویکی به زودی بر می گرده

این یک روال همیشگی تو هر برند بوده که یک جنرال منجر درتی باشه

Mr.Carter
06-09-2009, 12:35 PM
حيف شد.......
داشت ازش خوشم ميومد....
تو GM تك بود.
اكسكيوز مي هاش كه عالي بود.......
فقط يكم خپل بود.......
خدايا برش گردون........
تنها يادگار ادي رو برگردون..............

TeZAR
06-09-2009, 12:35 PM
چه عجب !
تن ادی تو گور چقدر از کارهای این لرزید !

Javid Batista
06-09-2009, 12:44 PM
یعنی به همون اندازه که از مصدوم شدن باتیستا ناراحت شدم ، به همون اندازه از رفن ویکی خوشحال شدم !!
ولی انصافآ نقش درتی رو فوق العاده اجرا میکنه !!

S.H.A.Y.A.N
06-09-2009, 01:36 PM
با اینکه تمامی دوستان از ویکی بدشون میاد اما من نظرم اینه که نقشش رو عالی اجرا میکرد و بسیار طبیعی بود.کلا GM عالی بود داستان ویکی و اج هنوز هم به نظر من از زیباترین داستانها در Wwe بوده.

I Am Legend
06-09-2009, 02:44 PM
این حرفها اصلا درست نیستش که میگید تن اددی تو گور میلرزه و از این قبیل حرف ها . بالاخره ویکی که نمیتونه تا آخر عمرش عزادار شوهرش باشه . کار درست رو اتفاقا ویکی میکنه که تونسته تو کمپانی بزرگی مثل WWE یک جای رده بالا برای خودش جور کنه و خودش رو به همه بشناسونه و علاوه بر سود مالی ایی که براش داره بعده ها تو هوم ویدئوها یا هر محصولات دیگه ایی حرف هایی در مورد گفته میشه که یک زمانی جنرال منجیری بود که نقشه ی اخراج آندرتیکر رو کشید یا اینکه دوباره آندرتیکر رو برگدوند و .....
من فکر کنم منفور بودنش از اریک بیشهاف هم بیشتر بود ولی در کل خیلی کارهای جالبی انجام داد که به جذابیت بازی ها اضافه کرد . تیکه کلام Excuse Me هم برای خودش درست کرد .