توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : CM Punk هیل میشود .
Shawn Michaels
06-10-2009, 06:00 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از لحظه ای که سی ام پانک کیف مانی این د بنک خود را کش این کرد و کمربند سنگین وزن جهان را بدست آورد در بین نویسندگان استوریلاین های WWE صحبت شده است تا شخصیت پانک را به هیل تغییر دهند در این باره استیون فیرندس که یکی از همین افراد هست گزارش داده است که شخصیت پانک به هیل تغییر خواهد کرد که از تپینگ این هفته اسمک دَون شروع خواهد شد.
اگر ما این گزارش رو هم جدی نگیریم یک مین ایونت برای سو*پر شوء WWE در تاریخ 24 جولای در نظر گرفته شده است که در اون مین ایونت جان سینا و ری میستریو که از فیس های WWE هستند به مصاف سی ام پانک و بیگ شو میروند که تیم هیل ها خواهند بود. از این مسابقه میتوانیم در نتیجه بگیریم که شخصیت پانک به زودی به هیل تغییر خواهد کرد .
The Last Outlaw
06-10-2009, 06:04 AM
بابك جان اون س و پ ر شو رو درست كن.
Awesome
06-10-2009, 06:11 AM
یارو فقط بلده جفتک بزنه کشتی گیر نیست که
The Hitman
06-10-2009, 07:31 AM
به نظر من پانک اگر هیل بشه خیلی بهتره چون نقش بیبی فیس اصلا بهش نمی یومد.
:4:
MR.Christian
06-10-2009, 09:27 AM
اگر نمي خواستن منفورش هم بكنند با اين كارش همه هووووش مي كردند
Hardy boys
06-10-2009, 10:59 AM
اگر نمي خواستن منفورش هم بكنند با اين كارش همه هووووش مي كردند
:34: :34:
Man On Fire
06-10-2009, 11:20 AM
از زمانی که تو WWE اومده فیس بوده حالا هم کمی هیل باشه
Goldberg The Man
06-10-2009, 08:54 PM
كلا به قيافش هيل خيلي بيشتر مياد.
Orton-Legendkiller
06-11-2009, 10:21 AM
به نظر من اصلا بلد نسیت کشتی بگیره حرکاتش شبیه د ی و ا هاست
از قدیم گفتن ا هر چی بدمون میاد به سرمون میاد
S.H.A.Y.A.N
06-11-2009, 11:13 AM
ممنون شخصیت منفی بیشتر بهش میاد !
اما اصلا حال نکردم اومد مرده خوری کمربند رو از جف گرفت !
RATED R EDGE
06-11-2009, 07:47 PM
اصل مانی این د بنک همین مرده خوریشه!!!
همین اج جون!!!!2بار برد...هر2بارش من شور و شعف در ناحیه تهتانی بدنم اوج گرفته بود!!!!
آقا من شرمنده ی طرفداران جف هستم ولی نوش جون پانک
...............
از نظر هیل بودن هم به نظر من قیافش جون میده برای هیل(یکبار که بخنده خوب میشه)فقط باید لباسش رو یکم عوض کنه
Ali Reza JH
06-11-2009, 10:28 PM
همون موقه هاشم سي ام پانك چندان شخصيت محبوبي نداشت و توي اغلب نظر سنجي ها رتبه هاي پايين مياورد
اگرم نخوان هيلش كنن خود به خود كسي كه با جف كل ميندازه هيل ميشه
The Shadow
06-11-2009, 10:41 PM
همون موقه هاشم سي ام پانك چندان شخصيت محبوبي نداشت و توي اغلب نظر سنجي ها رتبه هاي پايين مياورد
چه ربطی داره.جف و پانک هر دو از بهترین کشتی گیران حال حاضر هستند...
تنها وقتی یک کشتی گیر از نظر تماشاگران و همه هیل به حساب میاد که به طور غیر جوان مردانه ای یک کشتی گیر خوب رو بزنه...
پانک زحمت کشیده و مانی این د بانک رو برده و از این فرصت هم برای کمربند استفاده کرده..
Ali Reza JH
06-11-2009, 10:48 PM
چه ربطی داره.جف و پانک هر دو از بهترین کشتی گیران حال حاضر هستند...
تنها وقتی یک کشتی گیر از نظر تماشاگران و همه هیل به حساب میاد که به طور غیر جوان مردانه ای یک کشتی گیر خوب رو بزنه...
پانک زحمت کشیده و مانی این د بانک رو برده و از این فرصت هم برای کمربند استفاده کرده..
خب ميتونست رو يكي ديگه كيفش تست كنه نه رو جف فوق محبوب
به هر حال پانك چه جوانمردانه چه غير جوانمردانه يه سو5454 استار خيلي محبوب رو زده و حتما در بين طرفدارا عواقب واسش داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.