توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Randy Orton در یک قدمی اخراج شدن از کمپانی قرار دارد !!!
The Hitman
06-12-2009, 07:36 AM
قبل از این که به این موضوع بپردازیم لازم می دونم تا در این رابطه مروری داشته باشیم بر گذشته رندی اورتن :
1. در اوت سال 2006 رندی اورتن برای اولین بار در معرض اخراج شدن قرار گرفت.
در آن زمان رندی اورتن 30 روز به خاطر رد شدن در تست دوپینگ کمپانی به حالت تعلیغ در آمد.
2. رندی اورتن از تاریخ سپتامبر 2004 تا تاریخ فوریه 2007 سابقه مصرف شدید مواد نیروزا را داشته است.
3. در اوت 2007 مسئولان کمپانی پی بردند که وی در آن مدت مصرف شدیدی داشته است.
اما به هر حال او به حالت تعلیغ در نیامد.
4. رندی اورتن به مصرف خود ادامه داد.
این آمار از سوی خود کمپانی اعلام شده است.
اما اشتباهات و دروغ های زیادی دارند.
رندی اورتن غیر از اوت 2006 دوبار دیگر در معرض اخراج شدن قرار گرفت.
یک بار در سال 2007 و یک بار هم در سال 2008 این اتفاق افتاد.
در سال 2008 موقعی که مصدوم بود در واقع به مدت 60 روز ( دو ماه ) از طرف کمپانی به حالت تعلیغ در آمده بود.
در سال 2007 هم دقیقا همان موقعی که Chris Masters به حالت تعلیغ در آمد او هم به مدت 30 روز به حالت تعلیغ در آمد.
جدیدا هم بوهایی از رد شدن وی در تست دوپینگ می آید.
اطلاعات تکمیلی حتما قرار خواهد گرفت.
The Pincode
06-12-2009, 08:43 AM
کم کم دارم می فهمم WWE چجوری داره استار ها و کشتی کچ رو نابود می کنه !!!
Man On Fire
06-12-2009, 12:03 PM
تازه سیگار هم می کشه .
rey mestrio
06-12-2009, 03:34 PM
چند وقت پیش بود که تو اخبار گفته بودند که هر دو ماه یکبار از کشتی گیرها تست دوپینگ می گیرند و ریک فلیر هم گفته بود که دبلیو ای از هر موقع دیگه ای پاکتر و من هم فکر می کنم همین طور باید باشه. هرچند رندی هم سابقه مصرف مواد نیرو زا را داره ولی فکر نمی کنم به این خاطر اخراج بشه.
The Hitman
06-12-2009, 04:40 PM
رندی اگر هم در این شرایط که کمپانی دست به اخراجش خوبه اخراج بشه دیگه باید بشینیم سماق بمکیم.
ولی داش اورتن پارتیش کلفته:4::24:
S.H.A.Y.A.N
06-12-2009, 11:38 PM
ممنون ما منتظر اخراج رندی هستیم امیدوارم خبرش رو خودت بزاری و خوشحالمون کنی !
ای کاش بجای کندی و اوماگا که تازه داشتن میومدن رو خط این رندی رو اخراج میکردن که با دیوونه بازیهاش کمپانی رو شخم زده !!!
hadidt
06-13-2009, 08:19 AM
یه بار خودم دیدم جلوی باباش سیگار میکشید
The Unborn
06-13-2009, 10:12 AM
اخراج شه بهتره!!!
Orton-Legendkiller
06-14-2009, 09:41 AM
به نظر من اخراج رندي مثل اينكه تريپل اچ رو اخراج كنند
Man On Fire
06-14-2009, 11:54 PM
به نظر من اخراج رندي مثل اينكه تريپل اچ رو اخراج كنند
من موندم چرا هر چی به رندی میگن تو به ترپل اچ می چسبونیش :21:
The Shadow
06-15-2009, 12:04 AM
نه خداییش حیفه.الان تنها کسی که به بازی ها هیجان میده رندی هستش.
mr.secret
06-15-2009, 01:05 AM
یه بار خودم دیدم جلوی باباش سیگار میکشید
این که چیزی نیست !!! رندی توی پمپ بنزین هم سیگار میکشه هیشکی خ... نمیکنه بهش چیزی بگه !!! :11:
sajad_batista88
06-15-2009, 04:46 PM
اخراج نشه بهتره خلاصه واسه سرگرمی خوبه
با احترام به همه دوستداران رندی اما خودمونیم رندی اورتون چرک زیر ناخن تریبل اج نمیشه چه برسه که در حد اون باشه
Ali Reza JH
06-15-2009, 09:44 PM
يعني الان بين اين همه استار فقط رندي wwe رو جذاب نگه داشته؟:11:
:11: :11:
Mr Heel
06-15-2009, 10:31 PM
بالاخره نبايد ارتن رو دست كم گرفت ارتن كسي بود كه توي سامر اسلم 2005 از نظر من قشنگترين مسابقه رو با تيكر رقم زد
The Shadow
06-15-2009, 10:56 PM
بله.حتی میشه گفت الآن تنها کسی که به بازی ها هیجان میده رندی هستش.
کدومشون یکدفعه از رو زمین 2 متر و خورده ای میپره وRKO میزنه؟
کدومشون بعد این همه کتک خوردن یکدفعه بازی رو به نفع خودش میکنه ؟
کدومشون بازی در حال باخت رو با DQ یا حتی معمولی میبره ؟
الکی که نیست میگند از اج که عمری در عرصه ی هیل بودن استادیه زده جلو.
The Hitman
06-16-2009, 07:11 AM
رندی اورتن استار تکرار نشدنی هست.
همین اورتن اگر یه شب نباشه و فقط تریپل ایچ ( کاری با تریپل ایچ ندارم ، مثال زدم ) بخواد راو را اجرا کنه همه خوابشون میگیره.
این که میگید رندی اورتن ترسو هست می خوام بدونم مگر یادتون رفته اینا واقعی نیست و نقشی هست که بهش میدن.
تا حالا واقعی بازی کرده و بترسه؟
رندی برعکس بعضی ها در آینده به یک اسطوره تکرار نشدنی تبدیل میشه.
UnderTaker 316
06-16-2009, 08:42 AM
اگه اخراج بشه باید یه جشن حسابی گرفت دیگه خیلی مسخره شده با اون قیافه زهر ماریش
طرفداران رندی منو ببخشن اگه این طور رک صحبت می کنم آخه هر کی یه نظری داره دیگه
S.H.A.Y.A.N
06-16-2009, 12:58 PM
در هر صورت رندی شخصیتش زیاد جالب نیست به نظر من اخراج بشه به نفع کمپانی هست.
اگه به نقش منفی باشه که کسان دیگری هستند که 10 برابر این نقششون رو عالی اجرا میکنند مثل جریکو و اج.
مثل اینکه یادتون رفته چقدر تشویق میشه تریپل اچ !
همین راو قبلی رو نگاه کنید ببینید که راو رو جذاب کرده !!!
The Godfather
06-16-2009, 07:09 PM
شایان جان اگه همین رندی اخراج شه تریپل اچ شما باید بره سماق بمکه چون یک رقیب سنتی نداره
S.H.A.Y.A.N
06-16-2009, 07:23 PM
شایان جان اگه همین رندی اخراج شه تریپل اچ شما باید بره سماق بمکه چون یک رقیب سنتی نداره
یعنی چی !؟ واقعا نمیفهمم خب نداشته باشه مگه الان مسابقاتی که بین تریپل اچ و رندی برگزار میشه خیلی قشنگن !!!؟؟؟ مسابقات بین این دو تا تکراریه تکراری هست من بیشتر از 20 تا مسابقه دیدم بین این دو تا اصلا دیگه خوشم نمیاد با هم بازی کنن اما...............
کمپانی Wwe میتونه استوریلاینهایی بوجود بیاره که تکراری نباشن اما نمیدونم چرا روی Triple H Vs. Randy Orton اصرار داره !!!؟
Ali Reza JH
06-16-2009, 07:29 PM
کدومشون یکدفعه از رو زمین 2 متر و خورده ای میپره وRKO میزنه؟
الکی که نیست میگند از اج که عمری در عرصه ی هیل بودن استادیه زده جلو.
جف هاردي بدبخت از ارتفاعي نزديك به 9 متر(كه البته تو انجمن همه گفتن كه ارتفاع 5،6 متر بوده ولي wwe خودش گفت نزديك به 30 فوت كه با يه جمع و ضرب ساده ميشه نزديك به 9 متر) پريده اونوقت شما ار كي او دو متري رندي ارتن رو مثال ميزنيد(اين از اون مثال هايي كه بايد قابش گرفت):17:
در ضمن تو wwe ما افراد بهتري رو داريم كه ميتونن خيلي خوب شخصيت هيل رو به نمايش بزارن
:34::34:
The Godfather
06-16-2009, 07:30 PM
به خاطر اتفاقاتی که تریپل اچ با رندی پس از قهرمان شدنش کرد و کار هایی که رندی بعدش انجام داد و ......
کلا برای این که این دو تا رو یه جوری درست کرده اند که انگار به خون هم تشنه اند
به نظر منم بره یک هوایی بخوره براش خوبه . خیلی نقشش تکراری شده و ادا اصول زیاد در میاره .
کجاست اون استون کلد :2:
تریپل اچ کجا و رندی کجا :27:
erfan_mysterio
06-17-2009, 07:24 PM
به نظر من رندی هیل نیست شما تو بکلش موقع ای که رندی برد تماشاگران رو ببینید. ورزشگاه میره رو هوا.
The Godfather
06-17-2009, 08:05 PM
اتفاقا رندی هیل ترین نقش حال حاظر رو داره ولی خوب با احتساب همین نقشی هم که داره ولی باز هم کلی طرفدار داره و این به خاطر خوب اجرا کردن نقشش هستش
S.H.A.Y.A.N
06-18-2009, 02:05 PM
یه نکته ای رو میخوام بگم بله رندی تو نقش هیل بسیار موفق بوده اما اگر یادتون باشه تو نقش فیس چنگی به دل نزد...
اما تریپل اچ همه ی نقشها بهش میاد نقش منفی رو فوق العاده اجرا میکرد و نقش محبوب رو هم فوق العاده......
کمتر کسی هست که بتونه هر دو تا نقش رو عالی اجرا کنه...
ثانیا رندی الان مثل ترسو هاست.همین راو این هفته رو ببینید تو مسابقه ی 4 نفره.یا مثلا موقعی که ترامپ گفت هفته ی بعد تریپل اچ و رندی با هم بازی میکنن رندی سفید شده بود و کلی وحشت کرده بود.......
The Hitman
06-18-2009, 02:22 PM
شایان جان کاری ندارم ولی خیلی احساسی صحبت می کنی!
خب شما در میای می گی که رندی اورتن مثل ترسوهاست.خب دوست من مگر یادت رفته موقعی که تریپل ایچ نقش منفی را بازی می کرد ترسو بود.اون موقعی که قبل از رویال رامبل 2003 می خواست با اسکات استاینر بازی کنه و استاینر چلنجش کرد مثل این بود که یه پارچ آب یخ سرش بریزن.( رنگش پرید )
مگه تریپل ایچ از کوین نش نمی ترسید.مگه موقعی که با گلدبرگ مسابقه میداد مثل سوسول ها رفتار نمی کرد.مگه بعد از رویال 2005 که باید با باتیستا بازی می کرد مثل ترسوها نمی خواست باتیستا را رد کنه اسمکداون.( البته اینا همه نقش هستند و من هم دارم همین را یادآوری می کنم ).
رندی الان اگر مثل ترسوها نقش اجرا می کنه برا اینکه دستور داره که مثلا موقعی که این حرف را شنیدی طوری وانمود کن که مثلا ترسیدی!
باز شما می گی که رندی نقش بیبی فیس را بد اجرا می کرد و دوست نداشتی ، خب یادمون نره که اینا نظر شماست و من نظرم کاملا برعکسه.اون موقعی که در سال 2004 رندی فیس بود من بیشتر لذت بردم تا حالا که تریپل ایچ فیسه.به نظر من فیس بودن تریپل ایچ چنگی به دل نمی زد.
و همچنین به نظر من رندی هم نقش فیس را خوب بازی کرده و هم هیل.
یادمون باشه که نظر دیگران محترمه و نباید بهش بی احترامی بشه.
در آخر هم شایان جان شما نظرات را به گونه ای دوست داری به دیگران تحمیل کنی که خب زیاد درست نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.