PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل بدون کامرشال بودن راء هفته آینده مشخص شد

Shawn Michaels
06-18-2009, 06:08 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همانطور که اطلاع دارید کمپانی WWE و مسئولینش مدت زیادی است که رقابتی را با کمپانی NBA شروع کرده اند. از آنجایی که بسکتبال و کشتی کچ 2 ورزش بسیار پر طرفدار و البته درآمد زا کشور آمریکا هستند،رقابت بسیار سنگینی از نظر تماشاگر پسند تر بودن این دو ورزش به وجود امده است و هر دو کمپانی تلاش میکنند تا نمایش بهتری را ارائه کنند و ریتینگ بهتری را کسب کنند.از آنجایی که NBA با مسابقات جذاب خودش،به طور چشمگیری خودش رو از WWE جدا کرد و در طرف دیگر شوء های کمپانی روند نزولی را طی کرد،مسئولین تصمیم گرفتند تا اقدامات جالب و جدیدی را بکنند تا ریتینگ های کمپاین WWE باز هم بالا رود به قول معروف اینبار آنها خودشان را از NBA جدا کنند. به همین دلیل با آمدن دانلد ترامپ و راء بدون کامرشال برای هفته آینده تصمیم به بالا بردن ریتینگ خود دارند.

amingorgan
06-18-2009, 06:12 AM
دوست من هفته گذشته فینال NBA به پایان رسیدو الان NBA در فصل تعطیلات قرار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shawn Michaels
06-18-2009, 06:20 AM
خوب در هر صورت این باعث نمیشه که کمپانی WWE نخواد شوء خودشو بهتر کنه.
لیگ NBA خطر بزرگی برای WWE به حساب میومد و الان وقتش هست که کمپانی خودشو چند قدم جلو بندازه.

WWE_HRN
06-18-2009, 07:06 AM
خوب در هر صورت این باعث نمیشه که کمپانی WWE نخواد شوء خودشو بهتر کنه.
لیگ NBA خطر بزرگی برای WWE به حساب میومد و الان وقتش هست که کمپانی خودشو چند قدم جلو بندازه.

دوست عزيز همچين ميگي NBA خطر بزرگي براي WWE هست كه انگار WWE چند پله از NBA جلو هست
WWE اينطور كه داره پيش ميره تا 100 سال اينده هم به NBA نميرسه

Ð-i-R-Ť-Y
06-18-2009, 11:22 AM
در نگاه کلی NBA واقعا سر تر هستش از WWE ! ...
این نوع رقابتی که اینا پیش گرفتن یک نوع رقابت مثل WWE و TNA هستش .

MaJiD HetFieLd
06-20-2009, 12:18 AM
عمرا WWE بتونه به NBA برسه...
شماها هیچ کدومتون حساسیت کترو درک نمیکنید:4:
من خودم هم تو NBA بودم هم تو WWE و با سیاستهای دو کمپانی آشنا هستم:4:
یه زمانی با اسم مستعار مایکل جردن توی NBA بودم و یه زمانی هم با اسم مستعار گلدبرگ توی WWE بودم:4:
ولی فک نکنم WWE بتونه NBA رو بگیره...چون هم هیجانش بیشتره و هم استوری لاینی پشت قضیه نیست و همه بکست 1بازهای جهان له له میزنن واسه ورود به NBA ...مثل حامد حدادیان که رفت تیم ممفیس و همش روی نیمکت بود:1: