PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عـکس های کامل راء در ماه " ژولای " سال 2005 !

Ð-i-R-Ť-Y
06-19-2009, 08:06 PM
سـلام .
تصمیم گرفتم از سال 2005 به بعد ؛ عکس های هفتگی رو تو آرشیو انجمن کامل کنم .
عکس هارو ماه به ماه میزارم و میدونید که هر ماه 4 هفته هستش ! پس 4 راء که عبارتند از :: 4 جولای , 11 جولای , 18 جولای و 24 جولای .

WWE Raw Pictures in :: 2005 | [ July ]

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Raw :: 4 July Pictures
Size : 0.4 MB | Save Target As (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Raw :: 11 July Pictures
Size : 0.4 MB | Save Target As (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Raw :: 18 July Pictures
Size : 0.6 MB | Save Target As (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Raw :: 24 July Pictures
Size : 0.5 MB | Save Target As (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشه .
خـوش باشید .

The Godfather
06-19-2009, 08:47 PM
ارمان جان به نظر من اگه تاپیکو قفل کنی تا فقط خودت توش پست بدی بهتر نیست ؟؟
چون اونجوری از بی نظمی تو تاپپیک هم جلوگیری میشه

The Hitman
06-19-2009, 08:54 PM
آرمان جان کارت خیلی خوبه.
اگر خواستی ( حالا هر جور خودت میدونی می خوای یه تاپیک جدا یا تو همین تاپیک ) عکس های پی پی وی های قدیمی را هم بذار

Ð-i-R-Ť-Y
06-19-2009, 08:54 PM
ارمان جان به نظر من اگه تاپیکو قفل کنی تا فقط خودت توش پست بدی بهتر نیست ؟؟
چون اونجوری از بی نظمی تو تاپپیک هم جلوگیری میشه

نه , واسه هر ماه تاپیک جدا میزنم .

TeZAR
06-19-2009, 09:00 PM
آرمان دمت گرم , با نمونه عکس هات به دانلود راء های سال 2005 ما هم کمک کردی . :24:

البته از ژولای به بعد ...

Ð-i-R-Ť-Y
06-19-2009, 09:02 PM
آرمان دمت گرم , با نمونه عکس هات به دانلود راء های سال 2005 ما هم کمک کردی . :24:

البته از ژولای به بعد ...

آره دیدم دانلودی هاش رو داری میزاری منم گفتم عکس هاشو بزارم فروم بترکونه :4:

H H H
06-19-2009, 10:52 PM
سلام
من هم براتون اهنگ راو 2005 رو اماده کردم.
Raw 2005 Theme Song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
امیدوارم خوشتون بیاد.

فعلا.....

S.H.A.Y.A.N
06-19-2009, 11:07 PM
بسیار عالیه ارمان جان...اگر تونستید پس از اتمام سال 2005 برای سال 2004 رو هم بزارید چون عکسهای کمیاب و زیبایی هستن...
با تشکر...

Comiser Jacobs
06-19-2009, 11:59 PM
حالا چرا دو تا نمونه عکس از سینا گذاشتی :17: ؟

Ð-i-R-Ť-Y
06-20-2009, 09:26 AM
چون که زیباترین عکس ها همین عکس ها بودند ... !