PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه ی جدید براک لسنر درباره ی استروئید و MMA

I Am Legend
06-20-2009, 11:56 AM
براک لسنر هفته ی های پیش در مصاحبه ایی گفته بود که من MMA رو برای پول انجام میدم و یک شغل هستش . جدیدا براک لسنر مصاحبه ایی رو با مجله ی ماکسیم کرده و گفته : من تنبیه کردن مردم رو دوست دارم . این احساسیه که هیچ جای دیگه ایی

نمیتونی به دست بیاری (منظور ام ام ای هستش) . اگر من اینکار یعنی زدن مردم رو تو خیابان انجام بدم مطمئنا یا بازداشت میشم یا تحت تعقیب قرار می گیرم .

سپس از براک لسنر در مورد مصاحبه اش با ESPN سوال شد که براک اینگونه جواب داد : من شرط می بندم که بیش از 60 آزمایش استروئید گرفتم . در کالج من 15 تا آزمایش تصادفی مصرف مواد مخدر در عرض دو سال داشتم . همچنین من در یو اف سی و NFL

و دبلیو دبلیو ایی نیز آزمایش مصرف مواد مخدر دادم . اگر اینطوریه پس من باید تو لا پوشون کردن مصرف استروئید خیلی خوب باشم . خدا این بدن رو به من داده و تو یا حسود هستی یا یک چیز دیگه ایی ؟

لسنر در ادامه میگه که من هیچ وقت آزمایش مثبتی نداشتم و میتونم بگم استروئید مصرف نکردم