PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات کندیس میشل در مورد اخراج خودش از WWE

I Am Legend
06-20-2009, 08:24 PM
اول از همه میخوام که از خانواده ی مک مهن تشکر کنم . لیندا وینس و استفنی ازتون متشکرم . من 5 سال زندگی شگفت انگیز کشتی کچی با شما داشتم . شما به اون چیزهایی یاد دادید و خاطره های باورنکردنی ایی برام به جا گذاشتنید . زندگی من دبلیو

دبلیو ایی بسیار خالص و صمیمی بود و سیاحت شگفت انگیزی داشتم که هرگز فراموش نمی کنم . میخوام از تمام مردمانی که من رو در رسیدن به موفقیت هام کمک کردن تشکر کنم . از جان سینا که در همه ی صحنه های دنیا چه بیرون و چه داخل

قهرمان بوده میخوام تشکر کنم . جان بابت دوستی عالیمون و گفت گوهامون و دلگرمی ات در این کار تشکر می کنم . من خاطره هایی دارم که هرگز فراموش نمی کنم . میخوام که از توری ویلسون و ویکتوریا و کارلیتو و تامی دریمر و میکی جیمز تشکر کنم .

شما دوستان نمونه ی بهترین کاری که دارید می کنید هستید . من خوشحالم که اولین برنده ی دی*وا سرچ هستم که برنده ی عنوان زنان شدم . یک تشکر عجیب و شگفت انگیز از تمام هوادارانم که سایت هایی رو برای من به وجود اووردن و همیشه نگاه مثبت

داشتید و دوست داشتن خودتون رو تو اسرع مواقع نشون دادید . واقعا ازتون سپاسگزارم .

Ð-i-R-Ť-Y
06-20-2009, 08:26 PM
مگه زید جف هاردی نبود ؟
سینا هم که ماشالله چطوری مخ این بدبخت رو زده ... :4:

The PhenomeNal
06-20-2009, 08:37 PM
دقت کرده باشید نقطه مشترک بین کسای که اخراج شدن از کمپانی تو این چند ماه (اوماگا , آقای کندی , کــــندیــــسـ میشــل) این بود که همه یه مدتی مصدوم بودن و پس از بازگشت بعد از مدتی اخراج شدن.
خدایی یعنی چرا وینس این کارو کرد بار ها خودش گفت دیــــــــوای مورد علاقه من کندیــــــسـ میشــل هستش

MR.Christian
06-20-2009, 08:39 PM
سينا كه كلا با همه بوده(دمش گرم):4:

The Basted
06-20-2009, 08:50 PM
حسام جان , یعنی با این حساب باتی هم پر ؟! :4:

The PhenomeNal
06-20-2009, 08:51 PM

چشم نامزدش روشن پسر ***** :17:

S.H.A.Y.A.N
06-20-2009, 08:55 PM
دیوای خوبی بود نمیدونم وینس چرا داره اینجوری میکنه یعنی هرکس که بعد از مدتی از مصدومیت رها شده باید اخراج بشه !!!!؟؟؟؟؟

TeZAR
06-20-2009, 09:03 PM

چشم نامزدش روشن پسر ***** :17:

نامزد کجا بود !
چرا بیخودی واسه زن من حرف در میارین !

MR.Christian
06-20-2009, 09:09 PM
شروين رو كنـــــــــــــــــ ديس(زن محترمش)حساسه شايعه واسش نسازيد:4: