PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست دو تا فیلم از کشتی کچ کارها (نیاز اساسی)

Der TitaN
06-22-2009, 04:51 AM
سلام . . .
همانطور که از اسم تایپیک مشخص هستش من دو تا فیلم از کشتی کچ کارها میخواستم که هر کسی این دو تا فیلم رو میتونه پیدا کنه و یا اپلود کنه لینک دانلودش رو برام ارسال کنه واقعا ازش ممنون میشم.
1-فیلم conan با بازی تریپل اچ و ارنولد
2- تنها فیلمی که اندرتیکر توش بازی کرده اسمش رو نمیدونم فقط میدونم که فیلمش تو هند فیلمبرداری شده.
هر چقدر کیفیتش بالاتر باشه بهتر . . . . . دستتون درد نکنه :34:

Ð-i-R-Ť-Y
06-22-2009, 08:22 AM
تنها فیلمی که اندرتیکر توش بازی کرده اسمش رو نمیدونم فقط میدونم که فیلمش تو هند فیلمبرداری شده.

منظورت Dirt Harry هستش ؟
اگه اینه که واسه فیلم تبلیغاتی WM 20 بودش ...
یک بار هم برای WweRjb آپ کرده بودم , همون رو لینکش رو قرار میدم .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

javad yar
06-22-2009, 08:34 AM
فیلمی که آندرتیکر بازی کرده اسمش هست Khiladiyon Ka Khiladi
اگر میتونی از تورنت دانلود کنی فایلشو برات بزارم

H H H
06-22-2009, 09:44 AM
چرا تو بخش تاپیک زدی.

منتقل شد.

Der TitaN
06-22-2009, 01:29 PM
فیلمی که آندرتیکر بازی کرده اسمش هست Khiladiyon Ka Khiladi
اگر میتونی از تورنت دانلود کنی فایلشو برات بزارم

میتونم فایلش رو بده

DEAD MAN
06-22-2009, 03:03 PM
آرمان جون اگه اون يكي فيلما كه واسه استاراي ديگسنت رو داره هم بزار.(هخون واسه پروموي رستلمنيا 21)مثلآ ايچ رو اسب بود ريك كنارش.يا جي بي ال و سينا تو دادگاه بودن.
اگه ARE YOU TALKING TO ME رو هم داري بزار.همون كه همه ميان اين جمله رو ميگن.واسه همون رستلمنيا بود.
بعد اگه اون كليپ كه همه ي اين فيلما توش ريميكس شده بود رو هم داري بزار.
خيلي وقته دنبالشونم.

هركس هم داشت كمك كنه ممنون ميشم.

javad yar
06-22-2009, 03:42 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

AmiRi
06-22-2009, 04:04 PM
برادر من فیلم Conan رو دارم هم 1 و هم 2 اونطوری که فکر میکنی نیست . اصلا توش تریپل اچ بازی نمیکنه فقط توی چندتا صحنه یکی هست که شبیه تریپل اچ هست ولی اون نیست . من گفتم که فردا پس فردا نگی امیر نگفت :47::3:.

Der TitaN
06-22-2009, 06:03 PM
برادر من فیلم Conan رو دارم هم 1 و هم 2 اونطوری که فکر میکنی نیست . اصلا توش تریپل اچ بازی نمیکنه فقط توی چندتا صحنه یکی هست که شبیه تریپل اچ هست ولی اون نیست . من گفتم که فردا پس فردا نگی امیر نگفت :47::3:.

نمیدونم والا ولی من کاورش رو دیدم روش عکس تریپل اچ بود تازه اسمش هم نوشته بود:21:

HAJSAR
07-08-2009, 06:28 PM
تیکر یه فیلم دیگه هم بازی کرده که میتونی از کلوپ دوبله شدشو بگیری اسمش کوماندوی فضاییه.نقش اولش هوگانه .تیکرم نقش مکمل داره