PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : John Morrison اعلام کرد که اسمکدان جذابتر از راو است

The Hitman
06-24-2009, 07:57 AM
جان مورسن اخیرا با ESPN.com مصاحبه ای را داشته است.
هدف از این مصاحبه هم ترویج SmackDown vs. RAW 2010 بوده است.
بخشی از بهترین سخنان وی :

درباره اینکه حرکت هایی که انجام می دهد از کجا الهام گرفته شده است :

من کشتی گیران دیگر را نگاه می کنم.
من همچنین فیلم هایی که افرادی مثل Jackie Chan و Jet Li و Tony Jaa در آن ها بازی کرده اند را نگاه می کنم.
سپس آن ها روی آدم خیلی تاثیر می گذارند.
فقط تنها چیزی که دیدم که وحشت آور بود و فکر کردم که می تونم در رینگ انجام بدهم به این صورت بودند :
- Capoeira
- Kung Fu
- حرکت هایی همراه با رقص

درباره اینکه به اسمکداون درفت شد :

من فکر می کنم در خیلی از جهات اسمکدان بسیار جذابتر می باشد.
همانطوری که شما گفتید ، یک برنامه ورزشکاری!! بله و خیلی سریعتر !
اگر شما به برند راو نگاه کنید می بینید که تعداد زیادی استارهای خیلی مشهور آنجا هستند.
در آنجا افرادی مثل Batista, John Cena, Triple H, The Big Show, HBK و ... کار می کنند.
به اسمکدان نگاه کنید ، درسته که ما افرادی مثل Jericho و Edge را داریم که سابقه بالایی دارند ولی اکثر افرادش جوان هستند.
اما هیچ وقت افرادی با سن و سابقه تریپل ایچ را نداریم ، که همین باعث شده این برند جوان باشه والبته نسبت به راو بیننده کمتری داشته باشد.

درباره اینکه استارهی مورد علاقه او چه افرادی هستند :

استارهی مورد علاقه من اول از همه Shawn Michaels که خیلی دوستش دارم و افرادی چون Rick Rude, Ricky Steamboat, Hulk Hogan, Macho Man و ... .
همه افراد جذابی هستند.

THE MASTER OF 619
06-24-2009, 08:15 AM
من اطمینان دارم که جان مورسن سوپراستار آینده دار و پر افتخاری میشه.اون واقعا داره خیلی خوب بازی می کنه.:34:

Ð-i-R-Ť-Y
06-24-2009, 08:32 AM
اگه این مصاحبه ها داخل خود کمپانی بود , متوجه میشدیم باز یک Smack Down Vs. Raw دیگه ای در کار هستش .

The Hitman
06-24-2009, 08:50 AM
اگه این مصاحبه ها داخل خود کمپانی بود , متوجه میشدیم باز یک Smack Down Vs. Raw دیگه ای در کار هستش .

چون به راو و استارهاش تیکه انداخته :4:
معلوم هم نیست یه وقت هم دیدی باشه.
چون تیکر هم گفته می خواد به اسمکدان کمک کنه ( اگر فرض کنیم منظورش رو به استار های اسمکدان بوده :4: )

Ð-i-R-Ť-Y
06-24-2009, 10:24 AM

چون به راو و استارهاش تیکه انداخته :4:
معلوم هم نیست یه وقت هم دیدی باشه.
چون تیکر هم گفته می خواد به اسمکدان کمک کنه ( اگر فرض کنیم منظورش رو به استار های اسمکدان بوده :4: )

اخه 2-3 تا مصاحبه پشت سر هم هستش همش دارن از اسمکدان خوب میگن .
اون از لیندا مکمن اونم از جان موریسن و اونم از تیکر ... !
من واقعا دارم لحظه شماری میکنم این استوریلاین باز هم شروع بشه ! چونو سال 2005 زمانی که این استوریلاین بوجود اومد واقعا من عاشقش شدم .. ! ولی در آخر حق راء خورده شد . تیکر هم که اومد مدفوع کرد به اسمکدان ! :4:
در کل شیفته ی این استوریلاین هایی هستم که گروه با گروه کل کلش میشه ... !

THE MASTER OF 619
06-24-2009, 10:47 AM
منم با اقا ارمان موافقم 3 نفر پشت سر هم می ان میگن اسمکدان از راو بهتر است.
ولی من خودم هم یک حسی دارم که میگه اسمکدان از راو بهتر است.:4:
خوب هر کی یک نظری داره.
به نظر من اینا همش نظر و احساسات افراد هست .:34:

DEAD MAN
06-24-2009, 11:18 AM
مشكل اسمك و اي سي دبليو اينه كه به راو توجه بيشتري دارن.تمام مراسم ها مثل اسلمي آوارد ،درفت و... فقط تو راو برگزار ميشن.

اره منم خيلي استوري لاين اسمك و راو رو تو 2005 دوست دارم.خيلي هم آخرش خوب شد.

The Main Event
06-24-2009, 12:56 PM
خوشبختانه موریسن داره یک شان جدید میشه واسه خودش .

به قول ارمان : شامن او ** :4:

ولی درست بر عکس شان سراغ سینگل مچ رفت !!

شان به دوستش خیانت کرد و شروع کرد اما دوست موریسن به موریسن خیانت کرد و اون شروع کرد ..

به نظرم اگه از یه خورده بیشتر هیل می موند بهتر بود .

Sir.Dani
06-24-2009, 01:22 PM
خوب نبايد همه چيز دقيقا مثل كرير شان باشه كه.بايد تغييراتي هم داشته باشه
و اين تغييرات داره اتفاق ميفته