توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه درخواست مهم
آقا اون مسابقه ای که کین ماسکشوبرای اولین بار برمیداره رو هر کی داره لطفا بذاره:30::30::30:
اگر کلیپی هم از کین دارین(از اون ترسناکا):28: بذارین ممنون میشم:34::34::34:
05-16-2007, 08:30 PM
بفرمایید عزیز:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
legendarp
05-17-2007, 05:27 AM
فکر کنم کلش با آندر توی سامر اسلم بود که آند میاد و ماسک کین رو درمیاره و میره .
hossein_wwe
05-17-2007, 07:29 AM
نه اون بازی نیسته دوباره کین در بازی بعدشم ماسکو میزاره حتی استون کلد هم ماسکشو یه بار کنده ولی خودش که ماسکشو کند بازی با رب ون دام داشت اخرای بازی بودش
دستت درد نکنه ولی اینکه فقط صدا داشت تصویر نداشت!!!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فکر کنم کلش با آندر توی سامر اسلم بود که آند میاد و ماسک کین رو درمیاره و میره .
اگه یادتون باشه بعد اون بازی آندر تیکر با شین مک موهان و بیوا بازی داشت که بنوا آندر را خابونده وداشت فن کششی(اسمشو بلد نیستم) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> انجام میداد که ییهو یی کین میاد تو بازی و اون دو تا فرار میکنن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> و آندر که میخاست از کین تشکر کنه کین برای تلافی اون مسابقه آنقدر به آندر تیکر چوکسلم میزنه تا رینگ سوراخ میشه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه اون بازی رو هم کسی داره خیلی خوب میشه بزاره
The Dark Knight
05-18-2007, 08:23 PM
من كه با windows media player به راحتي مي بينمش.
ANIMAL BATISTA
05-19-2007, 12:54 AM
بفرمایید عزیز:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دستت درنكنه عزيز <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ولي فايلت ويروسيه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Dark Knight
05-19-2007, 08:54 AM
پس چرا انتی ویروس من نشون نداد که ویروس داره؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ولی شرمندتون تقصیر انتی ویروس هست. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Rated Y2J
05-19-2007, 06:37 PM
اونجور که من شنیده بودم و دیده بودم سر بازی با آر وی دی ماسکشو برمیداره.اینم مدرک.با تصویر و با صدا و بدون ویروس.البته فقط همون صحنه هست و کل بازی نیست.یه کلیپ خفن ترسناک از کین هم تا یه ربع دیگه برات میذارم
این از کین بدون ماسک : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه خواستی تو هاست دیگه بذارم بگو
Rated Y2J
05-19-2007, 06:46 PM
برو حالشو ببر ==> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو سیوفایل آپلودش نکرد تو توربوآپلود آپلود کردم.نمیدونم چرا نشد! حجمش هم 1.09 مگ بیشتر نیست.کیفیتش هم عالیه.دوتا آهنگ کین رو هم برات میذارم به شرط اینکه یه تنک برام بزنی ها! یه ربع-20 دقیقه دیگه آهنگ ها رو هم میذارم.
Rated Y2J
05-19-2007, 06:55 PM
این آهنگ کنونی کین.کامل کامل هست کیفیتش هم عالیه.حجمش هم تقریبا" 3 مگ هست.خواستی بگو پایین بیارمش و دوباره آپلود کنم ولی همینجوری کیفیتش عالیه.خیلی ازش خوشم میاد.هر روز گوش میدم. ==> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Rated Y2J
05-19-2007, 06:59 PM
این هم آهنگ قدیمی کین.آقا انصافا" تنک داره دیگه! این آقا یه کلیپ خواست ما 4تا دانلودی گذاشتیم براش! پشت کوه قافم مثل من گیر نمیارید (نیشخند)
اینم لینک دانلود ==> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آقا دمت گرم خیلی باحالی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آهنگ جدید کین رو گذاشتم تو گوشیم با هندز فیری میزارم تو گوش فامیلا <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> میگم یه آهنگ ملایم نمیخای <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> بعد قیافشون دیدن داره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
راستی این کلیپ خفن دانلود نمیشه error میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.