PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر جريكو در مورد نمايشي شدن رستلينگ

Mr Heel
06-29-2009, 08:58 PM
تكه اي از مصاحبه Askmen.com با كريس جريكو:

من از كلمه نمايشي متنفرم.هيچ نمايشي در اون چيزي كه من انجام ميدم نيس(اره جون خودت:24:).

اما اين ورزش ارتباطيه مثل يه فوتبال واقيه ميمونه كه در اون از ضربه ها و تنبيهات استفاده ميكني.ما سالها

ادامه ميديم و تعتيلاتو استراحت تو خونه يا فصل تعطيلي نداريم و من فكر ميكنم ما سخت كوش ترين

ورزشكاران در دنيا هستيم.من فكر ميكنم كه مردم ميفهمن ولي اونا واقعا قدرت وانرژي فيزيكي كه ما

استفاده ميكنيم رو درك نميكنن

The Godfather
06-29-2009, 09:43 PM
دروغ نگو دروغگو ، بسه دیگه دروغگو ، بدجوری تنها موندی ، تو این شبای ..... :4:

I Am Legend
06-29-2009, 10:42 PM
کسی هم نگفت ضربات زده نمیشه و نمیشه گفت که کاملا نمایشی نمایشی هستش . آره به فیلم های اکشن میشه گفت نمایشه چون ضربات زده نمیشه و کشتی کچ رو به این دلیل میگن نمایشی که طبق یک سناریو پیش میره بعضی از ضربه ها برخورد میکنه و بعضی ها نمیخوره . یک جورایی بخوای حساب کنی ورزش خطرناکی هم هستش چون خدای نکرده بر حسب اشتباه ممکنه باعث خونه نشین شدن طولانی مدت یک استار بشه .

The Shadow
06-29-2009, 10:46 PM
دقیقا با حامد موافقم.اگه نمایشی بود که آندرتیکر و شان مایکلز و خیلی های دیگه ، الآن خونه نشین نبودن.