PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه اج درباره فیس شدن و کار کردن با کریسچن

The Hitman
06-30-2009, 07:56 AM
کشتی گیر فعلی کمپانی دبلیو دبلیو ای از برند اسمکداون ، پنج شنبه گذشته مصاحبه ای را با Danny Salas داشته است.
این مصاحبه از مرکز ایستگاه رادیویی California's B95 بود.
علاقه مندان به گوش کردن صدای این مصاحبه می توانند به سایت B95forlife.com مراجعه فرمایند.
در اینجا به قسمتی از مهمترین سخنان وی می پردازیم.

در باره تغییر به نقش بیبی فیس :

تنها بخش کوچکی از زمین خوب است.
من شروع کردم که آن یک بخش کوچک از بین ببرم.
من فکر می کنم آن بخش بزرگش هم توسط مردم اشغال شده است.
وقتی شما برای مدت زمان زیادی این اطراف هستید مردم می روند ، خدا برای مدت زمان زیادی پیرامون ما است و در بعضی از مسابقات زیبا حضور دارد.
وقتی از خدا یاد می کنید و از او در مسابقاتتان استفاده می کنید به مراتب بسیار سخت تر است که مردم شما را " بو " کنند.

درباره کار کردن با کریسچن :

نمی دونم.
من دوست دارم که با کریسچن کار کنم و فکر می کنم که اتفاق هم می افتد.
فرقی نمی کند که در برابر کریسچن باشد یا با او یک تیم را تشکیل دهم.
من فکر می کنم که این هنوز در ذهن طرفدارهای ما تازه هست و هنوز معنی دار می باشد.
می دونی که ما تعداد زیادی بچه داریم که برنامه های قبل من و کریسچن را ندیدند و براشون تازگی دارد.
من و تو می توانیم برای آنها توضیح بدیم اج و کریسچن یعنی چه؟

The Shadow
06-30-2009, 08:03 AM
تگ شدن دوباره ی اج و کریسچن خیلی خوب است ولی اون زمان که با هم تگ میشدند ، نبردشون سر کمربند تگ تیم بود ولی حالآ هم اج و هم کریسچن به درجه ی بالا تری رسیده و کمربند های بزرگتری رو میتونند به دست بیارند.مثلاّ اج بر سر ورد هوی ویت چمپین میتونه نبر کنه و کریسچن بر سر ای سی دبلیو چمپین.

Mr.Carter
06-30-2009, 08:04 AM
وقتی شما برای مدت زمان زیادی این اطراف هستید مردم می روند ، خدا برای مدت زمان زیادی پیرامون ما است و در بعضی از مسابقات زیبا حضور دارد.
وقتی از خدا یاد می کنید و از او در مسابقاتتان استفاده می کنید به مراتب بسیار سخت تر است که مردم شما را " بو " کنند.

مطمئني تو اين قسمت عمامه سرش نزاشته بود؟
بهش نمي خوره از اين حرف ها بزنه......

The Hitman
06-30-2009, 08:26 AM
دیگه عمامه سرش بوده یا نبوده نمی دونم.

خودت معنی کن :

When you're around for a long time the people go, 'God, he's been around here a long time and been in some pretty matches.
And when you start to get that, it gets harder and harder for people to boo you

The Godfather
06-30-2009, 09:03 AM
* می دونی که ما تعداد زیادی بچه داریم که برنامه های قبل من و کریسچن را ندیدند و براشون تازگی دارد. *

این یه تیکه رو واسه طرفداران جان سینا و باتیستا و ری میستریو گفته :11:

Awesome
06-30-2009, 09:52 AM
* می دونی که ما تعداد زیادی بچه داریم که برنامه های قبل من و کریسچن را ندیدند و براشون تازگی دارد. *

این یه تیکه رو واسه طرفداران جان سینا و باتیستا و ری میستریو گفته :11:

میدونستی تو این 4 ماهی که تو این فروم هستم یه پست غیر اسپم ازت ندیدم؟

The Godfather
06-30-2009, 11:53 AM
شایان جان این حرفی که شما میزنید نظر لطف شماست ولی خوب این ها رو هم بگم :
1 - تو این انجمن که خدا رو شکر همه فعال هستند من احتیاجی به فعالیت نمی بیینم
2 - من اکثر پست هایی رو که میفرستم برای این هستش که جو انجمن عوض بشه و تا جایی که بتونم حداقل تلاشم بر اینه که با بچه ها روابط دوستانه داشته باشم
3 - خیلی ها هم دلیل عدم فعالیت من رو میدونند
4 - نظر شما هم برام خیلی مهمه و من هیچ فرقی بین شما و آقا هامون نمیبینم ولی تا الان هیچکسی به غیر از شما به من چنین حرفی رو نزده بود که خوب حالا گفتید و ممنونم چیزی رو که میدونم بهم یاد آوری کردید
5 - در ضمن برادر من ، شما چطور تو این چهار ماه هیچ چیزی به من نگفتید که اسپم میدم اون وقت تاحرفی به دو سوپراستار مورد علاقتون زدم این حرف و زدید ؟
به هر حال ......
موفق باشید
خدانگهدار

The Hitman
06-30-2009, 12:28 PM
حرف آقا مرتضی به نظر من کاملا درسته.
کسی اگر نظرش را در مورد مطلبی بده ، به نظر شما اسپم به حساب میاد.
اسپم یعنی حرف نابجا ، یعنی اینکه با این موضوع مربوط نباشه.در حالی که سخن آقا مرتضی کاملا مربوط بود.
زشته آدم یه چیزی را که می شنوه نسنجیده هی بگه.
امیدوارم ناراحت نشده باشید آقا شایان ولی من خودم تا حالا از شما اسپم هم دیدم.
تازه اگر حرف مرتضی اسپم بود چه نیازی بود شما یادآوری کنی.
ببخشید اگر این طور صحبت کردم.