توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اقدام خیر خواهانه ی Mikey Whipwreck
THE MASTER OF 619
07-05-2009, 08:03 PM
Mikey Whipwreck استار سابق WCW و ECW در اقدامی جدید دست به کار خیر خواهانه ای زده است.
اون در این اقدام خیر خواهانه تصمیم گرفته که امضایش همراه با عکسش رو به یک دختر بچه 5 ساله که دچار سرطان شده هدیه بده.
اسم این دختر بچه Louis هست که با نام Kylie شناخته میشه.گفته میشه اون یکی از هواداران کشتی کج هست.
دکتر ها گفتند که اون فقط 4 ماه می تونه دوام بیاره.
برای اطلاعات بیشتر می تونید به ایمیل زیر بروید.
ایمیل (mikeywhipwreck@gmail.com)
Man On Fire
07-05-2009, 08:21 PM
این خیر خواهانه هست یا مصخره کردن :15: مردک به جای کمک مالی می خواد عکس و امضاش بده که بزار سر قبرش .
THE MASTER OF 619
07-05-2009, 10:13 PM
این خیر خواهانه هست یا مصخره کردن :15: مردک به جای کمک مالی می خواد عکس و امضاش بده که بزار سر قبرش .
البته این رو هم اضافه کنم که این فرد به همه افرادی که کشتی گیر هستند این حرف زده و تقاضا کرده که این کار رو بکنند.
والا خودمم دلیلش رو نمی دونم که چرا این کار رو می کنه اما شاید لیلش اینکه چون
اولا:این امضاها شاید قیمتی باشند و بتوانند به دختر بچه کمک کنند.
دوما:شاید به عنوان یک یاد بود به دختر بچه داده میشه.
اما واقعا خودمم موندم که چرا به جای این کار ها کمک مالی نمی کنند.:21:
The Godfather
07-06-2009, 12:00 AM
برای اطلاعات بیشتر می تونید به ایمیل زیر بروید.
ایمیل
مگه ایمیل ، پایگاه خبریه که آدم بتونه ازش اطلاعات کسب کنه ؟ :4:
وقتي ديگه كار از كار گذشته كمك مالي به چه دردش ميخوره ديگه 4ماه ديگه دوام مياره ديگه ولي انشاالله خدا شفاش بده
THE MASTER OF 619
07-06-2009, 08:09 AM
مگه ایمیل ، پایگاه خبریه که آدم بتونه ازش اطلاعات کسب کنه ؟ :4:
والا آقا مرتضی تو اون سایتی که این رو نوشته بود گفت می تونید برای اطلاعات بیشتر به ایمیل زیر بروید.
حالا اگه شما خیلی کنجکاوی برو زیارتش کن.:4:
MaJiD HetFieLd
07-07-2009, 01:35 PM
پیشاپیش خدا بیامرزتش:30:
منم امضا و عکسم رو واسش ایمیل میکنم شاید با دیدن عکس من زودتر از این دنیا راحت بشه و به آرامش ابدی برسه:34:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.