توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوب شرط بندی
HaMo0n
07-07-2009, 05:04 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سلام به دوستان عزیز
طی صحبت هایی که با مدیران داشتیم و همچنین پیشنهاد این بخش توسط محمد عزیز (mak) تصمیم گرفتیم بخشی به فروم اضافه کنیم به نام کلوب شرط بندی که در این بخش برای هر پی پی وی بین گروهی از کاربران شرط بندی میشه و حالا یه سری از کل کل ها که دوستان میکنن
ببینید یکی از دلیل هایی که این بخش زده شد اینه که کل کل از پست های خبری حذف بشه یعنی هیچکس دیگه در اخبار های کاربران کل کل نکنه
اما قوانین این شرط بندی به نقل از mak
اینجا یه بنگاه شرط بندی مجازیه. برای مسابقات مهم اونها که میخان شرط ببندن بیان اینجا شرایط شون رو بگن که
علنی باشه چون در پیغام خصوصی امکان دبه میره هوادارن تیم ها هم میتونن دسته جمعی با طرفداران یه تیم دیگه
شرط ببندن مبلغ شرط بندی هم هر چیزی میتونه باشه. مثلا برای بازی باتیستا و جان سینا یه سری طرفدار از باتیستا به عنوان شرط کننده پا پیش میزارن و به طرفداران جان سینا پیشنهاد شرط میدن.مثلا میگن اگه شما بردین ما چند تا نماینده از باتیستا که پا پیش گذاشتیم برای یک هفته هیچ پستی نمیزاریم و در مقابل شما هم اگه باختید همین کار رو بکنید و یا هر چیز دیگه که مجاز باشه. امیدوارم بچه ها با این روش به هم نزدیک تر بشن
مبالغ متعارف شرط بندی :
1 . امضا
2 . آواتار
3 . پست نذاشتن به مدتی که قبلا به توافق دو طرف رسیده
و هر آنچه که مجازی باشه و قبلا به توافق دو طرف رسیده باشه
تذکر مهم :
1 . جملات انتخاب شده برای امضا نباید مخالف شئونات و قوانین مربوط به امضا در فروم باشه
2 . به خاطر محدودیت ها و قوانین فروم به هیچ وجه من الوجوه شرطبندی نقدی و پولی نداریم . فقط و فقط شرط بندی مجازی . دوستانی که شرطبندی نقدی میخوان می تونن از طریق سایت های مخصوص این کار و PM اقدام کنن
3 . در این تاپیک فقط و فقط میشه شرط بندی و کل کل کرد و نه چیز دیگه ...
4 . برای گذاشتن جملات شرط بندی هیچ چیزی که نشون بده این جملات مبلغ شرط بندی هست نمی ذاریم . نه بالای مبالغ شرط بندی نه پایینش . جملات باید مثل جملات معمولی در امضا قرار بگیره
-------
نظرات دوستان هم میخوام در این تاپیک بشنوم ببینم نظرشون چیه
البته خواهشم اینه که اگر فردا تاپیک هاش راه افتاد اینطور نباشه که کاربران به هم فحش بدن یا خدایی نکرده حرفی که باعث ناراحتی شخصی بشه
--
ممنون از دوستان
خداحافظ
arman_071
07-07-2009, 05:23 PM
1-اگه بازی Triple H Vs.John Cena باشه می شه شرط گذاشت هرکی باخت یه Miss پشت استار مورد علاقش اضافه کنه و به جای عنوان بزاره؟
2-اگه کسی زیر حرفش بعد از باختن بزنه چی؟:21:
Amin-Hunter
07-07-2009, 05:34 PM
آقا هامون من موافقتم رو اعلام میکنم ایده ی جالبی هستش ممنون :34:
The LasT MaN
07-07-2009, 05:39 PM
خدایی هامون دمت گرم با این پیشنهادات
آقا میگم از الان شروع کنیم از بازی تریپل تریت نایت آف چمپیون سر کمربند دابلیو دابلیو ای چمپ
شرط سره اینکه طرفدارای هر طرف باخت 3 روز پست نده همه موافقند؟
شما سر چه کسی تو نایت آف چمپیون در بازی دابلیو دابلیو ای چمپیون مچ شرط میبندید؟
1.رندی ارتون ( چمپ )
2.تریپل اچ
3.جان سینا
کسانی که باختند باید تا 3 روز پست ندهند
The Godfather
07-07-2009, 06:16 PM
اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
مثل این که در این تاپیک بحث سر گناهیست کبیره که ادمین اینجا آن را باعث شده است
بنده از همینجا اعلام می کنم که فعالیت در این تاپیک حرام استو اگر هم کسی شرطبندی کند ، گناهش به پای هامون نوشته خواهد شد
Hamoon ! Judgment Day Is Nearing For You . Think To It
در رابطه با شرط بندی نیز اعلام کنم ، اگر کسی در شرط بندی خویش شکست خورد ، هیچ مشکلی به وجود نمی آید . چون طبق فتوا های اعلام شده ، اگر کسی به شرطبندی عمل کند گناه کار و کسی که به شرطبندی عمل نکند ، بی گناه است . بنا بر این دوستان می توانند اگر در شرط بندی شکست خوردند آن را عملی نسازند
ای شیاطین ، ما نمی گذاریم که جوانان برومند اسلام را نابود سازید
موفق باشید
خدانگهدار
R . I . P
07-07-2009, 06:25 PM
Hamoon ! Judgment Day Is Nearing For You . Think To It
مرتضی جان اولاً که جملت غلطه صحیحش میشه
Hamoon Your Judgment Day Is Near , Think About It
دوماً ، عزیزم همون طور که هامون نوشته این یک شرط بندی مجازیه در دنیای مجازی تره نت ! و هیچ سود و منفعت مالی ای هم برای کسی نداره ، حرام در دین اسلام در صورتی هستش که طرف پول مفت از شرط بندی گیرش بیاد بدون اینکه براش زحمت کشیده باشه یا عرقی ریخته باشه نه اینکه یه سری یک هفته از پست دادن محروم بشن !
خواهشاً تاپیک رو با بحث های بیهوده ای مثل این منحرف نکن
The Godfather
07-07-2009, 06:26 PM
چشم معین جان
شوخی هم سرت نمیشه ؟:4:
راجع به انگلیسی هم باید بگم ما که مثل شما تافل نداریم که ، در حد همین اول دبستانی های انگلیس هم بلد نیستیم :4:
اگر اینقدر شوخی های من باعث میشه که شما و دیگران نارحت بشید بگید پاک کنم یا این که خ ودتون پاک کنید [hr]
ولی یه چیزی راجع به انگلیسیش بگم که من نخواستم بگم که روز قضاوتت یا روز داوری ات داره نزدیک میشه ، خواستم بگم که روز قضاوت نزدیک می شود ( منظورم مالکیت برای کسی نبود )
اشتباهم فکر کنم همون بود که About رو ننوشتم که شما لطف کردی و نوشتی
The PhenomeNal
07-07-2009, 06:37 PM
یه سؤا لامضاء و آواتار رو چی جور شرط می بندند روش مثلا طرف می ** از این امضاء دیگه استفاده نمی کنی یا تا 3 هفته امضاء نمی تونی بزاری . اگه این شکلی باشه من حاضرم با آرمان شرط بندی کنم :4:
اینو توی یکی از فروم های گیم چند روزی هست راه انداختیم تا الان هم چیز جالبی در اومده .
شرط فقط در مورد پی پی وی و اینا نیست میتونه فوتبال باشه یا هر چیز دیگه .
دو نفر اگر بخوان میتونن به شکل بست او 3-5 هم شرط ببندن یعنی سر چند مورد با هم شرط ببندن بعد نتیجش که معلوم شد طرف باید به قولش عمل کنه .
زیاد شرطش مهم نیست مهم اینه که کنار هم بگین و بخندین . کلکل هم تا یک جاییش خوبه بیش از حد تاپیک رو منحرف میکنه .
چون تاپیک برای سرگرمی خود کاربراست بهتره خودشون هم مراقب باشن تا منحرف نشه یا جوری نشه که بسته بشه ( البته نه اینکه کاربر به کاربر تذکر بده)
قانون هاش هم این قانونهای پایه ی بازی هست میشه خیلی چیزا بعد از شروع شرط بندی ها عوض بشه و به بهتر شدن تاپیک کمک کنه .
خلاصه یک کاری نکنین که هم این تاپیک 2 روز دیگه بسته بشه هم خودتون اخطار بگیرین حداقل سعی کنین 1 بار نشون بدین که میشه یکبار با به هم نریختن تاپیک و اخطار نگرفتن و اسپم ندادن و ... یک تاپیک ادامه داشته باشه .
:32:[hr]
یه سؤا لامضاء و آواتار رو چی جور شرط می بندند روش مثلا طرف می ** از این امضاء دیگه استفاده نمی کنی یا تا 3 هفته امضاء نمی تونی بزاری . اگه این شکلی باشه من حاضرم با آرمان شرط بندی کنم :4:
نه یعنی اینکه اگر طرف برنده شد بهت امضا میده برای مثلا 1-2 روز اونو بزاری :24:
البته امضاش نباید مشکل دار باشه . طرف هم باید جمبه داشته باشه باختش قهر نکنه
The PhenomeNal
07-07-2009, 07:14 PM
من از همینجا می گم که تاپیک خوبی و من با محمد عزیز همکاری لازم رو می کنم. می گم محمد خودت بشو مسئول این بخش تا کسی زیر شرط نزنه چطوره ؟
آرمان آماده باش :24:
The LasT MaN
07-07-2009, 07:16 PM
بروبچ بیان شرط بندی رو راه بندازید دیگه
کیا حاضرند سر مسابقه دابلیو دابلیو ای چمپیون تو و نایت آف چمپیون شرط ببندند؟
کی سر رندی اورتون ( چمپ ) میبنده ؟
کی سر تریپل اچ میبنده ؟
کی سر جان یسنا میبنده میبنده ؟
سر جریمه بازنده هم به توافق میرسیم ( یکی یه نظر درباره جریمه بده )
نذارید تاپیک بخوابه
نترسید شرط ببندید
زندگی نصفش عمره نصفیش ریسک
arman_071
07-07-2009, 07:25 PM
من شرط می بندم هر سه تا می بازن و چون مشخصه یکی می بره از همین الان 3 روز پست نمی دم با تشکر(امروز حساب نیست فردا می ریم مسافرت)[hr]
کانال 3 می خواد راز بقاء نشون بده من رفتم ببینم
salar_cena
07-07-2009, 07:38 PM
بيا داداش من سر بازي سينا و اچ اج اچ و رندي شرط ميبندم كه سينا مي بره.جريمه هم اينه كه ميديم آقا حامد يا آرمان يا شروين خان يه امضا بسازن كه در اون امضا دو طرف بازنده كتك ميخورن و طرف برنده(سينا:4:) داره ميزنه و يك استيل براش بذارن.يه چيز تو مايه هاي همين امضاي من.به مدت 3 روز
The LasT MaN
07-07-2009, 07:45 PM
بروبچ من یک کپی از کل ارسالها میگیرم که اگه کسی ... مچه گرفته شه این مسولیت رو بسپارید به من:24: ( اگه به کسی برخورد یا زیادی تند حرف زدم ببخشید)
H H H
07-07-2009, 08:02 PM
سلام
دوستان من حاظرم اولين شرط بندي رو سر بازي 3 نفره تو نايت اف چمپيونز بزارم کسي مايله؟؟
Randy Orton (c) vs. Triple H vs. John Cena
من ميگم تريپل اچ ميبره.
اگر هم ببازم 8 تا GIF زيبا از استاري که شما سرش شرط بندي کردي ميدم.
سالار شرط میبندی؟؟؟
فعلا...
The PhenomeNal
07-07-2009, 08:13 PM
سلام
دوستان من حاظرم اولين شرط بندي رو سر بازي 3 نفره تو نايت اف چمپيونز بزارم کسي مايله؟؟
من ميگم تريپل اچ ميبره.
سالار شرط میبندی؟؟؟
فعلا...
منم با عرفانم روی ترپل اچ شرط می بندم. اگه باختم 2 تا Gif با 4 تا عکس واسه استفاده در یاهو برای استار برنده به شخص می دم.
Ð-i-R-Ť-Y
07-07-2009, 08:17 PM
من رو در این امر و بساط لحب و لهب لطفا دخالت ندید :4:
در ضمن , سعی کنید سر چیز های خوب شرط بندی کنید نه چیز های الکی که برای طرف فرقی نکنه برده یا باخته !
من همین جا حاضرم سر بهنام با معین شرط بندی کنم :4:
Right to Censor
07-07-2009, 08:19 PM
من سر سینا میبندم و جریمه هم 3 روز از انجمن محروم شدن.خوبه ؟
The Dark Knight
07-07-2009, 08:20 PM
8 تا گیف چیه... یه شرطی ببندین که اگر یکی برد, لذت ببره... مثلاّ سر پست ندادن یا تغییر امضا یا اواتار... لقب دادن به ستار ها... 8 تا گیف رو بزار کنار اینه 16 تا شه!(حداقل مدت ها برای تغییر امضا یا اواتار و یا پست ندادن و ... یک هفته هست... شرط نبندین که اگر تریپل باخت, من نیم ساعت پست نمی دم)
ممنون.
موفق باشین.
The Godfather
07-07-2009, 08:22 PM
من شرطبندی می کنم که تو هجده تیر رسما مموتی به ما میره :4:
اگه کسی مخالفه بگه :24:
The LasT MaN
07-07-2009, 08:23 PM
منم رو رندی ارتون میبندم
The PhenomeNal
07-07-2009, 08:28 PM
سلام
من ميگم تريپل اچ ميبره.
سالار شرط میبندی؟؟؟
فعلا...
منم با عرفانم روی ترپل اچ شرط می بندم. اگه باختم 2 تا Gif با 4 تا عکس واسه استفاده در یاهو برای استار برنده به شخص می دم.
چون داد همه دارومد باشه من سر تریپل شرط می بندم که اگه باخت مرتضی امضاشو عوض کنه . خارج از شوخی تا 3 روز تو ایران دابلیو دابلیو ای پست نمی زارم اگه آرمان هم شرط ببنده دوبلش می کنم تا 6 روز پست نمی دم.
بابا شما چه Iq هایی هستین
خودتون که نباید بگین سر چی شرط میبندین یا اگر باختین چیکار میکنین . با یکی شرط میبندی مثلا سر اواتار برای 3 روز اگر باختی طرف اواتار بهت میده بزاری . نه اینکه اگر ببازی 2 تا خبر بزاری :11:
بعدش هم فکر نکنم این تاپیک تاپیک اصلی باشه و بهتره نباشه . اینجا در موردش بحث کنین یک تاپیک دیگه که شرط بندیا اونجا انجام میشه باید بزنه هامون .
بعدش هم زیاده روی نکنین مثل gmmode که همیشه روزای اولش شلوغ میشه بعد تکراری میشه و ازش زده میشن . سر چیزای کوچیک و معمولی هم نبندین .
بازم اگر کسی نفهمید بگه شیر فهمش کنم :11:
اگر نظر یا انتقاد و پیشنهادی هم در مورد این موضوع دارین همینجا قبل از شروعش بگین .
Right to Censor
07-07-2009, 08:28 PM
منم رو رندی ارتون میبندم اگه باختم کسی که برنده یک امضاء بسازه من 3 روز می زارم برای امضاء
اینم شرط خوبیه ولی بهتره بکنیمش 10 روز تا همه ببینن:11:
The LasT MaN
07-07-2009, 08:35 PM
خودتون که نباید بگین سر چی شرط میبندین یا اگر باختین چیکار میکنین . با یکی شرط میبندی مثلا سر اواتار برای 3 روز اگر باختی طرف اواتار بهت میده بزاری . نه اینکه اگر ببازی 2 تا خبر بزاری :11:
بعدش هم فکر نکنم این تاپیک تاپیک اصلی باشه و بهتره نباشه . اینجا در موردش بحث کنین یک تاپیک دیگه که شرط بندیا اونجا انجام میشه باید بزنه هامون .
بعدش هم زیاده روی نکنین مثل gmmode که همیشه روزای اولش شلوغ میشه بعد تکراری میشه و ازش زده میشن . سر چیزای کوچیک و معمولی هم نبندین .
اگر نظر یا انتقاد و پیشنهادی هم در مورد این موضوع دارین همینجا قبل از شروعش بگین .
منم موافقم
مثلا من طرفداری رندی رو کردم باید مثلا برای کسانی که مخالف نظر منو دارند جریمه معین کنم و بلعکس و همینطور که 2 طرف جریمرو قبول کنند
جریمه برای مخالفان رندی : اگر باختند تا 3 روز نباید پست دهند قبول؟
Right to Censor
07-07-2009, 08:44 PM
منم موافقم
مثلا من طرفداری رندی رو کردم باید مثلا برای کسانی که مخالف نظر منو دارند جریمه معین کنم و بلعکس و همینطور که 2 طرف جریمرو قبول کنند
من قبول دارم و طرفدار سینا هستم
H H H
07-07-2009, 08:49 PM
منم موافقم
منم قبول دارم و سر تریپل اچ شرط میبندم.(اگر باخت همونطور که گفتی 3 روز اصلا نه پست میدیم نه تاپیک)
The Main Event
07-07-2009, 08:54 PM
مشت اول هزار :4:
من رو هانتر میزارم اگرم باختم یه اواتار از سینا می زارم :26: ( شروین می دونه کدوم رو میگم :4:)
من میگم این تاپیک رو ببندیم هر کی خواست ببنده یه تاپیک تاپیک بزنه .
هانتر می زنه همتونُ
حیف که شان نیست :2:
Right to Censor
07-07-2009, 08:54 PM
منم موافقم
منم قبول دارم و سر تریپل اچ شرط میبندم.(اگر باخت همونطور که گفتی 3 روز اصلا نه پست میدیم نه تاپیک)
پس شرط بسته شد:13:
The LasT MaN
07-07-2009, 08:57 PM
مشت اول هزار :4:
من رو هانتر میزارم اگرم باختم یه اواتار از سینا می زارم :26: ( شروین می دونه کدوم رو میگم :4:)
من میگم این تاپیک رو ببندیم هر کی خواست ببنده یه تاپیک تاپیک بزنه .
هانتر می زنه همتونُ
حیف که شان نیست :2:
منم موافقم
باید 3 روز پیست نذاری جریمه برای همه یکسانه
Der TitaN
07-07-2009, 09:09 PM
سلام ....
اقا هامون به نظرتون این شرط بندی که تا یه مدتی گروه بازنده تو انجمن پست ندهند در نهایت به ضرر انجمن تموم نمیشه؟؟!!
نظر شخصی من این هستش که روی همون امضا و اواتارتون شرط ببندید بهتره . (خود دانید)
salar_cena
07-07-2009, 09:10 PM
سالار شرط میبندی؟؟؟
من نوكرتم حاج عرفان باشه با اين كه ميدونم شانس سينا كم هست ولي باشه ما رو سينا بستيم.:4:
طرفدارا بدون معطلي بريزن بالا:4:
حرف رسول جان خيلي عالي بود كاملا" درسته مثلا اگر كيان (مدير بخش دانلود) ببازه من خودم شخصا هدر ميرم:4:(سه روز بدون پي پي وي تازه تا استاد كيان بجنبه ميشه شنبه)
همون امضا بهتره
H H H
07-07-2009, 09:18 PM
Bet For :Randy Orton (c) vs. Triple H vs. Cena
•••••••••••••••• •••••
D_Generation X ====> Orton
jeff swanton ====> Orton
bardy ====> Cena
salar_cena ====> Cena
HHH_Y2J ====> Triple H
τhε ρhεηοϻεηαl ====> Triple H
The Main Event ====> Triple H
H H H ====> Triple H
بازنده ها به مدت 3 روز حق پست و تاپیک دادن در انجمن رو ندارند.
دوستانی که میخواهند اضافه شوند به اینشرط بندی به من پ.خ بزنند و نام استاری رو که روش شرط میبندند بگن.
فعلا...
The LasT MaN
07-07-2009, 09:21 PM
برو بچ هرکی با 3 روز پست نذاشتن موافقه بگه تا به شرط بندی اضافه شه از عرفان عزیز هم ممنون
و بگه که رو کی شرط میبنده
The Godfather
07-07-2009, 09:22 PM
عرفان من دوست ندارم تریپل اچ ببره
از اون طرف هم اگه ببازه تا سه روز نمیتونی پست بدی
تکلیف ما چیه ؟ :4:
Man On Fire
07-07-2009, 09:23 PM
بابا مگه پقرار نیست که توی یک تاپیک دیگه شرط بندی کنین ؟ پس چرا اینجا تعیین تکلیف می کنین ؟
یه سوال : حالا اومدیم بازی بدون نتیجه شد اونوقت چی می شه ؟ :21:
The Godfather
07-07-2009, 09:24 PM
به نظر من اگه به امضا و آواتار تغییرش بدید خیلی بهتره
چون اونجوری انجمن میخوابه
مثلا اگه فردی که فعاله ولی شکست بخوره خود انجمن لطمه میبینه
ولی اگه بحث امضا و اواتار باشه اصلا چیز خاصی نیست
AƦAƾH
07-07-2009, 09:24 PM
واسه یه مسابقه دیگه هم شرط ببندیم چطوره؟
salar_cena
07-07-2009, 09:25 PM
بابا عرفان ميگم مام هستيما چرا منو يادت رفت؟؟؟
The Main Event
07-07-2009, 09:25 PM
بابا این اواتار از سینا یعنی به شعور خودم توهین کردم بدترین جریمه ی زندگیمه :4:
ولی باشه هانتر تا 3 روز پست یا تاپیک نمیدم :4:
مرتضی تو هم اگه نمیخوای خود شرط نبند :4:
S.H.A.Y.A.N
07-07-2009, 09:28 PM
منم اظافه کنید نظر من اینه که تریپل اچ میبره.......
The LasT MaN
07-07-2009, 09:31 PM
بروبچ هرکی میخواد تو این شرط بندی شرکت کنه به من یا عرفان پ.خ بده تا اضافه شه که الکی تاپیک شلوغ نشه
حتما از جریمه با خبر شوید بعد شرکت کنید
و اسم استار مورد نظر را بنویسید
H H H
07-07-2009, 09:33 PM
بابا مگه پقرار نیست که توی یک تاپیک دیگه شرط بندی کنین ؟ پس چرا اینجا تعیین تکلیف می کنین ؟
یه سوال : حالا اومدیم بازی بدون نتیجه شد اونوقت چی می شه ؟ :21:
اینجا همه چی رو مشخص میکنم که دیگه تو تاپیک اصلی بحث بیخود نشه.[hr]
عرفان من دوست ندارم تریپل اچ ببره
از اون طرف هم اگه ببازه تا سه روز نمیتونی پست بدی
تکلیف ما چیه ؟ :4:
یه سه روز هست دیگه حالا پست ندی چی میشه؟؟؟:4:.
AƦAƾH
07-07-2009, 10:12 PM
راستی آخرش شرط سره چیه؟3رو پست ندیم:15:؟
یه مسابقه دیگه هم بزارید:30:
The LasT MaN
07-07-2009, 10:24 PM
راستی آخرش شرط سره چیه؟3رو پست ندیم:15:؟
یه مسابقه دیگه هم بزارید:30:
100 باری گفتیم جریمه بازنده 3 روز پست نذاشتنه
بعدش بذار این یکی تموم بشه ببینیم چی می شه تا بعد
The Godfather
07-07-2009, 10:29 PM
سر Div@s Championship کسی شرط می بنده ؟ :4:
The LasT MaN
07-07-2009, 10:34 PM
سر Div@s Championship کسی شرط می بنده ؟ :4:
من رو میکی با تو میبندم[hr]
سر چی مرتضی؟
سر عوض کردن امضاء به مدت 10 روز باشه؟
The Godfather
07-07-2009, 11:32 PM
من فقط پیشنهاد دادم
شرکت نمی کنم
شرط بندی حرام است :11:
The PhenomeNal
07-07-2009, 11:33 PM
با اجازه تاپیک رو یه ذره مرتب کنمو تمام شرط بندی تا اینجا که شما می تونید انجام بدید:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
World Heavy Weight Championship
CM Punk vs Jeff Hardy
CM Punk -----»
Jeff Hardy -----»
شرط :
WWE Championship
Randy Orton vs John Cena vs Triple H
Randy Orton -----» D_Generation X
John Cena -----» Salar Cena
Triple H -----» H H H , τhε ρhεηοϻεηαl , HHH_Y2J
شرط : بازنده ها 3 روز حق پست گذاشتن ندارند.
Unified Tag Team Championship
Edge & Chris Jericho vs Cody Rhodes & Ted DiBiase
Edge & Chris Jericho -----»
Cody Rhodes & Ted DiBiase -----»
شرط :
Divas Chamionship
Mickie James vs Maryse
Maryse -----»
Mickie James -----»
شرط :
اگه هر بدی داشت ببخشید ایشالله تاپیک اصلی همچین جدولی رو بزاریم صفحه اول.
DEAD MAN
07-08-2009, 12:30 AM
خب الان من بخوام با ميكي شرط ببندم بايد به كي پ.خ بدم؟؟؟؟
اگه ميشه يه رسيدگي كلي بشه اينجور كه نميشه.
من كه پست نميدم.جهنم با ايچ شرط ميبندم.
The LasT MaN
07-08-2009, 07:48 AM
خب الان من بخوام با ميكي شرط ببندم بايد به كي پ.خ بدم؟؟؟؟
اگه ميشه يه رسيدگي كلي بشه اينجور كه نميشه.
من كه پست نميدم.جهنم با ايچ شرط ميبندم.
من گفتم بذارید این یکی برگذار شه ببینیم چی میشه تا به بعد فعلا روی چند تا بازی شرط بستن رو بی خیال[hr]
اینم جدول درضمن محمدحسین جان گفتیم هر کی میخواد اضاف شه به من یا عرفان پ.خ بده همه داریم سعی میکنیم تا این تاپیک به بهترین صورت ممکن کار کنه
WWE CHampion Ship
Randy Orton ( c ) Vs Triple H Vs Johncena
D_Generation X ====> Randy orton
jeff swanton ====>Randy orton
bardy ====> John Cena
salar_cena ====> John Cena
HHH_Y2J ====> Triple H
τhε ρhεηοϻεηαl ====> Triple H
The Main Event ====> Triple H
H H H ====> Triple H
شرط سر 3 روز پست نذاشتن است
اگه کسی رو جا انداختم پ.خ بده تا اضافش کنم
از این به بعد جدول و من میزارم یا عرفان
H H H
07-08-2009, 10:03 AM
با تشکر از حسام عزیز که جدول رو مرتب کرد.
دوستان از الان به بعد هر کس خواست در این شرط بندی ها بیاد با ذکر بازی و استار مورد نظر به من یا دوستمون D_Generation X پ.خ بده که در همین جدول بزارم.
World Heavy Weight Championship
CM Punk vs Jeff Hardy
CM Punk -----»
Jeff Hardy -----»
شرط :
WWE Championship
Randy Orton vs John Cena vs Triple H
Randy Orton -----» D_Generation X,pro-wrestling
John Cena -----» Salar Cena,bardy
Triple H -----» H H H , τhε ρhεηοϻεηαl , HHH_Y2J,The Main Event,DEAD MAN
شرط : بازنده ها 3 روز حق پست گذاشتن ندارند.
Unified Tag Team Championship
Edge & Chris Jericho vs Cody Rhodes & Ted DiBiase
Edge & Chris Jericho -----» Bardy
Cody Rhodes & Ted DiBiase -----»H H H , D_Generation X,pro-wrestling
شرط : قرار دادن امضایی که برنده میگوید به مدت 7 روز.
Divas Chamionship
Mickie James vs Maryse
Maryse -----»
Mickie James -----»
شرط :
خودم سر بازی تگ تیم حاظرم شرط ببندم.
میگم لگسی میبره.
بازنده هم به مدت 7 روز باید امضاش رو چیزی که برنده میگه بزاره.
The LasT MaN
07-08-2009, 10:09 AM
خودم سر بازی تگ تیم حاظرم شرط ببندم.
میگم لگسی میبره.
بازنده هم به مدت 7 روز باید امضاش رو چیزی که برنده میگه بزاره.
منم رو لگسی میبندم
Ð-i-R-Ť-Y
07-08-2009, 10:10 AM
حــــریف میطلبم واسه UFC 100 :4:
هامون رو کن
بابک بیا جلو
مرتضی تو چی میگی ؟
سر آواتار :4: قبول ؟
من میگم لزنر میبره !
H H H
07-08-2009, 10:16 AM
حــــریف میطلبم واسه UFC 100 :4:
هامون رو کن
بابک بیا جلو
مرتضی تو چی میگی ؟
سر آواتار :4: قبول ؟
من میگم لزنر میبره !
منم رو لزنر میبندم ولی واسه قضیه این نایت اف چمپیون مشخص شه:4:.
The LasT MaN
07-08-2009, 10:43 AM
منم رو لزنر میبندم
ولی به قول عرقان آرمان بذار قضیه این نایت اف چمپیون مشخص شه
Mr.Carter
07-08-2009, 10:54 AM
آقا من حاظرم سر مسابقه چیواز شرط بندی کنم.
بازنده امضا و آواترش رو تا 5 روز برمی داره.
من میگم میکی جیمز برنده میشه.....
حریف؟:33:
Ð-i-R-Ť-Y
07-08-2009, 10:56 AM
اگه میشل :5: بازی داشت منم سر میشل شرط میبستم .
The Main Event
07-08-2009, 11:53 AM
منم رو فرانک میر میبندم سر هر چی شما بگین :4:
HaMo0n
07-08-2009, 12:01 PM
نظرات دوستان هم میخوام در این تاپیک بشنوم ببینم نظرشون چیه:16:
دوستان مثل اینکه پست اول رو درست مطالعه نکردن ها
قرار شد در این تاپیک فقط دوستان نظرشون رو بگن نه شرط بندی کنن
برای هر پی پی وی یا مسابقه ی خواصی تاپیک زده میشه که شلوغ پلوغ نباشه
لطفا اینجا کسی شرط بندی نکنه تا من تاپیکش رو بزنم
فقط نظرات
AƦAƾH
07-08-2009, 12:10 PM
هامون جون همونطور که میبینی همه موافقن :13:
پس تایپیکشو بزن:7:
راستی من واسه بازی WHC شرط میبندم سره هرچی که گفتین جف میبره:33::9:
H H H
07-08-2009, 12:47 PM
نظرات دوستان هم میخوام در این تاپیک بشنوم ببینم نظرشون چیه:16:
دوستان مثل اینکه پست اول رو درست مطالعه نکردن ها
قرار شد در این تاپیک فقط دوستان نظرشون رو بگن نه شرط بندی کنن
برای هر پی پی وی یا مسابقه ی خواصی تاپیک زده میشه که شلوغ پلوغ نباشه
لطفا اینجا کسی شرط بندی نکنه تا من تاپیکش رو بزنم
فقط نظرات
همه موافقن دیگه:4:.
salar_cena
07-08-2009, 04:00 PM
آقا شرط اينجوري(3روز پست ناشتن)نديد.يه شرط امضا يا اواتار بهتره/
اين مجيد كجاس هي ميگه تريپل تريپل:4:
MaJiD HetFieLd
07-08-2009, 04:33 PM
نعوذن بالله:34: یا الله:34: باذالجلال والاکرام:34:
یوم القیامت فی النزدیک:4:فی الترس من الروز القیامت الشیاطین:4:
جمعش کنید این قمارخونه رو:4:اینجا مکانی شده برای انجام اعمال لهب و لعب...
بترسید از روز رستاخیر که چوق نیم سوخته تو نافتون کنن:14:
یه حدیثی هست که میگه:((الاعمالٌ بٍلنیات))
یعنی((شرط بندی عملیست ناشایست و الحرام...)):4:
دیگه خود دانید...من شرط میبندم شما روز آخرت همتون میرید جهندم...شیتیلهارو بذارید وسط:4:
اقا اونی که من پیشنهادش رو دادم اینجوری نبود و اینی که الان در حال اجراست 100% اش تحریف شد رفت :11:
اینی که من گفتم اینجوری بود که کسی که میخواد سر چیزی شرط ببنده پیشنهادش رو به طرف میده بعد با هر سر اون چیزی که میخوان شرط ببندن توافق میکنن . اونم نه فقط کشتی کچ هر چیزی که باشه .
اما با این نوعی که داره پیش میره هر شرط یک تاپیک جدا گونه و یکی بگه 100 نفر دیگه هم روی یک چیزی شرط ببندن یکم عجیب هست چون با این شرایط تا چند وقت دیگه با این اشتیاقی که به شرط بستن دارن هم توی مدت 1 هفته خز میشه هم 1 کاربر نمیمونه که یک امضا یا اواتار درست و حسابی داشته باشه .
خوبی این اینه که هر 2 نفر با هم شرط ببندن شرط ها هم متفاوت باشه نه اینکه همزمان 20 تا کاربر طرفدار سینا امضای تریپل اچ به خاطر شرطشون بزارن
اینجری فقط اسم شرط روشه جذابیت دیگه ای نداره و بعد از چند وقت تکراری میشه .
خد دانید :27:
The LasT MaN
07-08-2009, 05:48 PM
هامون میگم الکی نیست که مدیر همچین وبی واقعا یک مغز متفکری
THE MASTER OF 619
07-08-2009, 06:02 PM
علی جون این امضاهای قبیه چیه میذازی.:4:
همین چیز هاست آدم به گناه آلوده میشه:4:
Man On Fire
07-08-2009, 06:05 PM
علی جون این امضاهای قبیه چیه میذازی.:4:
همین چیز هاست آدم به گناه آلوده میشه:4:
این بجز اسپم چه خاصیت دیگه داره ؟ اصلا چه ربطی به تاپیک داره :4:
Right to Censor
07-08-2009, 06:35 PM
اقا مجید اون شرط بندی که حرامه سر پول و مال و اینجور چیز هایه نه شرط بندی خودمونی:36:
The LasT MaN
07-08-2009, 06:56 PM
اقا مجید اون شرط بندی که حرامه سر پول و مال و اینجور چیز هایه نه شرط بندی خودمونی:36:
این جریانه خودمونیه چیه؟:15:
The PhenomeNal
07-09-2009, 02:50 AM
برادر هامون سریعتر اقدام کن دیگه چون UFC 100 چند روز دیگه رگزار می شه من این جدول UFC رو هم بزارم.
کسانی که می خوان تو این شرط بندی باشن به من پ.خ بزنید.
Frank Mir vs Brock Lesnar
Brock Lesnar -----»
Frank Mir -----»
شرط :
Thiago Alves vs Georges St-Pierre
Georges St-Pierre -----»
Thiago Alves -----»
شرط :
Paulo Thiago vs Jon Fitch
Jon Fitch -----»
Paulo Thiago -----»
شرط :
Michael Bisping vs Dan Henderson
Dan Henderson -----»
Michael Bisping -----»
شرط :
Alan Belcher vs Yoshihiro Akiyama
Yoshihiro Akiyama -----»
Alan Belcher -----»
شرط :
Stephan Bonnar vs Mark Coleman
Mark Coleman -----»
Stephan Bonnar -----»
شرط :
Jim Miller vs Mac Danzig
Mac Danzig -----»
Jim Miller -----»
شرط :
Jon Jones Vs. Jake O'Brien
Jon Jones -----»
Jake O'Brien -----»
شرط :
TJ Grant Dong vs Hyun Kim
Dong Hyun Kim -----»
TJ Grant -----»
شرط :
Tom Lawlor vs CB Dollaway
CB Dollaway -----»
Tom Lawlor -----»
شرط :
Shannon Gugerty vs Matt Grice
Matt Grice -----»
Shannon Gugerty -----»
شرط :
The Pincode
07-09-2009, 06:37 AM
تاپیک بسیار جالبیه البته اگه اسپمر ها اونو خراب نکنن !!!
آقا هامون لطفا اگر این تاپیک رو میزنین ، تاپیک قفل باشه که هر 5 دقیقه یه بار بالا نیاد ... ممنون از پیشنهاد خوب شما و آقای mak !!!
H H H
07-09-2009, 09:17 AM
سلام
دوستان خواهشا فعلا پستی ندید تو این تاپیک که متنش برای شرطبندی کردن باشه.تا ببینیم امروز هامون کاری میکنه یا نه .
100% هامون برنامه ایی داره که داره اینطوری میکنه دیگه.
فعلا...
Right to Censor
07-10-2009, 06:39 PM
تاپیک زده نشد ufc100 هم داره اجرا میشه:23:21::21::21::21:
mohammad rko
07-13-2010, 11:14 PM
سلام واسه مانی این د بانک 2010 شرط بندی دارید؟
H H H
07-13-2010, 11:25 PM
بخش رسلینگ انجمن برداشته شده و فقط برای کاربران ویژه قابل روئت است به همین دلیل اگر بخواهند خودشون این کار رو انجام میدهند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.