PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مگاپست دانلود تمام پوستر پی پی وی ها (از رسلمنیا 1 تا 2009)

The LasT MaN
07-09-2009, 01:33 PM
با سلام
گفتم این تاپیک رو بزنم تا تاپیکهای اضافی زده نشه
همونطور که از اسم پیداست می خوام براتون کل پستر پی پی وی ها رو بذارم
فعلا از رسلمنیا 1 تا اواسط 2007 میذارم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دنلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حجم:14 MB
سرور:Rapid Share

اینم پوستر پی پی وی های 2008 که قولش رو داده بودم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حجم:2 MB

اینم پوستر پی پی وی های 2009

دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حجم:1 MB

دانلود پوستر پی پی وی ها از رسلمنیا 1 تا 2009

دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _D-generation_X.zip.html)
حجم:17 MB

تا اینجا کل پوستر پی پی وی ها گذاشته شد
هر پی پی وی که برگذار شود پوسترش به آرشیو این تاپیک اضافه خواهد شد

DEAD MAN
07-09-2009, 06:33 PM
محمد( m2jh) زده بود همچين تاپيكي رو اما نميدونم الان هست يا نه؟؟جالبه كه رستلمنيا هاي محمد هم تا 2007 بود:4:

راستي پوستر هايي كه در سايز هاي مختلف منتشر شدن تمام سايزا شون هست؟؟؟؟

The Godfather
07-09-2009, 10:46 PM
متاسفانه اسمتون رو نمیدونم ولی ... جان :4:
میشه لطف کنی کلشو تو یه فایل بریزی تا دانلودش بسیار آسان تر بشه و آریوت هم تکمیل تر ؟ چون این که تا 2007 هستش و از اون طرف فقط 2009 یکم ناجوره
به هر حال من نظرمو برای بهتر شدن تاپیکتون گفتم
موفق باشید
خدانگهدار

The PhenomeNal
07-09-2009, 11:43 PM
برادر علی من تاپیک رو پیدا کردم این تاپیک رو سپهر عزیز زده بود :

The LasT MaN
07-10-2009, 02:42 PM
برادر علی من تاپیک رو پیدا کردم این تاپیک رو سپهر عزیز زده بود :

برادر حسام تا اونجا که من دیدم 2008 و 2009 و به علاوه آپدیت نداشت
مرتضی جان چشم همرو تو یک فایل به زودی برای دانلود میذارم

The PhenomeNal
07-10-2009, 03:14 PM
2008 و 2009 رو کاربرا تو تاپیک جدا جدا گذاستن بگردی پیدا می شه.