PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاجبه ی جدید جان موریسن و صحبت هایش در مورد Cm Punk و Jericho

Ð-i-R-Ť-Y
07-09-2009, 10:11 PM
جان موریسن استار فعلی کمپانی دبلیو دبلیو ای و برند اسمکدان , طی مصاحبه ی با فیلیپن دایلی نکته های زیر را اعلام کرد ::

سی ام پونک واقعا احمق هستش . اون سعی میکنه تا زندگی مسخره و عجیب غریب خودش رو روی دستاش خالکوبی کنه ! همچنین کریس جریکو ؛ باید بدونید بزرگترین دهان رو توی کمپانی اون داره ولی در واقع هیچ چیزی نداره ! اما من کشتی گرفتن با اون رو دوست دارم .

در مورد ریسک ها و حرکت های نا معقولانه هایی که میکنه ::

برای این کار ها تمرین و حرفه ی بالایی نیاز هستش . با یک مثال براتون توضیح میدم ؛ مثلا اگر شما دوچرخه سواری رو به طور حرفه ای بلد باشید میتوانید با یک دست یا حتی بدون دست دوچرخه سواری کنید , اما موقعی که بلد نباشید , این کار ها موجب سقوط و صدمه دیدن به خودتون میشید . من برای این حرکات تمرین های زیادی کردم !

S.H.A.Y.A.N
07-09-2009, 10:26 PM
به نظر من خودش زیاد تحفه ای نیست که داره جریکو و پانک رو مسخره میکنه !!!

AƦAƾH
07-10-2009, 01:09 AM
حالا پانک رو شاید درست بگه ولی یه آدم مثل این چطور روش میشه در مورد Y2J حرف بزنه

The Godfather
07-10-2009, 01:20 AM
هفتاد درصد این مصاحبه ها رو از قبل متنشو بهشون دادند ، این ها فقط نقش بازیگر رو دارند
شما چرا به جان بدبخت گیر میدید ؟؟؟

AƦAƾH
07-10-2009, 12:05 PM
هفتاد درصد این مصاحبه ها رو از قبل متنشو بهشون دادند ، این ها فقط نقش بازیگر رو دارند
شما چرا به جف بدبخت گیر میدید ؟؟؟

منظورت چیه مرتضی؟کی به جف گیرداد:15:

The Godfather
07-10-2009, 12:08 PM
HHH_Y2J یا همون اقا شایان[hr]
ببخشید من حواسم رفت به جف ، چون داشتم یه مطلب دیگه هم که راجع به جف بود میخوندم غای کردم
منظورم جان موریسون بود
پستم رو هم ویرایش کردم :4: