PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های Paul Heyman درباره ی UFC 100 و براک لزنر

R . I . P
07-11-2009, 09:06 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پال هیمن منجر اسبق کمپانی دبلیو دبلیو ای در سایت رسمی ش یعنی HeymanHustle.com مطالبی را درباره واقعه بزرگ UFC 100 و همچنین موقعی که گردن او در دبلیو دبلیو ای شکسته بود نوشته است

" براک تنها کسی است که کمربند های NCAA Heavyweight Champion و WWE World Champion و UFC Heavyweight Champion را پیروز شده ، با شناختی که به عنوان دوستی قدیمی از گذشته او دارم میدانم که او به سختی کار می کند و اصلاً به بازی گذشته ای که با فرانک میر داشته نمی اندیشد و فقط در این پی پی وی بدون در نظر گرفتن هیچ چیز به پیروزی فکر می کند "

Ð-i-R-Ť-Y
07-11-2009, 09:13 AM
همه ی نگاه ها و جو ها به نفع لزنر هستش ... !

The Godfather
07-11-2009, 12:31 PM
نتیجه رو بعد از پایان بازی می بینند ( با تخلص از جوجه رو بعد آخر پاییز میشمرن :4: )

The Dark Knight
07-11-2009, 04:41 PM
اتفاقاّ, لزنر خیلی منفور تر از میر هست(با توجه به وزن کشی). در کل من هم طرفدار میر هستم و هم طرفدار لزنر, ولی براک زیادی مغرور شده و زیادی خودش رو دست بالا گرفته. فکر می کنم یک باخت لازم باشه تا به خودش بیاد.
ولی در کل, تو UFC همه چی قدرت نیست. یه سابمیشن کافی هست تا براک بازی رو واگزار کنه... کلاّ مین اوت فردا شب دیدن داره!

ممنون.
موفق باشین.