PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های کـرت انگل درباره پروژه های فیلم WWE

R . I . P
07-11-2009, 01:38 PM
کرت انگل استار اسبق کمپانی دبلیو دبلیو ای واستار کنونی تی ان ای مصاحبه ای را FilmsInReview.com کرده که در آن از پروژه های فیلم دبلیو دبلیو صحبت کرده

من میدانم که باید تصمیم خودم را می گرفتم ، اگر در دبلیو دبلیو ای می ماندم همه چیز برای من محیا بود هم پول هم پروژه فیلم و همه چیز ، استار هایی الان در دبلیو دبلیو ای هستند که بسیار موفق اند مانند جان سینا و تریپل ایچ و من هم از این موفقیت آنها خوشحال هستم اما اگر تو در دبلیو دبلیو ای باشی نمیتوانی برای خودت تصمیم بگیر و نمی توانی روی پای خودت بایستی

در دبلیو دبلیو ای بودن همانند این است که همیشه در زیر چتر آنها باشی حالا در هر شرایطی که میخواهد باشد مهم این است که در زیر این چتر هستی ، من وینس را برای بوجود آوردن این شرایط سرزنش نمی کنم او بسیار در پروژه های فیلمش موفق بوده اما من نمیخواهم در زیر آن چتر باشم

MaJiD HetFieLd
07-12-2009, 03:02 PM
مگه الآن زیر چتر TNA نیست؟یعنی اونجا هر کاری بخوان میتونن بکنن؟:21:

H H H
07-12-2009, 05:08 PM
مگه الآن زیر چتر TNA نیست؟یعنی اونجا هر کاری بخوان میتونن بکنن؟:21:

منظور از چتر شاید :

1-کایت

2-بالون

3-بادبادک

4-ادم چترباز

چون معین همه این کلمه ها رو به اسم چتر میگه:4:.

RATED R EDGE
07-12-2009, 05:20 PM
به خاطر اینه که الان بزرگ شده دوست نداره یکی دیگه بهش بگه اینکارو بکن این کارو نکن
الان توی TNA به جوون ها درس میده و یکی از سهامدار هاش هم هست.....پس دوست نداره کسی بهش دستور بده

P E E P
07-13-2009, 02:09 AM
کرت بزرگ شدنش رو مدیون وینس مک من هست . اگه وینس دست کرت رو نمیگرفت الان کرت شاید داشت خودش رو واسه المپیک بعدی آماده میکرد .
شاید وینس چند سال آخر به کرت بدی کرد اما کرت نباید به وینس اینجوری خیانت میکرد . کرت گذاشت رفت و هر چی تو دهنش بود به وینس گفت تا در های بازگشتش به WWE رو ببنده .
الان اگه کرت به WWE برمیگشت (با وضع فعلی کمپانی از لحاظ استار) شاید به بالا ترین سطح ممکن میرسید و وضعش از وضع فعلیش تو TNA هم بهتر بود . اینکه تصمیم گرفت بمونه واقعا (بنظر من) تصمیم اشتباهی بود .
به هر حال سن که میره بالا ، مغز هم خوب کار نمیکنه دیگه ... :4: .

RATED R EDGE
07-13-2009, 10:47 AM
quote='ĐΛЯ¥ΘŨŞҢ' pid='149216' dateline='1247440180']
کرت بزرگ شدنش رو مدیون وینس مک من هست . اگه وینس دست کرت رو نمیگرفت الان کرت شاید داشت خودش رو واسه المپیک بعدی آماده میکرد .
شاید وینس چند سال آخر به کرت بدی کرد اما کرت نباید به وینس اینجوری خیانت میکرد . کرت گذاشت رفت و هر چی تو دهنش بود به وینس گفت تا در های بازگشتش به WWE رو ببنده .
الان اگه کرت به WWE برمیگشت (با وضع فعلی کمپانی از لحاظ استار) شاید به بالا ترین سطح ممکن میرسید و وضعش از وضع فعلیش تو TNA هم بهتر بود . اینکه تصمیم گرفت بمونه واقعا (بنظر من) تصمیم اشتباهی بود .
به هر حال سن که میره بالا ، مغز هم خوب کار نمیکنه دیگه ... :4: .
[/quote]

به نظر خودش که تصمیم اشتباهی نبود.........اون با 2تا جوون تمرین میکنه میاد مسابقشو میگیره و حقوقی میگیره که توی WWE 20 سال دیگه هم کار میکرد و به وینس میگفت اضافه کاری هامو هم بزار روش بهش نمیرسید............شاید طرفداراش کم شدن....قدرتش مثل قبل نباشه.....ولی پیر شده و پول داره....چیزی که همه میخوان پول درشت زمان پیریه