توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عذرخواهی براک لزنر به خاطر حرکاتش بعد از بازی UFC 100
R . I . P
07-14-2009, 09:47 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
براک لزنر در طی مصاحبه 4 دقیقه ای که با شو KFAN در Minneapolis/St. Paul, Minn داشته صحبت هایی را کرده
او گفته من خیلی هیجان زده بودم و حس بازندگی 17 ماهه که در بازی آخر از فرَنک باخته بودم تمام وجود من را فرا گرفته بود ، قبلاً قرار بود زودتر بازی ما انجام شود اما فرَنک مدعی بود که مصدوم است و احتیاج وقت بیشتری دارد و صبر من برای این بازی دیگر داشت تمام می شد
وقتی بعد از باخت 17 ماه پیروز آن بازی شدم به حدی خوشحال بودم که نتوانستم خودم را کنترل کنم و اشاره یه این کرد که این هیجانش تقصیر بیزنس وینس مکمن بوده ، من از تمامی تماشاگران و هوادارانم به خاطر حرکات بعد از بازی ام و به خاطر نشان دادن انگشت در جلوی تماشاگران نوجوان عذر خواهی می کنم من قهرمان هستم و باید ورزشی تر رفتار می کردم
The Godfather
07-14-2009, 10:00 AM
قهرمان بودن مهم نیست ، پهلوان بودن مهم است
راستی ببخشید یه سوالی برام پیش اومد ، زدن هر نوع حرکتی در بازی آزاد هستش ؟ مثلا Low Bl*ow :4: یا ضرباتی که در کشتی کچ هستش مثل Spear ( مسخره نکنید :4: منظورم اینه که شخص این حرکت رو بره تا حریفش بیافته زمین و ناک اوتش کنه )
TeZAR
07-14-2009, 10:01 AM
من میدونستم براک جیگر اهل این حرفا نیست ! :4:
ولی ماشالله هزار ماشالله هیجانش خیلی زیاد بود نزدیک بود برا تماشاگرا بکــــشـــه پایین ! :4:
H H H
07-14-2009, 11:48 AM
ادم رو سگ بگیره اینطوری جو نگیره.:4:.
آخه بحث فقط این نیست اون گفت که می خوام زنمو *%^5 بعد بازی (در جواب سوالی که از لزنر پرسیده شد که بعد از این بازی می خوای چیکار کنی ) واقعآ حرف عجیبی زد!!
وقتی میر لزنر رو برد اینقدر کوچیکش نکرد ولی لزنر هر چی از دهنش در اومد گفت
به هر حال لزنر هنوز حال و هوای wwe رو داره
Sir.Dani
07-14-2009, 01:07 PM
خوب حقيقت رو گفت:4:
P E E P
07-14-2009, 11:36 PM
آخه بحث فقط این نیست اون گفت که می خوام زنمو *%^5 بعد بازی (در جواب سوالی که از لزنر پرسیده شد که بعد از این بازی می خوای چیکار کنی ) واقعآ حرف عجیبی زد!!
وقتی میر لزنر رو برد اینقدر کوچیکش نکرد ولی لزنر هر چی از دهنش در اومد گفت
به هر حال لزنر هنوز حال و هوای wwe رو داره
تا حالا کی دیدی تو WWE بگن من میخوان زنمو ... .
هر چند ، اگه زن منم سیبل بود از هیچ فرصتی برای پریدن روش دریغ نمیکردم . :4: (با عرض معذرت)
بیشتر به خاطر بی حترامی هاش گفتم
چون تو wwe تعدادی از استوری لاین ها سر احترام بود(مثلا آندر یه مدت میگفت باید به من احترام بگذارید سال 2001 آخراش)
ولی تا حدودی منم معتقدم به شخصیت براکم مربوط میشه. به امید اینکه روزی fedor بیاد ufc و براک رو ناک اوت کنه.
TeZAR
07-15-2009, 10:27 AM
واقعا میخواسته زنشو بعده بازی ( بـــــــــیـــــــــــب :4: ) ؟
راستی حسین مگه تو طرفدار براک نبودی ( میگفی براک بهترین کشتی گیره :4: ) ؟
DEAD MAN
07-15-2009, 06:41 PM
قهرمان بودن مهم نیست ، پهلوان بودن مهم است
راستی ببخشید یه سوالی برام پیش اومد ، زدن هر نوع حرکتی در بازی آزاد هستش ؟ مثلا Low Bl*ow :4: یا ضرباتی که در کشتی کچ هستش مثل Spear ( مسخره نکنید :4: منظورم اینه که شخص این حرکت رو بره تا حریفش بیافته زمین و ناک اوتش کنه )
مرتضي جون چه مسخره اي سواله ديگه پيش مياد.
ابو ريحان بيروني موقع مرگش ميگه يه سوال ميپرسه جواب ميدن.اطرافيان ميگن اسگل ذكر بگو چرت و پرت چيه ميپرسي.يه جواب ميده كه تا الان ماندگار مونده.حالا چي ميگه؟ميگه:بدانم و بميرم بهتر از اين است كه ندانم و بميرم.:2:
:4:
جوابت اينه كه نه تو UFC نميشه تامب استون و اسپير و.. غيره زد ولي يه عده ضربات هستن كه مثل همين ضربات كشتي كچن ولي همونا نيستن.
الآن كاملآ متوجه شدي ديگه؟:4:
The Godfather
07-15-2009, 08:10 PM
محمد حسین جان دیگه از دنیا عقب که نیستم اینمجوری صحبت می کنید :4:
طرف بخواد تامبستون بزنه که با یه بلاک در برگشتش ترکیده
منظورم ضرباتی سریع مثل همون اسپیر هستش .
DEAD MAN
07-15-2009, 11:01 PM
گفتم مضاحي(؟)كرده باشيم دور هم خوش باشيم:4:
اتفاقا به ضزبات سريع مثل همون اسپير هم اشاره كردم.
نه خير اسپير هم نميزنن.با زانو ميرن تو صورت حريف:9::14:
MaJiD HetFieLd
07-16-2009, 11:08 AM
حالا بخاطر معذرت خواهی که کردی بی بی فیس میشه :4:همه دوسش میدارن دیگه:4:
ولی خوب راست میگه هیجانش زیاد بوده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.