توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مورد قبول واقع نشدن استوری لاین سک*سی wwe
Ħ д † ε Ð
07-17-2009, 03:33 PM
یکی از اعضای گروه استوری لاین نویس کریتیو تیم قصد داشت تا یک استوری لاین جنجالی رو درست کنه.
این استوری لاین قرار بود بین ماریا و دلف زیگلر باشه.
بدین ترتیب که اول یک رابطه بین این دو شکل میگیره و بعدش اختلاف بینشون پیدا میشه و ماریا خواستار نوقف این رابطست و دلف زیگلر هم با یک ویدیو که سک*س این دو هستش اون رو تهدید میکنه.
در نشست این گروه این استوری لاین مورد قبول واقع نمیشه.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Godfather
07-17-2009, 03:40 PM
مثل آن که آن شخص کافر قانون بسیار مناسب و انسان دوستانه و ضد گناه PG 13 را فرموش کرده بودند :44:
Der TitaN
07-17-2009, 03:48 PM
همینجوریش هم ادم جرات نداره ******* بگیره و در جلوی خانواده کشتی کچ ببینه (یه دفعه میبینه مثل راوی این هفته میشه) . باز خدا پدر زن مکمن رو بیامرزه که نزاشت کشتی کچ از اینی که هست افتضاح تر بشه ! بابا جون ما میخوایم کشتی کچی ببینیم که توش خون و خونریزی و جنگ و دعوا و ترس و اینجور چیزها باشه نه دلقک بازی و س*ک*س و از اینجور مضخرفات.
برادر rasoultf اين چيزي كه شما ميخواي ديگه سرگرمي نميشه ميشه يك فيلم جنايي ترسناك واقعي :11:
THE MASTER OF 619
07-17-2009, 04:20 PM
بابا به نظر من جفتش باشه بهتره.کشتی کج بهتره هم هیجانی باشه و هم یک خورده س*ک*سی:4:
برادر رسول حالا چه اشکالی داره یک خورده س*ک*سی باشه؟:4:
Der TitaN
07-17-2009, 04:50 PM
برادر rasoultf اين چيزي كه شما ميخواي ديگه سرگرمي نميشه ميشه يك فيلم جنايي ترسناك واقعي :11:
اقا شایان گل
کشتی کچ در هر صورت فیلم هست ولی باز اگه فیلم جنایی و ترسناک باشه خیلی بهتره (چون حداقل به اسمش میخوره) تا بخواد فیلم طنز و س*ک.سی باشه .
برادر رسول حالا چه اشکالی داره یک خورده س*ک*سی باشه؟:4:
اقا رضای عزیز
خوب شاید برای شما اشکالی نداشته باشه من هم نظرم شخصی هستش و به نظر شما هم احترام میزارم. ولی شما خودت فکر کن نشستی رو مبل جلوی تلویزیون همراه با پدرت داری کشتی کچ میبینی حالا خواهر یا مادرت هم بخوان نخوان چششون به تلوزیون میفته. اونوقت اگه وسطش یدفعه یه همچین استوریلاینی رو پخش کنه . قیافت جلوی مادر و خواهرت غیر از:22: میشه؟؟
البته من خودم همه ی هفتگی ها و پی پی وی ها رو تو pc میبنم بعد از تایید میزارمشون تو تلوزیون تا همه استفاده کنند. (الان میگین واسه خودش یه پا وزارت ارشاده:11:)
Ħ д † ε Ð
07-17-2009, 04:55 PM
بابا شما هم دل پری داریدا.
اگه هم میزاشتن که مثبت 18 نبود که در بدترین حالت مثبت 16 مشد و نهایت دو تا تیکشو نشون میدادن.
در کل به نظر همدیگه احترام بذارید.
یکی دوست داره اینا رو داشته باشه یکی هم دوست نداره.
P E E P
07-17-2009, 09:22 PM
دیگه هر چی میشد از استوری لاین اج و لیتا که تخت آورده بودن توی رینگ و گلاویز شده بودن بدتر نمیشد .
Sir.Dani
07-17-2009, 09:57 PM
wwe اگه فقط يكم سك*سي بشه هم ريتينگ و هم فروش بليط بيشتر ميشه
Amin-Hunter
07-17-2009, 10:34 PM
قسمتی از حرفهای آقا رسول درسته ولی این مشکل بخاطره اینه که این مسائل توی کشور ما بد جا افتاد .........
من دیگه وارد بحث های سیاسی نمیشم :4:
Sir.Dani
07-17-2009, 10:50 PM
البته نظر همه محترمه
ولي امين هم به نكته جالبي اشاره كرد
Der TitaN
07-17-2009, 10:58 PM
wwe اگه فقط يكم سك*سي بشه هم ريتينگ و هم فروش بليط بيشتر ميشه
WWE میتونه با نگه داشتن استارهاش و اوردن استارهای بهتر از لیگهای دیگه ریتینگ خودش رو بالا ببره . خودش ور میداره بهترین استارهاش رو اخراج میکنه اونوقت مسلما ریتینگش میاد پایین . اخه چرا باید استارهاش رو اخراج کنه بعد به قول شما س*ک*س.ش رو زیاد کنه ؟
به قول شاعر گفتنی : چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور :4:
Sir.Dani
07-17-2009, 11:35 PM
البته اونو احمد گفته كه شاعر نبود :4:
ولي سك*سش بيشتر بشه حال ميده :24:
The Godfather
07-17-2009, 11:42 PM
به نظر من عزیزانی که کشتی کچ رو برای دیـ وا ها و جذابیت یا بهتر بگم سکـ سی بودن اون ها ملاحظه می کنند ، بهتره به جای این که خودشون رو اذیت کنند تا منتظر چنین اتفاقی باشند خیلی راحت فیلم و داستان های ....مشاهده کنند
Sir.Dani
07-17-2009, 11:46 PM
مرتضي دستت درد نكنه ديگه.
مستقيم فحش دادي
نميبخشمت :4:
خواستيم يكم تنوع ايجاد بشه:4:
P E E P
07-17-2009, 11:48 PM
اونایی که س.ک..س رو به خشونت ترجیح میدن ، همین طرفدارای 7-8 ساله ی جف هاردی و جان سینا هستن که تازه اونجای مخفی خودشون رو کشف کردن و میخوان با دیدن چند صحنه باهاش بازی کنن ! (بی احترامی نباشه :4: )
The Godfather
07-17-2009, 11:50 PM
دانیال جان بنده کلی گوئی کردم
چه در این انجمن ، چه در ایران و چه در کل جهان
Sir.Dani
07-18-2009, 12:11 AM
لازم به ذكر هست كه هيچكي تو كشتي كج دنبال سك.س نميگرده.سك.س رو در انجمن هاي ديگري جستجو ميكنن
نميدونم چرا wweاينجوريه يه وقت 4 تا كوپل باهم داريم يه بار 1 دونه هم نداريم :4:
برنامه ريزي دقيق ندارن يا درستش همينه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.