توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با ویلیام رگال چت کنید !!
Der TitaN
07-21-2009, 09:22 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
WWEUniverse.com اعلام کرد که مهمان مخصوص نایت اف چمپین برای چت با مردم کینگ اف رینگ ویلیام رگال هستش. این چت در شب برگزاری نایت اف چمپین در حدود ساعت 3 شب به وقت تهران در سایت WWEUniverse.com برگزار خواهد شد و در این شب ویلیام رگال به سوالات مردم پاسخ میدهد و همراه با انها به تحلیل و گزارش زنده ی نایت اف چمپین میپردازد.
یاداوری : مهمان مخصوص د باش برای چت با مردم کلی کلی بود . مهمان مخصوص اکستریم رولز خواهران بلا و مهمان مخصوص جاجمنت دی ام وی پی بود.
H H H
07-21-2009, 10:09 PM
این دیگه کیه نمییشد با یکی دیگه بزارن؟؟؟یکی از دی*واها باشه:4:.
بریم اُسکُلِش کنیم؟؟؟
Man On Fire
07-21-2009, 10:23 PM
همین هم زیادته سر کلی کلی که ما رو پیچوندی بعدش هم یکی دیگه تو رو بیچوند :2:
The PhenomeNal
07-21-2009, 10:57 PM
آخه ی از ای اسکل می خواد سؤال کنه ای بگن مریض بعد یه دیــــوادیگه بیاد.
Sir.Dani
07-21-2009, 11:24 PM
ديوا بياد جذبش بيشتره:4:
Der TitaN
07-22-2009, 12:03 AM
عرفان میگم بسه دیگه چقدر باید دیو.ا بزارند :4: دو دفعه ی پیش که یه دفعش خواهران بلا بودند دفعه ی دومش هم که قرار بود کلی کلی باشه که به گفته ی عرفان و شهادت چند شاهد عینی مثل اینکه کلی کلی با عرفان بود و نتونست بیاد و باز هم خواهران بلا اومدند :4:
البته این هم بگم که بچه ها امید خودتون رو از دست ندید بیاید خدا رو چه دیدین شاید رگال نیومد باز هم خواهران بلا رو اوردند. :4: تازه اون دفعه که قرار بود کلی کلی بیاد اولش که تازه چت شروع شده بود حدود یک ربعی هم لیلان گارسیا اومد :4: و با هم یه خوش و بشی داشتیم. :4: به هر حال به نظر من اگه تا اونموقع (مثل خودم و اردلان) :4: بیدار هستید حتما بیاید چون ضرر نمیکنید :4: اون دفعه که قرار بود کلی کلی بیاد من خودم رفتم که همزمان داشتم ترجمه هم میکردم و فرداش قسمتی از صحبت هامون با خواهران بلا رو تو چت ترجمه کردم و تو انجمن گزاشتم . باز هم میل خودتونه . . .
THE MASTER OF 619
07-22-2009, 08:53 AM
آدم قحطیه.این همه سوپراستار خوب.چرا باید با رگال صحبت کنیم که هیچ نقشی تو دبلیو دبلیو ای نداره؟
به نظرم باید دبلیو دبلیو ای بیشتر سوپراستار های خوب رو انتخاب کنه که مردم بیشتر جذب شن.:34:
DEAD MAN
07-22-2009, 04:20 PM
من كه از وقتي تيكر مصدوم شده دعوت ميكنه خونشون،اونجا با هم چت ميكنيم و بازي هارو تحليل و بررسي ميكنيم.قبل از بزرگا هركس دستش خالي ميشد دعوتم ميكرد بريم تحليل.
خوش تیپ تر از ریگال پیدا نمی شد اونم 3 نصف شب...rasoultf شما شماره ی خواهر های بلا رو نگرفتین! :23:
Der TitaN
07-22-2009, 05:19 PM
خوش تیپ تر از ریگال پیدا نمی شد اونم 3 نصف شب...rasoultf شما شماره ی خواهر های بلا رو نگرفتین! :23:
چند بار بهم اصرار کردن گفتن رسول جان بیا این شماره ی ما هستش هر وقت کاری داشتی زنگ بزن . اما من گفتم راستش خودم بدم نمیاد باهم بیشتر اشنا بشیم ولی اگه یه وقت ماریا شماره ی شما رو تو گوشی من ببینه خیلی ناراحت میشه و به قول معروف شکست عشقی میخوره وممکنه بره خودکشی کنه . این بود که ازشون نگرفتم.
Awesome
07-22-2009, 09:07 PM
میخواید ازش بپرسیم وقتی ک*و-ن مکمن رو بوسید چه حسی داشت؟!
Sir.Dani
07-22-2009, 09:47 PM
اگه بپرسي احتمالا فحش خواهر مادر بهت ميده
بهتره امتحان نكني:4:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.