PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : براک لزنر: WWE از شهرت من استفاده میکنه

Ħ д † ε Ð
07-24-2009, 07:56 PM
براک لزنر در مصاحبه جدیدش با Jim Rome که امروز انجام شد حرفهای جالبی رو زد.
لزنر میگه که بردن کمربند سنگین وزن UFC کمک بسیار زیادی رو به WWE میکنه.
اونها از خود من بیشتر سود بردن.
لزنر میگه که من یاد WWE میافتم کمی ناراحت میشم.بدترنی موقعش هم وقتی بود که منو مجبور میکردن تا در مقابل کسی شکست بخورم که اصلا در حد پیروزی نیست
در پاسخ به حرفهای جیم راسو ومسئولان WWE هم میگه که اونا رو من اثر زیادی میزاشتن و نمیتونن الآن انکارش کنن.
همچنین از او درباره بازدی فدور و بارنت پرسیدن که او گفت بارنت میتونه کار فدور رو تموم کنهو بازنشستش بکنه.

Ð-i-R-Ť-Y
07-24-2009, 07:58 PM
منظورش گولدبرگ بوده ؟

Hamid
07-24-2009, 08:00 PM
نه ، فکر کنم منظورش ادی بوده!
اگه بگه گلدبرگ در حد من نیست خیلی بی انصافی کرده

Sr - Q1
07-24-2009, 08:21 PM
مطمئن باش که منظورش گلدبرگ هستش

این بشر انقدر مغرور هستش که خودشو بی همتا میدونه

WFZ
07-24-2009, 08:40 PM
بارنت تست استرویدش مثبت در اومد
بجاش بلفرت با فدور بازی می کنه ...خیلی بد شد

mahmoodtaker
07-24-2009, 09:05 PM
خداییش حرف درستی زد .
موفقیت براک و لشلی تو mma باعث شده که همه بدونند wwe با وجود نمایشی بودنش ،مبارزان خیلی خوبی داره.
این خیلی به سود wwe هست.

Ħ д † ε Ð
07-25-2009, 08:16 AM
قطعا منظورش گلدبرگ بوده چون ادی که درست و حسابی نبردتش.

استارهای WWE در عین نمایشی کار کردن بسیار آماده هستن.

Sir.Dani
07-25-2009, 09:25 AM
واقعا آدم مغروري هست.گلدبرگ فرد بي همتايي هست
چرا لسنر جديدا انقدر كارهاي مسخره انجام ميده؟

Ħ д † ε Ð
07-25-2009, 11:17 AM
گلدبرگ استار فوق العاده ای هستش ولی لزنر بزرگترین مبارز حال حاضر دنیا هستش.
اون موقع هم آمادگی بالایی داشت.
در هر صورت گلدبرگ حریف لزنر نمیشه.
البته خیلی مغرور هستش و توی این شکی نیست ولی یه قهرمان باید مغرور هم باشه.البته به اندازه.

MaJiD HetFieLd
07-25-2009, 03:26 PM
شماها از کجا میدونید گلدبرگ حریف لزنر نمیشه؟
من نمیگم نمیشه ولی نباید انقدر مطمئن باشید...
شاید واقعا گلدبرگ بتونه از پس لزنر بر بیاد...

در مورد اون شخصی هم که گفته مجبورش کردن ببازه اون شخص نه گلدبرگ بوده و نه ادی...

اون شخص من بودم:4:

HaMo0n
07-25-2009, 03:45 PM

اگه منم 4 تا بازی پشت سر هم میبردم مغرور میشدم اما وقتی یه بازی قشنگ KO شدم میفهمم دنیا دست کیه

MaJiD HetFieLd
07-25-2009, 05:18 PM
KO جریانش چیه؟
کسی میدونه؟:21:

Ħ д † ε Ð
07-25-2009, 05:25 PM
وقتی طرف رو بزنی بیفته زمین و تا 10 ثانیه نتونه ادامه بده میگن KO.

البته 4 نفر هم خیلی شاخ بودن همون رندی کورچر رو زدن کار هر کسی نبوده.
الآن خود دنا وایت میگه که اون میتونه به بهترین مبارز تاریخ تبدیل بشه.
به نظر من در مدت کوتاهی به این امر هم میرسه.
البته حاشیش رو کم کنه بهتره.
درود بر لزنر :34:

Awesome
07-26-2009, 12:10 AM
به نظر من براک بهترین کارو کرد که WWE رو ترک کردو بهترین جا برای او همین UFCهست.ر.چون اگه میموند قطعا با این استعداد دو حالت بیشتر نداشت:کمپانی باید او را به بهترین جایگاهها اونهم برای مدت زمان طولانی نگه میداشت که میدونیم که این کار احتمالش صفره چون براک مثلا اهل مصدومیت ساختگی نیست.یا اینکه میموند ومیساخت واونهمه استعداد و قدرت رو در برابر اف-یو و پدیگری و RKO تسلیم شده میدید که خداییش خیلی زور داره.حالا در UFC هر بلایی بخاد سر هر کی در میاره و کاملا میشه ازش لذت برد.

H H H
07-26-2009, 12:51 AM

اگه منم 4 تا بازی پشت سر هم میبردم مغرور میشدم اما وقتی یه بازی قشنگ KO شدم میفهمم دنیا دست کیه

هامون حالا حالا ها منتظر باش که KO شی!!:4:
پشت گوشتو دیدی باخت براک به صورت فجیح رو هم دیدی.:4:.

MaJiD HetFieLd
07-26-2009, 09:15 AM

هامون حالا حالا ها منتظر باش که KO شی!!:4:
پشت گوشتو دیدی باخت براک به صورت فجیح رو هم دیدی.:4:.

البته تا قبل از اینکه لشلی بیاد :4:

Ħ д † ε Ð
07-26-2009, 09:24 AM
لشلی بازی آخرش توی MMA داشت با سابمیشن کارش تموم شد و دست و پا میزد.
خیلی مفت برد.
میخواد لزنر رو ببره:55:

WFZ
07-26-2009, 10:13 AM
گلدبرگ برا بازی با لزنر پیره و سرعتشم پایینه
تو تمرینات همش کم میاورد خودش میگفت خسته شدم وقتی با Kimbo Slice تمرین میکرد ولی Kimbo Slice به تمرین ادامه میداد
این نشون میده واسه تمرینات سنگین mma کشش نداره.
دوستان برن مسابقات fedor emelianenko رو نگا کنن یه این نتیجه خواهند رسید که او بهترین هست و به نظر من به راحتی لزنر رو خواهد برد.لزنر بازی به بازی پیشرفت داشته واقعآ گاردش در مقابل میر حرف نداشت .. خیلی نزدیک و سینه به سینه کار کرد که در این صورت میر کاری نمیتونست بکنه

Ħ д † ε Ð
07-26-2009, 10:57 AM
تنها رقیب اصلی براک همین فدور هستش.
به نظر من براک این رو هم میتونه بزنه.
البته قرار هست این فدور به مصاف لشلی بره.

Goldberg The Man
07-27-2009, 01:31 PM
اولا كه خيلي بي انصافيه اگه منظورش گلدبرگ بوده...تو همون مسابقه هم گلدبرگ سر بود،اصلا تو اسطوره و تك بودن گلدبرگ شكي نيست و همه اينو قبول دارن،تو همون مسابقه گلدبرگ براك رو روي دستاش بلند كرد،شما فكرشو بكنين براك اون موقع 295 پوند بود و گلدبرگ 280 پوند،295 پوند ميشه 133 كيلو،شما يك مورد بگين كه براك لزنر كسي با اين وزن رو رو دستاش بلند كرده باشه،البته حساب سوپلكسي كه به بيگشو زده جداست و مسلما بلند كردن رو دست خيلي سخت تر از سوپلكس هستش و در ثاني گلدبرگ هم تو WCW به بيگشو كه اون موقع 550 پوند-250 كيلو- بود Jackhammer زده كه زدنش سخت تر از سوپلكسه.اين از داستان گلدبرگ و لزنر.
اما راجع به اينكه الان گلدبرگ ميتونه مثلا اگه بياد UFC براك رو ببره،خود گلدبرگ وقتي ازش پرسيدن چرا به MMA نمياي گفته كه سنش براي اين رشته زياده،ولي خوب گلدبرگ صد در صد ميتونه دوباره به كچ برگرده.
براك لزنر هم واقعا داره تو UFC اسطوره ميشه،بردن امثال رندي كوچر و فرانك مير كار هر كسي نيست.