Ð-i-R-Ť-Y
07-27-2009, 03:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
طی جدید ترین اقدامات , تد دی بیاسی جی آر. مصاحبه ای رو با CFWnews ترتیب داده که بدین شرح هستش ::
- آیا این اولین بار هستش که در یک فیلم بازی میکنی ؟
بعله , برای اولین بار هستش که در یک فیلم نقش بازیگر رو دارم .
- آیا کار تو در روز های دوشنبه - راء - باعث شده تا بتونی تو این فیلم بازی کنی ؟
شما میدونید که کشتی و بازیگری در صنعت فیلم دارای شباهت های زیادی هستند . در کشتی گیری فیزیک بدنی مهم هستش اما در بازیگری هنر ! شما میتونید اشتباه هایی رو که در مقابل دوربین فیلم برداری میکنید باز گردونید اما اشتباه هایی که شما در مقابل دوربین های کچ میکنید هیچ گاه قابل بازگشت نخواهند بود .
- آیا قبلا هم فکر میکردی که بتونی یک بازیگر بشی ؟
آره , من از بچگی عاشق این شغل بودم . حتی مادر من هم همیشه تاکید میکرد که تو بازیگر خوبی اگر بخوای میتونی بشی ! ولی اون همیشه از صدمه دیدن من نگران بود و نمیزاشت که خودم رو بروز بدم .
- آیا برای این که بتونی بازیت رو در این فیلم جلوه بدی , سعی کردی با جان سینا ( نقش اول فیلم The Marine 1 ) یک مشاوره ای رو داشته باشی ؟؟
بعله , من با اون بیشتر از اون که شما فکرش رو بکنید مشورت کردم . باید اعتراف کنم جان آدم فوق العاده ای هستش . اون در نقش The marine 1 و فیلم جدیدش هم که به تازگی انتشار پیدا کرده یعنی 12 Rounds عالی کار کردش که شما میتونید این رو از دیدن فیلم متوجه بشید .
- در این فیلم با چه کسانی همبازی هستی ؟
مایکل روکر در نقش Church
لارا کاکس در نقش همسر من
Roel Reine
و ...
- این فیلم کی عرضه میشه ؟
در 29 دسامبر و در دی وی دی و بلو ری.
- موفق باشی !
طی جدید ترین اقدامات , تد دی بیاسی جی آر. مصاحبه ای رو با CFWnews ترتیب داده که بدین شرح هستش ::
- آیا این اولین بار هستش که در یک فیلم بازی میکنی ؟
بعله , برای اولین بار هستش که در یک فیلم نقش بازیگر رو دارم .
- آیا کار تو در روز های دوشنبه - راء - باعث شده تا بتونی تو این فیلم بازی کنی ؟
شما میدونید که کشتی و بازیگری در صنعت فیلم دارای شباهت های زیادی هستند . در کشتی گیری فیزیک بدنی مهم هستش اما در بازیگری هنر ! شما میتونید اشتباه هایی رو که در مقابل دوربین فیلم برداری میکنید باز گردونید اما اشتباه هایی که شما در مقابل دوربین های کچ میکنید هیچ گاه قابل بازگشت نخواهند بود .
- آیا قبلا هم فکر میکردی که بتونی یک بازیگر بشی ؟
آره , من از بچگی عاشق این شغل بودم . حتی مادر من هم همیشه تاکید میکرد که تو بازیگر خوبی اگر بخوای میتونی بشی ! ولی اون همیشه از صدمه دیدن من نگران بود و نمیزاشت که خودم رو بروز بدم .
- آیا برای این که بتونی بازیت رو در این فیلم جلوه بدی , سعی کردی با جان سینا ( نقش اول فیلم The Marine 1 ) یک مشاوره ای رو داشته باشی ؟؟
بعله , من با اون بیشتر از اون که شما فکرش رو بکنید مشورت کردم . باید اعتراف کنم جان آدم فوق العاده ای هستش . اون در نقش The marine 1 و فیلم جدیدش هم که به تازگی انتشار پیدا کرده یعنی 12 Rounds عالی کار کردش که شما میتونید این رو از دیدن فیلم متوجه بشید .
- در این فیلم با چه کسانی همبازی هستی ؟
مایکل روکر در نقش Church
لارا کاکس در نقش همسر من
Roel Reine
و ...
- این فیلم کی عرضه میشه ؟
در 29 دسامبر و در دی وی دی و بلو ری.
- موفق باشی !