PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصدومیت ماریس عامل شکستش در نایت آف چمپین

Ħ д † ε Ð
07-28-2009, 11:20 AM
ماریس قرار هست تا فردا توسط دکتری با نام James Andrews تست بشه.
این دکتر که در بیرمنگهام هستش میخواد تست کنه که آیا ماریس به عمل جراحی از ناحیه زانو احتیاج داره یا نه.
دسامبر سال 2008 ماریس در بازی با خواهران بلا و در یک هوس شو با دریافت کردن یک دراپ کیک از ناحیه زانو مصدوم شد.
اون موقع تونست بدون عمل جراحی به کارش ادامه بده.
اخیرا مصدومیتش اوت کرده بود و دلیل باختش هم به میکی جیمز همین بود.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Paul Levesque
07-28-2009, 04:46 PM
خيلي ممنون بابت خبر اما به نظرم باخت ماريس به ميكي به خاطر استوري لاين بود نه به خاطر مصدوميتش بازم ممنون بابت خبر.

KANE
07-28-2009, 07:15 PM
البته نظرات متعدد هست ولی همه چیز طبق گفته آرمین جان به استوری لاین ختم نمیشه و 100 درصد مصدومیت هم تاثیر داشته

Paul Levesque
07-28-2009, 07:28 PM
البته نظرات متعدد هست ولی همه چیز طبق گفته آرمین جان به استوری لاین ختم نمیشه و 100 درصد مصدومیت هم تاثیر داشته

ممنون از نظر شما و ميبخشيد من آقا آرمين نميشناسم چون زياد توي انجمن نظر نميدم و نظرهارو نميخونم فقط اخبار هارو ميخونم واسه همين سعادت آشنايي با ايشون نداشتم اما WWE اسمش World Wrestling Entertainment هست و همه بازي هاش سرگرمي و طبق استوري لاين نه طبق نظر استارها براي همين هر بازي از قبل بازنده و برندش تعيين شده مصدوميت براي هر استاري اتفاق ميفته اما ربطي به بازنده و برنده بازي نداره مصدوميت شديد فقط باعث بي نتيجه بودن مسابقه ميشه همه چيز طبق استوري لاين جلو ميره كشتي كچ واقعي يا UFC كه نيست بهتره واقع بين باشيم.

SASAN
07-28-2009, 07:39 PM

ممنون از نظر شما و ميبخشيد من آقا آرمين نميشناسم چون زياد توي انجمن نظر نميدم و نظرهارو نميخونم واسه همين سعادت آشنايي با ايشون نداشتم اما WWE اسمش World Wrestling Entertainment هست و همه بازي هاش سرگرمي و طبق استوري لاين نه طبق نظر استارها براي همين هر بازي از قبل بازنده و برندش تعيين شده مصدوميت براي هر استاري اتفاق ميفته اما ربطي به بازنده و برنده بازي نداره همه چيز طبق استوري لاين جلو ميره كشتي كچ واقعي يا UFC كه نيست بهتره واقع بين باشيم.

آرمين نميدونست حتما .
--

از نظر شما مصدوميت ادج هم استوري لاين بود ؟!

Paul Levesque
07-28-2009, 07:47 PM

ممنون از نظر شما و ميبخشيد من آقا آرمين نميشناسم چون زياد توي انجمن نظر نميدم و نظرهارو نميخونم فقط اخبار هارو ميخونم واسه همين سعادت آشنايي با ايشون نداشتم اما WWE اسمش World Wrestling Entertainment هست و همه بازي هاش سرگرمي و طبق استوري لاين نه طبق نظر استارها براي همين هر بازي از قبل بازنده و برندش تعيين شده مصدوميت براي هر استاري اتفاق ميفته اما ربطي به بازنده و برنده بازي نداره مصدوميت شديد فقط باعث بي نتيجه بودن مسابقه ميشه همه چيز طبق استوري لاين جلو ميره كشتي كچ واقعي يا UFC كه نيست بهتره واقع بين باشيم.

آرمين نميدونست حتما .
--

از نظر شما مصدوميت ادج هم استوري لاين بود ؟!

متاسفانه من چند وقتي به دليل گرفتاري كشتي كچ وقت نكردم ببينم به خاطر همين هم مصدوميت ادج نديدم فقط خبرشو خوندم براي همين به نظرم مصدوميت ادج هم ميتونه واقعي باشه بر اثر يك حركت سنگين هم ميتونه استوري لاين باشه براي اينكه به استراحت احتياج داشته يا مشكلي داشته يا حتي هر دوش هم واقعي بوده هم به استراحت احتياج داشته. به هر حال هر كي يك نظري داره اينم نظر من نظر همه شما دوستان هم محترم ديگه ادامه نديم ممنون از همگي.

Ħ д † ε Ð
07-28-2009, 08:08 PM
کشتی کج با این که انترتینمنت هستش ولی در عین حال بسیار خطرناکه.
ماریس مصدومیتش اوت کرده بود و کمپانی دید دیگه نمیتونه ادامه بده و این برنامه رو چید.
مثالش هم پارسال در اکستریم رولز بود که تیکر دیگه توانایی بازی سنگین رو نداشت و کمپانی هم طی استوری لاین کمربند رو ازش گرفت.